FRIDAYS DATE

  • 13.03.2017 - 13:02

Heisann og god mandag alle sammen! I dag våkna jeg av alarmen til Endre klokken halv 7. Jeg dunker litt i han og spør "Har du tenkt å skru av alarmen å stå opp snart eller?" ... Her må jeg bare komme med litt tilleggsinformasjon. Endre har den verste alarmlyden ever, og han må løse et mattestykke for å kunne skru den av.. Fytti att han klarer, tenker bare jeg.. Men hvertfall, etter jeg sa det til han, svarer han meg i søvne, "Det er to stk. som går inn døra nå"  hahah, jeg bare tenkte jeg skulle bli med i denne samtalen å se om han våkna tilslutt.. Jeg svarte igjen :"Åja, så bra - hvem da?" Han : "To stykk".  også våkna han.. Samtalen varte ikke så lenge, men artig var det! 

Igår kveld hadde vi oss en liten date på fridays. Det var kjempe koselig. Jeg, Endre, Maria, Jenny og Frida. Vi spiste oss stappmett og mer så det. Vi benyttet oss av tilbudet de har frem til 31mars. Nemlig en valgfri burger med en valgfri milkshake for 199kr! Det var en burger som ikke var med på dette tilbudet da - og det var en som var 400g. Så det sier seg jo litt selv at den ikke ble med. MEN , da Endre hørte hvor mye kjøtt det var i den, tok han det som en utfordring. (Dere ser tydelig hvilken burger det er på bildene under..) 


  

Det beste av alt var at Endre klarte dette her! Jeg klarte såvidt halve burgeren min, for jeg ble så mett av denne milkshaken. Vi satt sikkert i en time etter vi hadde fått i oss maten, før vi klarte å gå videre. Så mett var vi. Men det var utrolig godt da!  Det var snakk om å dra på kino, men det hadde jeg ikke klart, hadde sovna med en gang. Så vi dro heller til Jenny og spilte spill! Det var en koselig søndag og en fin avsluttning på en bra uke! 

Mandagen er komt og vi har en ny uke i vente. Jeg skal ikke noe spennende, bare "det vanlige", nemlig å jobbe og flytte. . . Jeg reiser tilbake til Kvinnherad i morgen, så jeg skal nyte denne dagen her i Bergen! Endre sporte meg så fint i går om jeg kunne lage middag til han kommer hjem. Men ååå, jeg aner ikke hva jeg skal lage. Vi har masse ris igjen - så det hadde vert litt kjekt å få lage noe med ris. Så kom gjerne med noen middags tips! 

 

Hva skal du idag?
Har du hatt en fin helg? 
 

 

 

Marie Oma

 

 

 

Victoria Larsen

13.03.2017 kl. 13:08
Så godt! Koselig :D

liveterherlig93

13.03.2017 kl. 13:10
så koselig:)

lisarorvik

13.03.2017 kl. 13:58
Så utrolig koselig :)

Den lille Pandaen c:

13.03.2017 kl. 16:21
Helga har vært opp og ned, med angstanfall, gråting, lite søvn, men også bedre med serie, strikking av avslapping.

Lilli

13.03.2017 kl. 18:02
Så herlig (:

elisebr

14.03.2017 kl. 15:49
Så god mlkshaken og burgeren så ut! :) Elsker hamburger og særlig med cheddarost og rødløk! :)
Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits