Monday morning in Bergen

  • 20.03.2017 - 16:28

Heisann og god mandag dere! I det klokken slo 05:45, tok jeg på meg morgenkåpa og begynte å lage frokost. Det ble egg og rundstykker idag. Jeg gikk inn på badet for å sminke meg mens jeg ventet på at det ble klart. Jeg ville ikke vekke Endre med en gang, jeg ville la han sove lengst mulig og ikke minst overraske han med den gode frokosten jeg stelte i stand.  

Grunnen til at jeg sto opp så tidlig er fordi jeg skulle sitte på med Endre til skolen, og ta kystbussen som gikk 07:55 fra bystasjonen og hjem til Stord. Jeg skal på jobb igjen i morgen, så senere ikveld reiser jeg til Kvinnherad. Men føøør den tid skal jeg på besøk til Tante og lille Johannes♥Åå som jeg gleder meg. Har ikke sett de på en stund nå, så det blir koselig! 

I går kveld koste vi oss i sofakroken med TVskjermen på. Vi så blant annet på Stian Blipp Show samtidig som vi gomla i oss oppskjært frukt♥ Det er som min mor sier, vi kan det å kose oss. 

Oi, klokken nærmer seg allerede halv fem på ettermiddagen.. Dagene går så fort! Jeg får gjøre meg klar til besøk. Håper du har hatt en fin mandag så langt, og får en fin kveld videre! 

Hva gjør du idag? 
Synes du dagene går fort? 

 

Marie Oma

liveterherlig93

20.03.2017 kl. 16:43
koselige bilder:D

lisarorvik

20.03.2017 kl. 17:34
Så koselig :)

Iselin Renée

21.03.2017 kl. 11:28
God morgen :)
Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits