Interiør & Inspirasjon

 • 31.01.2016 - 19:50

Hva synes du?

Marie Oma

SØNDAGSMORGEN

 • 31.01.2016 - 15:06

GOOOOD MORGEEEN! Jeg elsker søndager. Spesielt søndager hvor jeg ikke har noen planer. Kan bare ligge på sofaen å slappe av. Lese blogger, og surfe rundt på nett, se på favoritt serien og bare ...slappe av. Er ikke så fan av de søndagene hvor jeg må ligge i senga hele dagen, med en bøtte på sidenav og et glass med vann. haha - Jeg var litt der forrige helg. Da jeg var ute med desse herlige jentene som dere ser over!MEEN Denne helgen var rolig. Hadde besøk av Susanne og Anita. Vi bare satt her i stuen å snakka. Ble litt søvnige til slutt.. spesielt da strømmen gikk, å vi måtte fyre i stearinlysene.. - men snille meg hadde jo selvfølgelig lovd søstera mi å kjøre.. så jeg måtte holde meg våken til klokken 3 inatt.. Fy så trøtt jeg var da jeg kom hjem igjen!! .. 

Senere idag reiser jeg tilbake til Haugesund. Ser virkelig frem til neste uke. Da får jeg besøk av kjæresten. Han har enda ikke sett den nye leiligheten, så det blir bra!!! 

Har du noen planer for idag?
Hva liker du best med søndager? 

 

Marie Oma

OPPSKRIFT PÅ "TORTILLA PIZZA"

 • 30.01.2016 - 14:16

Heisann hå, allerede lørdag, igjen? Vell, jeg skal ikke klage. Liker at ukedagene går fort. Men helgene kunne godt å ha gått litt saktere enn de gjør. Er du ikke enig? Vell.. Jeg reiste spontant hjem til Stord igår. En halvtime før bussen gikk fant jeg ut at "jeg reiser hjem". Var litt usikker på om jeg faktisk kom meg hjem, med tanke på været. Men, det gikk helt fint! Merket ikke så mye til det egentlig. 

Var på et kurs i går, og i en av pausene sier venninna mi "Mariee, det er lenge siden du har blogga nå!" .. Jeg tenkte for meg selv.. shit, ja - det er faktisk en stund siden. Har bare blitt ett innlegg i uken ca. Vell, jeg skal skjerpe meg! 

Med det deler jeg en oppskrift med dere. Det er enkelt, kjapt og godt! 

Det du trenger er : 

- Tacolefser 
- Ketchup 
- Ost 
- Peperoni 
- Oregano 

Det første du gjør er å legge taco lefsene på et stekebrett med bakepapir på. 

 

marie_oma_IMG_5079

 

Deretter smører du ketchup utover lefsene og tar så mye peperoni du vil ha på de. 

 

 

marie_oma_IMG_5084

 

 

Så skjærer du opp ost, og tar de på. Samt oregano kydder på toppen. Du kan selv velge hvilket krydder du vil ha på, men jeg anbefaler på det sterkeste oregano.

 

marie_oma_IMG_5085

marie_oma_IMG_5086

marie_oma_IMG_5087

 

Ha de i ovnen til osten har smeltet! Usikker på hvor mange grader, men 200 må vell vere greit? 

 

marie_oma_IMG_5089

 

 

Jeg ser også at det er mange som har skinke i stedenfor pepperoni. Det har jeg enda ikke prøvd, men skal teste det ut en annen gang. Har du prøvd dette før??? 

 

Marie Oma

GoodmorningFriday

 • 22.01.2016 - 11:45

Heisann og god morgen!  

hot chocolate

 

Denne morgonen har jeg virkelig tatt rolig. Men syns jeg har fortjent det .. Våknet opp flere ganger inatt. Har hatt mareritt. Ene gangen våknet jeg av at jeg grein(?).. Haha, vell, så jeg våknet opp sliten kan du si. Jeg skal straks stå opp.. lage meg en god kopp kakao, og lage toast til frokost. Derretter må jeg bare få ræva i gir, å stelle meg og gjøre meg klar til photoshoot, sammen med Stine! Wææ, jeg gleder meg. Det blir også Idol og spillekveld senere, sammen med hun og Alex. 

Ellers så reiser jeg hjem i morgen. Er mye som skjer på Stord denne helga, så da må jeg nesten ta meg en liten tur. 

Hva skal du denne helgen?

Marie Oma 

Wednesday

 • 20.01.2016 - 14:11Heisann og god dag! Nå sitter jeg å moter meg opp til å gjøre litt skole arbeid. Har nett rydda rommet, så nå slapper jeg av med litt sureskittels og avslappende musikk.  Men, planen er å begynne rett på skolearbeid etter dette innlegget her.. Som jeg bare drøyer ut mer og mer... haha! Vell, jeg må skjerpe meg. Har ikke hatt noe energi denne uken til å gjøre noe skolearb. etter skolen, så idag er det påtide! Vi hadde bare to skole timer idag, vell.. det var slitsomt nok det. hehe.

Som jeg sier hele tiden..Dagene går i ett, det samme gjør ukene. 

Hva skal du idag?

Marie Oma

FOTO - HARALDSHAUGEN #1

 • 19.01.2016 - 22:17

natur_marie_oma1

natur_marie_oma2

 

natur_marie_oma5

 

Hva synes du om bilde?
Marie Oma

FOTO - HARALDSHAUGEN

 • 13.01.2016 - 10:17

Heisann og god morgen, kjære lesere! 

Igår gikk dagen i ett kjør. Var på skolen til klokken to halv tre.. Det var absolutt en tung skoledag, med masse teori. Ett under at jeg ikke sovnet, vel, det var på nippe til, og jeg var ikke den eneste! Rett etter skolen slappet vi av en liten time, med serie og litt brødskiver. Deretter dro jeg og Sanja på en to timers tur! Det var en fin men kald tur, det var godt å komme inn igjen, til varmen.

 

natur_marie_oma4

 

Etter det slappet vi av en liten halvtime elns. og for rett videre til kjemi boka, for å begynne på den første innleveringen vi har der. Den skal ikke inn før om to/tre uker, men godt å få begynne på den hvertfall. Vet ikke hvor mange timer vi satt, men vi fikk gjort halve innleveringen! Etter det var vi nokså trøtte og slitne, og dro nesten rett til "loppekassn".. Etter litt vasking og rydding da, såklart. 

Jeg må si at jeg tror denne dagen her også kommer til å gå nokså i ett den også. Senere idag skal jeg besøke ei venninne, som jeg ikke har sett på en hel evighet! Gleder meg utrolig mye til det! Vi har nok mye å snakke om... hehe! 

 

Hva skal du idag
Hva synes du om bildet? 

Er du glad i å gå tur?

Marie Oma

GOOD MORNING MONDAY

 • 11.01.2016 - 09:06

Heisann og god morgen! I går kveld prøvde jeg å legge meg tidlig igjen, det er typisk at man ligger å halv sovner på sofaen, men med en gang man finner ut at ,, nei nå må jeg legge meg inn i senga... Da blir man lys våken igjen. Vet ikke med dere, men det skjer alltid med meg.. Bortsett fra de gangene Endre har måttet bære meg inn til senga da.. Haha! Savner å ha han i hverdagen. Jeg får heldigvis se han igjen til helgen! Ser frem til det. 

 

Idag er det mandag, og pån igjen med skole og hverdagen, etter en lang, men kort helg. Vi skal ha vår andre simulator time for i år, noe som er nokså spennende. Jeg er heldigvis på gr. 2, som vil si at jeg ikke starter før i ti tiden. Kan sove litt frempå da. . HURRA! #hverdagsglede. Senere idag blir det vell til med litt skolearbeid, og en tur på kjøpesenteret! ...og avslapping, det trengs. 

Hva skal du idag?
Har du hatt en fin helg?

Marie Oma

THE END OF THE WEEK

 • 10.01.2016 - 17:44

HEISANN og goood kveld alle sammen! Det er søndag, allerede.. Denne uken har gått i ett kjør, gått alt for fort, og ikke minst har den vert slitsom. La oss krysse fingrene på  at  neste uke blir bedre. 

I helgen har jeg vert hjemme en liten tur. Kom tilbake til Haugesund for et par timer siden. Dro rett til flyplassen for å hente den tredje wifey, som kom flygende hjem fra Sverige, etter en lang og fin juleferie. Godt å vær alle samlet igjen! 

 

IMG_5685

IMG_5687

IMG_5692

Sanja & Diana. 

IMG_5695

Olaf

IMG_5698

 

 

Jeg har også verdens snilleste foreldre, som hadde handlet ved til oss. Kom tilbake hit med en bil stappfull i ved. Så nå er det endelig varmt og godt hos oss i leiligheten. Ikke lengre 12 / 14 grader, men faktisk oppi 20 grader!!!!! 

Imorgen er det pån igjen med en ny uke på skolen. Uken er fullbukka allerede, med ting jeg skal gjøre. Håper bare jeg klarer å huske på alt, har enda ikke fått almenakken min, hvor jeg skriver ned alle planene mine.. Men , den ligger vel mest sansynlig i postkassen min i morgen. WOP WOP. 

Har du hatt en fin uke?
Hva har du gjort idag?

Har du en bra film å anbefale?

 

Marie Oma

Back to Haugesund

 • 04.01.2016 - 14:28

Heisann!!!   Igår ettermiddag reiste jeg tilbake til Haugesund igjen, Mamma og pappa var så snille å kjørte meg og holdt meg med litt selskap før de for videre hjem. Vi kom til en tom, mørk og kald leilighet. Gikk rett for å skru på ovnen, som ikke gir så stor effekt ut av seg..men men. Det ble et par grader varmere. 

Satt med ytterjakken på, drakk kakao og prøvde å holde på varmen mest mulig. Det kom seg heldigvis litt etter vi tente på litt stearinlys ++. Kvelden var egentlig nokså rolig fra min side. Janne kom en tur på besøk, til meg og Diana, vi hadde mye å snakke om, og mye måtte "oppdateres" .. hehe, neida, men det var koselig det.Drakk kakao og slapte av.. måtte trossalt lade opp til første skoledag. Senere på kvelden lagde jeg meg litt fruktsalat, drakk flere kopper kakao og satte på en film, sammen med Diana. Haha, den var faktisk ganske artig! 

Det var tungt å stå opp tidlig igjen. Blir nok tidlig kveld på meg, kjenner jeg allerede begynner å bli trøtt. Haha. Jaja, det skal bli godt å komme i rutine igjen da!  Nå straks blir det avgårde kåre til butikken for å handle inn litt mat, middag osv. Er 10 krones marked på spar nå, så da er det bare til å hamstre inn! HA EN FIN DAG!!

 

Har du noen planer for dagen idag?
Er det kaldt hos deg? Har du noen anbefalinger på gode ovner? 

 

Marie Oma

GOOD MORNING COFFEE

 • 02.01.2016 - 10:10Goood morgen kjære lesere. Idag reiser jeg tilbake til Stord, igjen. Etter å ha vert her i Kvinnherad en ukes tid. Kjæresten reiser tilbake til Militæret i morgen, og jeg til Haugesund. Så idag skal jeg nyte mine "siste" timer for denne gang, sammen med kjæresten min. og nyte min siste ferie dag på Stord. Heldigvis blir det ikke så alt for lenge til jeg og Endre får vær med hverandre. Tror han kommer tilbake en gang nå i slutten av Januar. Ser allerede frem til det,for å si det sånn. 

Jeg har også begynt å like kaffe enda mer. Det går noen kopper til dagen nå, med litt fløte og sukker da, såklart! 

Hva skal du idag?

Marie Oma

HAPPY NEW YEAR

 • 01.01.2016 - 19:03

Heisann og god kveld. DET ER 1 JANUAR!!!! Det er helt sykt å tenke på, for det har gått så fort. Men, her er vi - ferien er straks over, atter en gang, men GUUUU som jeg har kost meg. Fått tilbrakt mye tid sammen med kjæresten og familien hans, og fått slappet godt av. Det har vert en etterlengta ferie, har ikke hatt fri siden sommer, så det var godt, og absolutt verdt det. Jeg reiser tilbake til Stord i morgen, og videre til Haugesund igjen på søndag, på´n igjen med skole på Mandag. Skal bli litt godt å begynne pån igjen da, komme tilbake til rutiner. 

Her er litt bilder fra gårsdagens feiring. 

 

IMG_5658

IMG_5656

IMG_5668

 

Vi feiret med good middag, og ikke minst en god dessert. Det ble indrefilet,fløtegratinerte poteter m/tilbehør. og Pannacotta til dessert. mmm. Vi spilte også Monopol, jeg gikk konkurs først, som vanlig.. haha! Men det var koselig da. Er blitt en "tradisjon" å spille det på nyttårsaften. 

Det var absolutt en fin avslutning på 2015, og en fin start inn på nya året. 

Jeg håper dere alle får et fint år, med mange gode minner og stunder. Håper også dere hadde en fin feiring!!! 

Har du hatt en fin start på 2016? 
Hvordan feiret du nyttår?

Marie Oma

MINE NYTTÅRSFORTSETTER

 • 01.01.2016 - 11:31Nytt år, nye mål. Jeg har flere av dem, men det er det siste målet jeg skal fokusere på, og det er å bare klare ett av målene jeg har satt. Det  jeg har valgt ut, er å slutte å drikke brus. Det er mange grunner til at jeg velger å slutte, så derfor tror jeg at jeg skal klare dette. 

Noen av de andre målene jeg har satte meg er å gå tur hver søndag, uansett vær. Ta mer bilde, og utvikle meg mer innen det og redigering. Spise mer grønnsaker. Bli en god kokk på kjøkkenet. Studere mer etter skoletid, og bli flinkere på skolen. Sette mer pris på hverdagen. Blogge mer og "skikkelig". Blir flinkere til å prioritere. Få meg sommerjobb på sjøen. og til slutt ... bestå eksamenene!!! 

Har du noen mål dette året?

Marie Oma

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits