BÆRGEN

  • 12.03.2017 - 14:29

Hallo! I går var jeg på jobb fra klokken 9 til 14. Rett etter jobb dro jeg inn på butikken i full fart for å kjøpe noe vi trengte til middagen og noe annet greier... Da jeg kom til kassen og skulle til å betale, fant jeg frem lommeboka for å dra frem kortet mitt, men neida, her låg det ikke noe bankkort. Jeg ble superstressa og trodde jeg kanskje hadde glemt det igjen på Stord...  Jeg leita i alle lommer, så kom jeg på at det lå jo i jakkelomma! Åhh..da ble jeg letta!!! 
Jeg kjørte hjem til Svigermor som hadde lagd klar en supergod middag. KOTELETTER ♥ Men før det så tok jeg meg en kjapp dusj, slik at håret kunne tørke mens jeg spiste middag.. Rett etter jeg hadde supt i middagen sprang jeg inn på badet igjen. Fjerna sminken og tok på ny.  Tok på meg nye klær. Hoppa ned trappa og inn på soverommet for å pakke baggen som jeg skulle ha med meg til Bergen. Da det var gjort var det bare å komme seg til bussen. Jeg....Superstressa.. Bussen kom og jeg hadde en tretimers busstur i vente. Da jeg kom frem på bussstasjonen var det bare å forte seg bort til kollektivet til Jenny. Hive på meg fest klær og finne fram eventyrdrikken og kjøre i gang festen! Fjoh...daaaa klarte jeg å slappe av. Det ble en super kjekke kveld! Mange fra FHS var der, og andre nye kjekke mennesker. 

Jeg dro hjem ikke så alt for sent. Fikk så vondt i hodet. Utrolig kjedelig når det skjer. Men sånn er det å ha kronisk bihulebetennelse! Baggen min og alt jeg hadde av bagasje ligger igjen hos Jenny. Så om litt kjører vi ned til henne. Slik at jeg får stelt meg litt før vi drar avgårde på date på Fridays! Uten om det har vi ingen planer for denne søndagen. Får bare ta det litt som det kommer. 

Håper du har hatt en super fin helg! 
 

Hva gjør du idag?
 

Marie Oma 

 

 

liveterherlig93

12.03.2017 kl. 14:32
sånn er litt kleint:)
Fine bilder

Janne

12.03.2017 kl. 22:57
åh bergen<3 Håper hodet er bedre idag!

Marie Oma

13.03.2017 kl. 12:19
Janne: Heldigvis kom det seg idag <3 Ha en nydelig mandag!
Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits