GOD MORGEN LØRDAG

  • 22.07.2017 - 11:08

Heisann og god morgen! Og ikke minst god heeeelg! ♥ Idag våknet jeg av meg selv, og trodde jeg hadde forsovet meg. Til vanlig jobber jeg på Gjermundshamn kai, men nå denne helgen jobber jeg på andre siden, og da er det andre klokkeslett man begynner, og ferjen går helt andre tider. Så da jeg våknet idag ble jeg litt nervøs eller stressa.. og bare "shit, nå får jeg det travelt!" ... men neeida, jeg hadde kjempe god tid på meg. Det var verre med han kjæresten min.

Vi sto opp i lag rundt 10:15 tida. . han måtte kjøre 10:35, om han skulle rekke ferja. Han hadde mye å gjøre før han skulle reise. Bla. spise frokost, stelle seg, gjøre klar tilhengeren og pakke med seg resten som vi ikke fikk pakket i går ++++. Mens jeg, jeg skal ikke kjøre før i tolv tiden, og allikevel så "små stressa jeg". Jeg stressa vell kanskje mest på hans vegne da. Jeg og Endre er helt forskjellige her på dette området. Jeg liker å ha veldig god tid på meg om morgonen og før jeg skal noe, mens Endre, han har god tid når det bare er 5 minutter til han må dra, i det han står opp.. Haha. 

 

collagesrh

Nå i skrivende stund sitter jeg på kontoret. Tenker på hva jeg skal ha på meg idag. For det er meldt ganske fint vær idag! Wohoo. Jeg har også blåshampoo i håret, som jeg straks må skylle ut. . . okei, jeg bør egentlig skylle det ut nå! Vil ikke at det skal bli blått heller..  

Jeg håper du får en fin helg og koser deg max denne lørdagen! Endre er reist til Bergen idag, for å se den nye leiligheten, jeg håper han ikke kommer så alt for sent hjem, for jeg har nemlig laget noen kjekke og koselige planer for oss!!! 

Hva skal du denne helgen? 

Marie Oma 

 

livetmitt93

22.07.2017 kl. 11:31
ha en fin dag:)

Marie Oma

22.07.2017 kl. 13:51
livetmitt93: tusen takk, du også :-)

Victoria Larsen

22.07.2017 kl. 14:35
Jeg skal en tur til sverige :) kos deg i helga!
Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits