SIDEN SIST - NY HÅRFRISYRE

  • 06.09.2017 - 01:58

Hei! Lenge siden sist nå - det begynner å bli noen dager.. Jeg har lenge tenkt på å oppdatere her inne, men plutselig er det andre ting som distraherer, huff. Ihvertfall - siden sist har jeg både vert i Bergen, Kvinnherad og her hjemme på Stord. I Bergen var jeg bla.hos frisøren og har fått frisket opp håret (jeg er suuuper fornøyd med resulatet). I Kvinnherad var jeg på ItaloBrothers konsert, og her hjemme på Stord har jeg vert på sy foredrag, pluss mye mer. Jeg har gjort mye kjekt   og variert med andre ord! 

IMG_3775
På ferjen på vei til Bergen!
IMG_3778
Resultatet etter noen timer i frisørstolen!
IMG_3776

IMG_3817

Da jeg var i Kvinnherad bakte vi noen nydelige boller..igjen! Haha, åh - jeg har fått helt dilla på desse her. De er så gode!

IMG_3821

Svigermor har tatt på seg ansvaret å passe på Julipus i et semester. Her har hun funnet seg tilrette på fanget mitt. Så søt!

IMG_3812

IMG_3803
Haha, her tror jeg Julipus hopper ut av hendene mine....Haha - en liten funfact om meg, jeg hater egentlig å bære andre katter enn min egen. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg er så skeptisk til andre katter, enn Molly. 

IMG_3801

Wow - gu så lys i håret jeg er blitt nå! Det er skikkelig uvant enda. Nå jeg skal bli til en skikkelig rosablogger?

IMG_3800

Som frisøren sa etter hun krølla håret mitt " Nå ser du ut som en porselens dukke" vi ble enige om å børste ut krøllene, slik at det så mer naturlig ut. Jeg svarte henne fint tilbake at dette måtte vi gjøre noe med, for dagen før jeg dro til frisøren var jeg og kjæresten på kino, Annabelle 2... så om jeg kom hjem som en porselensdukke tror jeg at jeg hadde blitt kastet rett på ut døra igjen... For Endre var livredd under hele filmen! Heldigvis syns han at jeg ble fin på håret. Ikke det at han kunne sagt noe annet... 

Forrige fredag reiste vi en liten gjeng til Kvinnherad. Jeg inviterte bla. Susanne over fjorden. Vi var som sagt på ItaloBrothers konsert på lørdagen, noe som var utrolig bra!!! Jeg er veldig glad jeg dro. Vi sto helt fremst, fikk tatt han i hendene å greier. PLUSS - vi fikk ta bilde med han! Wææ! Altså.. han her hørte jeg mye på da jeg var mindre. Den tiden jeg var på HarryKlubben og dansa... Så denne konserten var bare helt rå! 

Da jeg kom hjem til Stord igjen dro jeg og mamma på fy foredrag, mer om dette kan jeg skrive om i et annet innlegg. Nå begynner klokken å tikke seg mot natt og jeg bør legge meg nå. Dum som jeg er ligger våken nå å hører på trenings musikk. Frister å ta seg en joggetur, men det er ikke innenfor nå. Jeg får heller sette på en alarm i morgen tidlig å ta meg en joggetur da. Hehe... GOD NATT!!

 

Hva kjekt har du gjort i det siste?
Hva synes du om min nye hår frisyre? 
Har du hørt om ItaloBrothers før? 

 

Marie Oma 

 

 

 

 

 

 

livetmitt93

06.09.2017 kl. 16:03
fin du ble:)

lisebrevik

06.09.2017 kl. 16:20
Det ble virkelig knallfint på deg! :D
Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits