IKEA

  • 19.03.2017 - 10:39

Hallo! Fredag etter jobb reiste jeg til Bergen. Heldige meg fikk lov til å sitte på meg bestemor til Endre & Asbjørn. De kjørte meg helt til IKEA. Endre sa han ville innom IKEA uansett (Ja..du leste faktisk rett, han ville inn dit frivillig!). Jeg benytta meg av sjansen og sa selvfølgelig ja til å bli med. Det ble en veldig kjapp tur, men det var koselig for det om. 

Det første vi gjor var å kjøpe hver vår pølse, for vi begge to var ganske sulte. Så begynte turen. Endre ville jo som vanlig gå fort gjennom bygget, mens jeg vil bruke litt tid for å få inspirasjon og drømme meg litt bort. Da vi kom oss til "plukk avdelingen" tok Endre frem en handlevogn. En uten desse gjerdene rundt, og plasserte meg på toppen, slik at det gikk liiiiittt fortere.... Hehe. Folk stirra, og det skjønner jeg. Det første han sa da han løfta meg opp på tralla var "sååånn, nå går det litt fortere" .. Jeg ser bort på madammen som står litt vedsiden av oss og ser hun begynner å fnise. hahah!


Blinkskudd!

Verken jeg eller Endre visste om vi hadde plass i bilen til denne benkeplata her.. Men vi tok sjansen og krysset fingrene på at det var plass. Vi sleit, for å si det sånn. Aner ikke hvor lenge vi sto og prøvde å få plass, men det gikk en stund. Vi prøvde maange forskjellige måter. Tilslutt fant vi en stilling som passet! ... Jeg måtte sitte i baksetet da.  

Jeg blir værende i Bergen til mandag. Da reiser jeg tilbake til Kvinnherad, for å jobbe noen dager, for også reise tilbake til Bergen. Neste gang jeg reiser her til blir det siste gang, hvertfall i denne leiligheten. Vi har siste mnd. i oppsigelsestiden vår nå i Mars. Det blir trist. Vi har fått mange fine minner her. 

Senere idag skal vi faktisk ha visning. Så nå er det på tide å stå opp og gjøre ting klart! Jeg ønsker deg en nydelig søndag! 

Har du hatt en fin helg?
Er du glad i IKEA? 

 

Marie Oma

 

 

Victoria Larsen

19.03.2017 kl. 10:40
Så koselig !:D

liveterherlig93

19.03.2017 kl. 10:56
digger ikea hehe :D

Janne

19.03.2017 kl. 11:52
haha, så koselig :D
Jeg kan ikke forstå IKEA, om jeg skal dit må jeg vite hva jeg skal ha kun med det målet for øyet. Å gå rundt å kikke er ikke helt min greie for å si det sånn hehe. Ha en fin ettermiddag
Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits