FREDAG OG HELG

  • 04.08.2017 - 08:47

Heisann og god morgen! Det er fredag og helg - HURRA! Gu så deilig det var å kunne sove frempå idag! Jeg skal ikke på jobb før i ett tiden. Men, det er jo typisk meg å være lys våken nå kl 0800. Så det jeg egentlig mener er at det var deilig å ha mulighet til å sove frempå idag.  Jeg har heldigvis god tid på å slappe av og chille før jeg skal stå opp. 

De to siste dagene har jeg jobbet i butikken, det var godt å jobbe litt under tak igjen. Med tanke på været. Nå i desse dager er det tilbake igjen på ferjekaien. Jeg bare håper det blir fint vær! Xer fingrene på det. ..Ang. sol... husker du jeg skreiv i mitt forrige innlegg at jeg var så glad for at solen var her å strålte? ... Det varte ikke lenge, idet jeg var komt på kaien pøøøste det ned. huff og huff. Kan trygt si at jeg har slutta å stole på værmeldingene. Det er et bra utgangspunkt, meen jeg må alltid ha med litt ekstra klær sånn tilfelle. 

I går kveld bakte jeg noen supergode osteboller!  Under middagen sier Svigermor "Marie, idag skal du bake noen supergode boller" og viste frem oppskriften. Jeg og Endre kjørte til butikken for å handle inn det vi manglet. 

 

IMG_1935

IMG_1938

IMG_1940

IMG_1944

Nå skal jeg innom pinterest for å få litt inspirasjon til diverse diy prosjekter og slappe av før jeg står opp for å lage meg frokost. Jeg skal på jobb hele helgen, har ellers har jeg ingen planer, uten om at jeg og Endre skal ha taco kveld ikveld ♥ Guu det ser jeg frem til. Jeg håper du får en fin dag og en fin helg! 

Hva skal du i helgen?
 

Marie Oma

 

 

 

livetmitt93

04.08.2017 kl. 10:22
ser godt ut:) god helg
Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits