NEW WEEK


Heisann og god mandagskveld! Lite blogging på meg i det siste..Men jeg har da alltids en unnskylding. Jeg har jobbet mye og har rett og slett ikke hatt noe særlig energi etter arbeidsdagen. Bortsett fra idag. Eller,, jeg var kjempe trøtt da jeg var ferdig, men det kom seg etter en oppkvikkende dusj.  MEEEEN Nå er det ny uke og nye muligheter, jeg skal prøve så godt som jeg kan å bli flinkere til å oppdatere.. I morgen er min siste arbeidsdag for denne uken. Jeg har masse planer for tiden - mange kjekke planer! WE - som jeg gleder meg til dagene fremover! Det blir så bra. 

I morgen etter jobb reiser jeg hjem igjen til Stord. Blir der noen dager, før turen går videre til Bergen. Jeg var en snartur til Bergen fra lørdag til søndag forrige helg. Timene gikk alt for fort - så jeg gleder meg veldig til å være der i litt flere dager. 

 

IMG_6441

 

Siden det er så mye kjekt som skjer nå fremover, så tenkte jeg å lage noen videoblogger, om det er av interesse, og om jeg i det hele tatt kommer på å filme da.. Det er jo en ting... :-) 

Vell.. jeg skal tidlig opp i morgen og jeg har en lang dag i vente. Så jeg vil ønske dere en fortsatt fin kveld, jeg legger meg nok til å sove snart. Er kjempe trøtt allerede.. GOD NATT!

 

Har du det bra for tiden? 
Har du mye kjekt du skal gjøre fremover? 
Hvordan har din dag vert?

Marie Oma 

2 kommentarer

Victoria Larsen

20.02.2017 kl.22:33

Flott bilde! :)

liveterherlig93

21.02.2017 kl.10:25

kos deg:)

Skriv en ny kommentarMARIE OMA. 22. FOTO.STORD

For kontakt:
moex@hotmail.no

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡