JEG VIL IKKE HA DET TYPISKE A4 LIVET

  • 17.04.2017 - 18:24

Jeg har mange drømmer og ønsker. Både store og små. I flere timer kan jeg sitte å bare drømme meg bort, og tenke "tenk hvis...tenk om..."  Noe av dette deler jeg med Endre. Haha, et under at jeg ikke har skremt han bort, med alle de rare tankene jeg har. Jeg har sagt til han at jeg ikke vil ha dette typiske A4 livet, men det er vell der vi ender tilslutt uansett? Jeg drømmer meg bort i storbyen, land og strand og store fjell. Det er store kontraster i drømmene mine, og det er mye jeg vil oppleve.  

Jeg aner ikke hvor jeg er om 5 år, til og med ikke om bare 1 år. Jeg har ikke peiling på hvilen retning jeg vil gå mot. De valgene jeg tar nå - har mye å si for fremtiden. For noen dager siden satt jeg å søkte på skole. Jeg har så mange forskjellige retninger jeg vil gå. Men hva skal jeg satse på? 


Jobbe med mennesker og helse. Eller interiør, starte egen butikk, fotograf? .. Eller hva med film og tv produksjon... hmm, nei eller hva med grafisk design? Sosionom? Skal jeg ta fagbrev? Nei, hvor skal jeg gå. Kommer jeg noen gang til å klare å ta dette valget. Hva med å starte en plass.. gjøre det, og heller gjøre noe annet senere? Jeg har tross alt veldig god tid på meg, selv om andre forhaster seg og stresser meg med det.  

Endre sier det nesten daglig til meg, når jeg begynner å snakke om fremtiden,  at de planene du legger nå, kan fort forandre seg, for det er alltid noe annet som dukker opp. Og det er faktisk helt sant. Man kan ikke alltid ta den veien man planlegger, noen ganger må man lage sin egen vei. 

Jeg er veldig rastlaus for tiden, og vil se, oppdage og prøve nye ting. Det er nå jeg har mulighet. Dette ble et ganske rotete innlegg, beklager for det. Men hodet mitt er ett rot for tiden. Er der flere som har det slik? Eller er du en av de heldige som har alt på stell? 

 

Hva er din drøm? 
Holder du på å utdanne deg?  

 

Marie Oma 

 

Jegmotverden

17.04.2017 kl. 18:47
Min drøm er å bli fotograf og kunne leve av det. :)

Martha Melkild

17.04.2017 kl. 19:03
Veldig bra innlegg! Vi er ganske like, jeg er født i fiskene og vi er kjent for å drømme og være tenkere. En dag vil jeg flytte til NY neste dag til en liten strandby i Austalia. Gøy at vi tenker og drømmer stort, det er tross alt de som utretter seg bra her i livet :)

Marie Oma

17.04.2017 kl. 19:53
Martha Melkild: Tusen takk for det! Kjekt å høre at vi er like. Det er rart å tenke på hva man vill idag, og i morgen vill man kanskje noe helt annet.
Ønsker deg en fortsatt fin dag :-)

liveterherlig93

17.04.2017 kl. 20:01
<3 kjekt innlegg

Nora Piscopo

17.04.2017 kl. 21:05
Åå du er absolutt ikke den eneste! Jeg drømmer meg så ofte bort at jeg nesten glemmer å leve det virkelige livet.. Jeg holder på å utdanne meg som frisør, og drømmen min er å utdype meg inne frisør og sminke faget i Florida/Califorina haha.. Kanskje ganske surrealistisk men det er ihvertfall en drøm <3 Veldig fint innlegg! Ha en super kveld <3

Susanne Moen Øy

17.04.2017 kl. 21:51
Å ta eit så stort valg er utruleg vanskeleg! Synest det er utruleg flott å kunne jobbe med mennesker (som sjukepleiarstudent), men vil heller ikkje ha det A4. Difor vil eg jobbe innen akutt eller operasjon. Hadde eg valt opp igjen hadde eg vore meir skuleflink, gått medisin - deretter kirurgi :-) Masse lykke til!

Marie Oma

17.04.2017 kl. 21:54
Susanne Moen Øy: Så spennande!
Tusen takk! :-)

Rebecca Holder

18.04.2017 kl. 00:02
Jeg sitter virkelig i samme båt som deg. Aner ikke hva jeg vil, samtidig som jeg vil så latterlig mye. Drømmer meg bort i det perfekte liv, før jeg blir vekket til virkeligheten igjen. Ikke alltid like kult, samtidig som drømmene er så fantastiske, haha ..
Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits