B E R G E N

  • 05.02.2017 - 22:40

Hallo! Torsdags kveld reiste jeg og familien til Bergen, for å høre og delta på NM Bras. Kristine (lillesøsteren min) var deltageren sammen med Sagvåg Musikklag, mens jeg, Mamma og Pappa var en av de mange blandt publikum. Kristine overnattet hos oss i leiligheten jeg og Endre leiger i Bergen, så på kvelden da vi kom frem overrasket Endre oss med taco♥Det var helt magisk og det var en fin start på helgen! 


 

Fredagsmorgen kom og vi sto opp tidlig for å gjøre oss klar for dagen. Vi sto opp i 8 tiden og dro ned til sentrum rundt ti / Hall elleve tiden. Mens Kristine var på øving, dro vi til Grieg Hallen for å høre på konkurrentene. Jeg synes de alle var kjempe flinke! Jeg kjenner jeg savner å spille i korps, når jeg sitter å hører på det sånn som dette. Nå er det snart 4 år siden jeg sluttet...


SAGVÅG MUSIKKLAG! 

Sagvåg musikklag var de som spilte de siste notene i 2 divisjon, så etter de spilte dro vi på litt shopping i sentrum og dro på Fridays for å spise en bedre middag. Siden det var no på en fredag så.. 

Senere dro vi til Tante, Onkel og søskenbarna mine. Hvor vi snakket og koste oss. Jeg lekte litt med søskenbarna mine før de måtte legge seg. Da hun minste skulle legge seg, pekte hun på meg og sa:"Jeg vil at du skal legge meg idag."  Det synes jeg var så kjekt og søtt, at hun ville det - og det ville jo jeg selvfølgelig gjøre! Det smeltet mitt hjerte for å si det sånn.
Jeg og Endre kjørte hjem til leiligheten vår en liten stund etterpå, og jeg sovnet så og si i inngangsdøra, det var en lang dag og jeg var utrolig trøtt og sliten. 

Lørdagen kom og den startet vi med en god frokost og muffins baking. Vi var også invitert på pizzakveld hos tante og gjengen.Lørdagen gikk egentlig ganske fort.. plutselig var kvelden der..Vi fulgte med på premieutdelingen på Sumo, og Sagvåg musikklag kom på en flott 3plass!!!!! GRATULERER!!!  Da jeg og Endre kom tilbake til leiligheten,  avsluttet vi lørdagen med Game of Thrones. Jeg sovna selvfølgelig på sofaen. 

Idag, søndag - startet vi dagen med muffins til frokost.. og pakking. Vi var en liten tur innom tante og gjengen før vi reiste hjem til Stord og på veien til Stord var vi innom Er-An veikro, og spiste hver vår burger. 

Nå er vi kommet hjem til Stord igjen, og vi sitter å ser på farmen kjendis! Jeg kjenner jeg straks må gå å legge meg, det har vert noen lange dager. I morgen skal jeg tidlig opp igjen - da skal jeg til tannlegen. Huff, jeg gruer meg! Ønsk meg gjerne lykke til - haha.. 

Har du hatt en fin helg?


Marie Oma


 

Nina

06.02.2017 kl. 07:46
Så kos:)
Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits