hits

DAGEN IDAG + KAFÈ DATE


Heisann og god kveld! Et under at jeg enda ikke har sovnet foran tastaturet.. Det pleier jeg som regel å gjøre. Dagen idag har gått utrolig fort, jeg føler dagene går bare fortere og fortere jo eldre man blir! 

Jeg og Jenny var en tur i byen tidligere idag. Koste oss på favoritt kafèn ♥ Vi hadde mye å snakke om, så vi ble sittende en stund. 

IMG_3274

IMG_3273

IMG_3272

Senere gikk vi til kollektivet som Jenny bor i, jeg har aldri vert der før, så det var kjekt å se hvordan hun bor nå. Endre kom også oppom etter han var ferdig på skolen. Etter litt tok vi bussen til der Endre bor og lagde oss en fortryllende god pizza! Det er 10krones marked på Spar, så vi slapp billig onda med både pizzadeig, kjøttdeig +++. Etter middag så vi på film. Babe watch elns. Nei, Bay watch er det vell? Haha ååh, Zac Efron var med ♥ Den var knallbra og ikke minst morsom! 

Nå kjenner jeg at øynene mine begynner å gå i kryss og tvers, så kanskje på tide å logge seg av å si god natt? Det blir en lang dag i morgen. Skal nok en tur til sentrum da også. 

 

Har du gjort noe kjekt idag?

Marie Oma 

 

 

 

 

 

Én kommentar

livetmitt93

25.08.2017 kl.10:53

så flott dag:)

Skriv en ny kommentarMarie Oma. 20. Foto. Stord.

For kontakt:
moex@hotmail.no

gratisdesign av Tonjemt
♡ Design av Tonjemt ♡