VINNEREN AV NIVEA GIVE AWAYen

  • 08.06.2017 - 11:53

forstide

IMG_0508

 

-

 

 

Gratulerer så mye til den heldige vinneren, jeg kontakter deg i løpet av dagen idag, på e-post adressen du deltok med. Har du lyst at jeg skal kjøre i gang give awayer oftere? 

 

Marie Oma 

MAI GIVEAWAY

  • 07.05.2017 - 22:58

Heisann og god søndagskveld alle sammen! Lenge siden sist, eller hva? Men nå er jeg tilbake og jeg har en kjempe fin nyhet til dere! Som sikkert mange av dere som er fast leser på bloggen min, så vet dere at jeg er ambassadør for NIVEA. Jeg har fått testet mange gode produkter og har allerede funnet mange favoritter. 

IMG_0506

IMG_0504

Ooooog jeg er så heldig som får gi bort noen av mine favorittprodukter til en heldig leser! Hvor kjekt er ikke det? Du kan vinne alt som er vist på bildet under. 

IMG_0508
♥ NIVEA Care Shower Silk Mousse Creme Care & smooth ♥ NIVEA INVISIBLE FOR BLACK AND WHITE DEODORANT ♥ NIVEA Sensitive 3 in 1 Micellar Cleansing Water ♥ NIVEA  Daily Essentials Eye make-up Remover ♥ NIVEA Sensitive Night Cream ♥ !!

 

IMG_0511
NIVEA Care Shower Silk Mousse Creme care og smooth er blandt mine favoritter fordi huden blir skikkelig myk og god etter bruk. Pluss at de dufter kjempegodt!

IMG_0512
Aaah, denne dufter så utrolig godt! Absolutt den beste deodoranten jeg har hatt. Denne etterlater ikke hvite flekker på svarte klær, og motvirker gul misfarging på lyse klær. WOHO! + Duften holder lenge!

IMG_0513
NIVEA Sensitive Night Cream er ett av mine favoritt produkt fra NIVEA fordi den reduserer effektivt de 3 vanligste tegnene på sensitiv hud, som er rødhet, stramhet og tørrhet. Denne pleier jeg å ha på meg etter jeg har fjernet sminken og vasket ansiktet. 

IMG_0514
NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye make-up Remover loser raskt og effektivt opp selv en ekstremt vannfast mascara uten at du trenger å gni. Den er også med på å beskytte vippene dine! Begge desse sminkefjernerene her er et must have! NIVEA Sensitive 3 in 1 Micellar Cleansing Water rengjør og fjerner sminke fra ansikt og øyne, pluss til tilfører fuktighet! 

 

Dette er noen av mine favoritter og jeg vil med glede gi bort desse produktene til en heldig vinner! Det eneste du trenger å gjøre, er å dele dette innlegget på Facebook og legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, hvor du skriver Namn og e-post adresse (slik at jeg kan kontakte den heldige vinneren). Legg gjerne igjen en liten hilsen ♥ 

 

ER DU MED?

 

Jeg trekker en heldig vinner i slutten av måneden! 

 

MARIE OMA 

 

 

i samarbeid med NIVEA

 

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits