4 ÅR SAMMEN MED KJÆRESTEN

  • 27.03.2017 - 13:28

Idag er det en ganske så spesiell dag for meg og Endre. Det er nemlig fire år siden vi ble kjærester ♥ Tenk at vi har vert sammen så lenge. Jeg er enda super forelska i guten og vi har det så kjekt sammen. 

 

Jeg er stolt av å kunne si at jeg er kjæresten til Endre. Han er en så bra mann og jeg føler meg trygg i hans armkrok, det er det som er hjemme for meg. I løpet av desse fire årene har vi opplevd ganske mye sammen. Vi har vokst som personer og blitt rik på gode minner. Jeg ser veldig frem til mange flere gode minner med denne nydelige gutten. 
Vi har ikke noen spesielle planer for dagen idag. Jeg hadde egentlig sett for meg en flott date. Men siden Endre har mange viktige prøver fremmover er han nødt til å lese på dem. Så vi får heller ha denne daten tilgode til en annen dag som passer bedre.  

Har du hørt historien om hvordan jeg og Endre ble sammen? Den er litt søt. Så les gjerne videre om du ble nysgjerrig. Det var i januar måned i 2013. Jeg og venninna mi Susanne skulle oppom på et vors som en kompis av oss hadde. For vi skulle klippe håret hans. Samme dagen sa jeg til Susanne "Mitt nyttårsfortsett er at jeg skal være singel". I det vi kom opp grusveien, og ser inn vinduet, er Endre den første jeg ser. Jeg drar i Susanne og sier "Se han som sitter i sofaen der med den blå skjorta, se så fin!!" .... Det var Endre. Jeg ble bokstavligtalt forelska ved første blikk.  Vi snakka mye sammen den kvelden og danset sammen. Før jeg dro hjem sporte jeg han " Er du her i morgen også? Vi skal ikke ta oss en kebab sammen da?" Endre ble med, og vi ble enda bedre kjent. Vi var mye med hverandre, og vi ble bare mer og mer forelska. Ukene gikk.. Så kom dagen. Jeg fulgte Endre til bussen hans,som han skulle ta til Bømlo (hvor han gikk på skole på den tiden). han ser på meg og sier "men du? Jeg er ikke så flink til dette her, men holder vi på nå?" Jeg smiler og svarer fornøyd "jaaa" .. ukene gikk ... og jeg fikk komme på besøk til Kvinnherad. Dette var en helg for 4 år siden. Vi var invitert i en 18årsdag. Før denne bursdagen ville Endre ta meg med på en tur. En tur opp til Åsen. Da vi kom opp på toppen satte vi oss ned og spiste kos sjokoladepudding. også kommer det noen ord fra Endre "Marie.. Jeg er ikke så flink til dette her, men vil du være kjæresten min?" Jeg hadde det på følelsen hele denne turen, at han kom til å spørre meg om dette, så jeg var litt forberedt. Svaret mitt ble selvfølgelig Jaaa♥ Haha, aww han er litt søt da! #jeg er ikke så flink til dette her men... ♥

Eg elsker deg ♥

Jeg håper dere får en fantastisk mandag idag! 
 

 

 

Marie Oma 

 

 

liveterherlig93

27.03.2017 kl. 13:39
gratulerer :)

nr73.blogg.no

27.03.2017 kl. 14:10
Gratulera! Håper du får ein fin dag:)

Den lille Pandaen c:

27.03.2017 kl. 14:21
Aww!! :D så søteee <3

Laurie Deline

27.03.2017 kl. 17:37
GOALS! Håper du får en fin, fin dag! :D Klem <3
Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits