FLYTTEKAOS

  • 29.03.2017 - 23:35

Heisann og god kveld! Idag kjenner jeg at jeg er litt småstressa. Jeg er så redd vi ikke skal klare å være ute av leiligheten i tide. Vi skal nok klare det helt fint, men.. det er bare "tenk viss" tankene som dukker opp. Haha, jeg prøver så inderlig å slutte med det der, for det tapper meg for energi. 
For litt siden kom svigerfar og svigermor med bil og tilhenger, slik at de kan ta med seg litt av flyttelasset hjem til Kvinnherad. Så nå er tv-benken, TVen og senga vår borte. Det er en god følelse at det største og tyngste er tatt. Så i nettene fremover skal vi sove på oppblåsbar madrass! Den vi har er faktisk overraskende god. 

IMG_9999

IMG_9983

Det er kjemperotete her og ting flyter overalt. Jeg hater når det er slik, føler meg ikke vel. Haha, så det er godt vi snart er ferdig og kan få ting ut og på plass igjen. Kjenner støv allergien kommer snikende innpå meg, heldigvis har jeg allergimedisin.

Nå er klokken allerede blitt over elleve. På tide å legge seg. Men først må jeg se kveldens episode av paradise hotell og bloggerne! Jeg kommer nok til å sovne før episoden er ferdig, det skjedde nemlig i går. Når jeg først har lagt meg til rette og ligger godt, skal det ikke mer enn et par minutter før jeg sovner. 

Har du hatt en bra onsdag? 
Hva har du gjort idag?

 

Marie Oma 

Ida Øverland

29.03.2017 kl. 23:58
spennende å se hvordan det blir :D

liveterherlig93

30.03.2017 kl. 15:24
blir bra tilslutt:)
Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits