Motevennlig solkrem som beskytter deg - og klærne dine!

  • 14.04.2017 - 14:37

Heisann og god dag alle sammen! For de av dere som følger meg på instagram, så har dere kanskje sett på storyen min at jeg har mottatt en pakke fra NIVEA. Jeg er heldig som er ambassadør for de. For jeg har alltid vert en storbruker av nivea sine produkter. Denne gangen fikk jeg solkrem. Det er ikke en hvilken som helst solkrem, men en ny en - som skal beskytte både deg og klærne dine!! Du har kanskje sett de i butikkene allerede? 

 

IMG_0169
Påskekyllingene er laget av Mamma. 

IMG_0168

Som du kan se på korken er det bilde av en t-skjorte. Det skal demonstrere at denne solkremen beskytter både huden og klærne dine. Vi alle har vell fått solkrem flekker på den hvite sommerkjolen? Men med denne solkremen fjernes flekkene enkelt i vask. Dette har de forsket på i flere år. Det er nemlig UV-filteret som beskytter huden din, som gir de gule flekkene som du helst ikke vil ha på klærne. 

IMG_0166

Om solkremen har høy SPF jo flere filter inneholder den og jo sterkere flekker setten den på klærne dine. Men, med den nye NIVEA Sun Protect & Moisture med Clothing Protection, får du en like god solbeskyttelse som vanlig, men med den nye teknologien gjør det at flekkene vaskes enklere bort i vask. Beskyttelsen mot flekkene blir aktivert i vaskemaskinen, slik at den ikke påvirker solkremens evne til å beskytte huden! 

IMG_0162

Nå som påsken er her, og mange reiser på fjelltur for å stå på ski og kose seg i solen ute på hytta, er det viktig å smøre seg med solkrem. 

IMG_0160

Jeg har vert heldig som har fått både solkrem, spray og roll on. Rollon har jeg faktisk aldri sett før, men den er jo helt genial! 

IMG_0156

Med dette vil jeg ønske dere allesammen en riktig god påske. Kos dere ute i solen, og husk å smør dere inn med solkrem! 

IMG_0173

 

Har du prøvd desse før? 
Er du flink til å smøre deg inn med solkrem? 
Hva er din verste solbrent historie? 

 

Marie Oma 

i sammarbeid med NIVEA

liveterherlig93

14.04.2017 kl. 14:58
herlig innlegg:)

Marie Gjernes

14.04.2017 kl. 20:31
Har faktisk sett de i butikken, vurderer å kjøpe de! :)
Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits