PAKKE FRA NIVEA

 • 29.01.2017 - 14:56

sponset av NIVEA

Heisann og gooood dag! Helgen er plutselig straks over igjen, jeg har jo såvidt sagt at jeg er kommet hjem til Stord for helgen. Men nå reiser jeg plutselig tilbake til Kvinnherad for å jobbe. Jeg gledet meg til å komme hjem, for jeg visste at jeg hadde en pakke som ventet på meg. Nemlig en pakke fra NIVEA! Som dere kanskje har fått med dere så er jeg ambassadør for de og det er jeg stolt over! NIVEA har produkter av kvalitet, og de har lenge vert min favoritt. 


Se så fin himmelen var da jeg var på båten på vei hjem til Stord!

Og denne søte lille pakken her ventet på meg hjemme! Se så fint de har pakket den inn da!

Og se hva som befant seg oppi gave esken! Denne NYHETEN HER!!!!

NIVEA Invisible for Black & White Fresh Roll-on

Denne nyheten her har enda ikke kommet ut i butikkhyllene, men jeg har vert så heldig å få prøvde den før alle andre! Den dufter feminint og friskt. Tror det er den beste duften jeg har lukta på en deodorant før! Pluss den skal beskytte i 48 timer, så den holder lenge! Men, det beste av alt er at den ikke setter igjen flekker på klær. Om du har en hvit t skjorte på deg for eksempel, så skal den ikke legge igjen gule flekker etter seg. 

Denne kommer i butikkhyllene i uke 8! Så om du begynner å gå tom for deodorant, eller vil ha ny - så anbefaler jeg dere denne nyheten her! 

 

Hvilken deodorant er din favoritt?
Liker du NIVEA sine produkt? I såfall, hvilke er din favoritt?

 

Marie Oma 

 

 

BURSDAGSHELG I BERGEN

 • 23.01.2017 - 13:29

Heisann og god dag! Nå er jeg tilbake i Bergen og det føles godt. Her har jeg ikke vert på over en måned. Jeg kom hit på lørdag, det var en travel dag. Vi reiste med 10 ferja fra Sandvikvåg. Dro innom noen bruktbutikker på veien, før vi dro i 4 årsdagen til søskenbarnet mitt. Da klokken nærmet seg 1600 kjørte jeg og Endre hjem til leiligheten. Her begynte vi å pakke ned litt kjøkken utstyr og andre diverse ting som er mitt ( som Endre ikke trenger til den andre leiligheten ), slik at mamma og pappa kunne ta det med seg hjem til Stord. Jeg må innrømme å si at det var veldig trist, å sitte der å pakke ned. 

 

16196678_10210405971259870_1572000117_o

16229693_10210405971299871_173965209_o
Mamma & Pappa ♥

16229697_10210405971379873_1637449452_o

16244765_10210405971339872_1715578425_o
Farmor & Farfar ♥

Etter en liten stund kom mamma og pappa, hjalp til med pakkingen og fylte kjøleskapet med litt digg♥ Rett etterpå var det bare å freshe opp sminken og gjøre oss klar til neste bursdag. Vi ble invitert på et bursdagsvors hos en i klassen til Endre. Han bodde i Åsane, så det tok jo litt tid for oss å komme dit til. For det første så måtte vi ta bybanen ned til sentrum, for også hive oss på bussen. MEN, vi var litt uheldige. Jeg og Endre tok turen innom KIWI for å kjøpe litt blandevann. Da vi kom ut, så vi at bybanen var på stoppet, men vi tenkte "Nei, vi rekker nok ikke denne..." Jeg hadde høye heler på meg, så orket ikke springe.. PLUSS den går jo hvert 5 / 10 minutt.. så det var jo ikke noe stress.. Men neeeeida... Da vi kom frem til bybanestoppet ser vi opp på tavlen , og der står det at neste kommer om 26 minutt.. etter litt sto det 27... også 35! Vi så på hverandre og tenkte : Faenheller, vi begynner bare å gå sakte mot sentrum, så slepper vi hvertfall å stå her å fryse! Det tok litt tid før vi bestemte oss.. det var litt frem og tilbake, for tenk viss den kommer?? 

Vi gikk... og vi nermet oss Danmarksplass. Vi var midt mellom Kronstad og Danmarksplass. Vi hører noe som kan minnes om en bybane. Vi ser på hverandre...og ser bak oss... Ja, det var bybanen som kom.. Det sprang to kvinnfolk bak oss ...og fobi oss.. Vi ser på hverandre igjen å sier."Vi kan prøve da?" Og vi springer som bare det. Jeg på høye heler, og Endre med en dårlig fot!! Haha,, huff - jeg skulle likt å ha sett dette på film.. Men rakk vi den??? .. Ja, heldigvis - vi rakk den akkurat. Takket være de foran oss som somlet seg litt inn døra!!! TUSEN TAKK! åååå så stressa jeg var! Vi kom oss ned til sentrum, møtte Jenny - og måtte springe til neste buss. Her var det snakk om 3 minutter til den skulle gå.. Vi hadde ikke sett hverandre på over en mnd. det ble en kjapp klem, før vi måtte springe til bussen. Vi nådde den - heldigvis. Viss ikke måtte vi ha venta i en halvtime. 

Haha, for en kveld.  Vi stor koste oss og hadde det kjempe kjekt resten av kvelden. 

IMG_3174

IMG_3178

Søndagen ble en typisk dagen derpå med serie titting og avslapping! 

Har du hatt en bra helg?

Marie Oma

BERGEN NEXT

 • 21.01.2017 - 09:10

Hallooo og god morgen! I dag reiser jeg til Bergen. Jeg skal i bursdagsselskap til søskenbarnet mitt Hilda, som nettopp fylte 4 år. Jeg blir i Bergen frem til Onsdag. Så jeg har noen dager på meg i den fine byen. Jeg har ikke vert der siden før jul, så jeg ser frem til å tilbringe tiden min der igjen, og ikke minst til å vær med Jenny! ååå herlighet som jeg savner henne ♥ Senere ikveld skal vi ha jentekveld, jeg har hvertfall mye å fortelle, og jeg ser frem til å høre på alt det hun har fått gjort mens hun har vert hjemme i vakre Ørsta. 

IMG_3983

Vell, så skal jeg bare pakke ferdig kofferten min. Jeg har på følelsen at jeg har glemt å pakke noe viktig, men jeg klarer ikke helt å finne ut hva det er, men det finner jeg fort ut av - håper jeg... også er det jo sånn som mamma og pappa sier "Det er sikkert ikke noe viktig" siden jeg ikke kommer på det. . . Jeg krysser fingrene på det. 

Jeg vil ønske dere alle sammen en riktig god helg. Håper dere får en superfin lørdagskveld! Kanskje jeg lager en liten vlogg fra oppholdet mitt i Bergen? 

Har du noen planer for idag?
Marie Oma 

TIDEN GÅR

 • 20.01.2017 - 19:41

Hei hei hallo! Oi, nærmere en uke siden jeg har blogget et innlegg. Herlighet så fort tiden går! Jeg ble helt sjokkert da jeg så at sist blogginnlegg ble publisert på søndag. Tiden går skremmende fort... Jeg har ikke blogget så mye denne uken siden jeg har vert på jobb, og egentlig vert ganske sliten etter en arbeidsdag. Men nå er jeg tilbake! Jeg er reist hjem til Stord og her skal jeg bli til i morgen. Jeg har vert her siden onsdag ettermiddag, og desse to dagene har også gått utrolig fort. 

Untitled

Untitled

Tanten min hadde rett...For sikkert 10 år siden, sa jeg at tiden går fort ... da svarte min tante meg "Bare vent du Marie, det går bare fortere og fortere jo eldre du blir." Jammen hadde hun rett! Jeg føler det er onsdag idag, men det er jo allerede blitt fredag. Dagene går litt i surr for meg..og jeg skulle gjerne ønske at tiden gikk litt saktere. I morgen reiser jeg til Bergen,  jeg har ikke vert der siden før jul! Kjenner jeg savner det, så desse dagene skal jeg nyte max - og jeg håper at det går sakte! 

I forrige innlegg sa jeg at Endre og meg hadde planer om å besøke Vebjørn å se hans nye leilighet. Her er noen bilder fra den dagen (de over er også fra den dagen):

 Untitled

Untitled

Untitled

  Untitled
Vebjørn har all grunn til å være stolt av seg selv, som har montert opp kjøkkenet! Nå vet både jeg og Endre hvem vi skal ringe når vi trenger hjelp til kjøkkenmontering!

Untitled
Knallfin utsikt har han også!

Untitled

Jeg kjenner jeg gleder meg til den dagen jeg skal kjøpe hus, og innrede / male og gjøre det nett sånn som jeg vil ha det! Nå har jeg vert så heldig å skal få lov til å bli med å bestemme fargen på soverommet til Endre her i Kvinnherad. (De skal pusse det opp). Så det gleder jeg meg til! 

Idag føler jeg at jeg ikke har fått gjort noe særlig, men jo - det har jeg faktisk, men jeg har mye som skal gjøres før jeg går å legger meg igjen. Jeg må bla. pakke til Bergen, og tenke på hva jeg skal pakke med meg fra Bergen. Jeg må rydde rommet, redigere noen bilder oooog ...  ja, nå har jeg glømt hva mer jeg skal gjøre,men det er nok mye mer. 

Jeg ønsker dere alle sammen en fin kveld og en bra helg!


Hva gjør du idag?
Skal du noe kjekt i helgen?

 

Marie Oma

 

EDRUHELG

 • 15.01.2017 - 11:01

Heisann og god søndag til alle sammen! Først og fremt vill jeg bare takke allesammen som kommenterte i innlegget jeg skrev i går natt, og som har gitt meg tilbakemeldinger, det betyr mye for meg! SÅ tusen hjertelig takk for det♥

Denne helgen har vert så utrolig bra! For det første så var jeg egentlig forberedt på at dette kom til å bli en "vanlig" helg. men neida, verdens beste kjæreste kom på overraskelsesbesøk! Ååh, det var seriøst den beste fredag den 13 noensinne. Du kan lese mer om den historien i mitt forrige innlegg. I går, lørdagskveld var vi på besøk til en kompis av meg og Endre. Hvor vi var samlet en liten gjeng. Vi koste oss med brettspill og med mye snakk og tull. Det var ikke noe alkohol inn i bildet, og her har vi et bevis på at man kan ha det utrolig kjekt uten alkohol også! Jeg koste meg hvertfall masse. 

16107659_10210330245166765_1767949967_o

16106718_10210330245086763_529420074_o
♦Benjamin & Andreas♦

Litt senere idag skal vi ta turen opp til Vebjørn å ta oss en kopp kaffe. Han har nettopp kjøpt seg ny leilighet, som nå er ferdig bygget, og begynner vell straks å nærme seg innflyttningsklar! Vi har enda ikke sett den, så det gleder jeg meg til. Endre reiser tilbake til Bergen, og har en tøff skoleuke foran seg. Jeg gruer meg til han reiser igjen, for jeg vet ikke hvor lenge til det blir til neste gang vi møtes, håper det ikke blir så alt for lenge til hvertfall..

Hva kjekt har du gjort denne helgen?

Marie Oma

 

 

SURPRISE!

 • 14.01.2017 - 17:04

Heisann! Har du hatt en fin dag til nå? Det har hvertfall jeg. Jeg og Endre sov frempå idag, jeg har ikke sovet så godt på lenge. Vi sto opp og lagde frokost sammen, mens vi så på modern family! Haha ååå sesong 7 er så bra!  Endre fyrte i peisen mens jeg tok meg en dusj og stelte meg, så det var godt og varmt i stuen når jeg var ferdig. Snille guten! 

16107992_10210326575795033_2028307571_o

Haha, ååå - dette her har jeg glemt å fortelle dere... I hele denne uken har jeg mast på Endre og sport om han vær så snill kunne reise hjem til Kvinnherad. (Siden jeg har vert på jobb torsdag & Fredag, og skal jobbe mandag, tirsdag + onsdag. Så blir jeg værende her i Kvinnherad i helgen) men han har sagt Nei, det kan han ikke - for det blir så dyrt å reise, og det forstår jeg jo. For det er det! Men, jeg gidde meg ikke - jeg sporte han hver eneste dag! Fredagen kom, og jeg hørte at ene kompisen hans skulle på IKEA, da var jeg rett på og sa til Endre at han kan jo sitte på med han! Men så tenkte jeg bare at han hadde mye skolearbeid å jobbe med ++.. SÅ jeg ville ikke mase hål i hode på han heller.. Men han visste veldig godt at jeg ville at han skulle komme. 
Jeg hadde jo en liten tanke på at han kommer sikkert hit til og overrasker meg, men den tanken la jeg fort i fra meg, for jeg ville ikke bli skuffet. Ville ikke ha så høye forhåpninger. 

Da jeg kom hjem i fra jobb igår. Lagde jeg og svigermor middag sammen. Vi dekte på til tre og jeg sendte fristende meldinger til Endre om at vi skal ha favoritt retten vår til middag! ... I det jeg sa at nå er maten klar , nå skal den bare stå å godgjøre seg, dukker jævelen opp rett foran meg! GU SÅ HAN SKREMTE MEG! Jeg ble så glad og overraska at jeg begynte å gråte. Tårene rant nedover kinnet, jeg smilte og lo, og gjentok meg selv å sa til han flere ganger "Gu så teit du er, guttenmin!".  Haha aww - han er søt da. Jeg setter så uendelig stor pris på at han tok turen! (På bilde ovenfor ser dere at han har gjemt bilen bak bedehuset. Han skjulte sine spor godt!)

16106765_10210326575915036_960746555_o

♥♥♥

16106331_10210326575875035_693667809_o

Se så fint det er her i Kvinnherad!

16010280_10210326575835034_278556327_o

Vi har ikke gjort så veldig mye idag. Egentlig tatt det veldig med ro. Nå har vi nettopp gjort klar bål pannen, så skal vi straks ut å grille pølser og drikke kakao♥Det blir sykt koselig! Senere idag skal vi ned til Andreas, hvor vi samler gutta + meg. Der kjører vi helt sikkert i gang en film og spiller spill! Lenge siden jeg har sett de nå, så det gleder jeg meg til. 

15992255_10210326576075040_539489306_o

16010015_10210326576115041_395455352_o

Jeg ønskjer deg en fortsatt fin dag! 

Har du noen planer for denne lørdagen?
Hva har du gjort idag?
Har du noen gang blitt overrasket på den måten før? 

 

 

Marie Oma

 

ER DET SLUTT?

 • 14.01.2017 - 00:58

Heisann og gooood kveld! Herlighet så mye nytt jeg har å fortelle dere. Det er mye som har skjedd og jeg klarer ikke helt å forstå det selv. Ting går ikke så fort opp for meg lengre, aner ikke hvorfor det er blitt sånn, men ja.. Kanskje fordi jeg har vert stresset i en lengre periode? Selv når jeg prøver å slappe av, stresser jeg, for jeg har så mye å tenke på, men - nå kan jeg endelig SLAPPE AV på ekte.. Fordi nå har ting ordnet seg, og ting har virkelig gått min vei, endelig. Det har vert en lang periode hvor ting bare,, ikke har gjort det.

IMG_9976

Jeg kan først begynne å fortelle dere at jeg flytter fra Bergen. Det er utrolig dumt at jeg er nødt til det, men sånn er det bare. Det var umulig å få jobb, jeg fikk avslag på avslag fra de stedene jeg søkte, og nei, det var ikke bare en jobb jeg søkte på, som faktisk en av mine nærmeste påstod. Det ble bare utgifter og ingen inntekter i flere mnd. så dette var jeg bare nødt til å gjøre. For jeg måtte jo tenke 3 mnd. frem i tid, med tanke på oppsigelsen til leiligheten. På nyttårsaften sa vi opp, og jeg var ett skritt nærmere å flytte hjem igjen. Jeg får nesten litt dårlig samvittighet. Nå som vi nettopp har kommet oss til rette i leiligheten, fått det skikkelig hjemmekoselig og.. ja. Alt var på plass, men nei - nå må jeg flytte. Heldigvis forstår Endre situasjonen, og det er jeg så takknemlig for! Det er jo ikke kjekt for noen av oss, vi har vert i ett avstandsforhold helt siden vi ble sammen, men høsten 2016 ble vi endelig samboere..Det varte ikke så lenge, men det var kjekt så lenge det varte! ...Nå blir det avstandsforhold igjen. Heldigvis er det ikke så langt å reise. 

IMG_9964

Jeg har ikke vert i Bergen siden midten av desember. Men det blir nok mange turer der til fremover, for jeg er jo nødt til å flytte tingene mine, og hjelpe Endre med å flytte fra den ene leiligheten til den andre. Han har heldigvis funnet en ny leilighet! 

Det er ikke så mangen som vet om dette. Det er ikke lenge siden de nærmeste i familien fikk vite det. Vi har jo delt link til leiligheten på facebook. Link fra hybel.no (hvor man kan legge ut leiligheter til leige osv), etter jeg la den ut på face, fikk Endre en telefon fra mormoren sin. Stakkar. Hun lurte på om jeg og Endre hadde gjort det slutt. Siden vi flytter fra hverandre.   Heldigvis er det ikke det som er årsaken. Vi er fremdeles sammen og er forelsker som bare det! 

Jeg har en annen stor nyhet jeg vil dele med dere, denne er litt kjekkere! For en liten stund siden fikk jeg en telefon i fra Svigermor, hun hadde en gledelig nyhet til meg. Det var at hun kom med et jobbtilbud! Jeg må innrømme å si at jeg ble litt i sjokk da hun sa det. Det gikk ikke helt opp for meg, og det har det enda ikke gjort, men det går mer og mer opp for meg for hver dag som går. Herlighet så heldig jeg er! Jeg er så takknemlig. Svigermor jobber der selv, så jeg har jo verdens beste person som lærer meg opp. Jeg er jo en uslipt diamant, så hun kan forme meg nett som hun vil. Jeg har faktisk allerede hatt to arbeidsdager der og har stor trives! Jeg gleder meg til neste gang jeg skal på jobb! 

IMG_9968

Som sagt så begynner ting endelig å gå min vei og det er jeg så glad for! Tusen takk til alle som har støtta meg og vert tilstede, og ikke minst hjelpt meg. En spesiell takk til familien min. Vell, nå som dette er blitt nemnt og sagt, så kan jeg endelig starte min nye hverdag, og slappe mer av. Jeg skal bli enda mer aktiv på bloggen, jeg har jo vert lite aktiv - nettopp på grunn av det jeg har nemnt i dette innlegget, jeg har vert stressa og hatt mye å tenke på. Jeg har store planer for bloggen, med konkurranser og kjekke innlegg, så hold dere oppdatert! 

Hvordan går det med deg? 
 

 

Marie Oma

 

 

 

Aftershave som primer

 • 07.01.2017 - 14:44

Heisann og god dag! Som jeg har nevnt tidligere på bloggen, så er jeg ambassadør for NIVEA, så litt før jul fikk jeg en gave av de. Da fikk jeg bla. annet denne aftershaveén for men.

IMG_9651

Selv har jeg hørt at mange jenter bruker det som primer, for at sminken skal vare mye lengre. Se denne videoen under:

Kort fortalt så hadde denne samme virkning og var like bra som MAC sin primer! Sååå, isteden for å gi denne bort til enten Pappa eller Endre, fant jeg ut at neh, denne vil jeg ha selv. Jeg har jo ikke primer fra før av, så da får jeg bruke denne. Jippi! Jeg sendte ut snapps til alle jentene jeg har , og sporte om de hadde noen erfaringer, og det var mange som var fornøyd - mens andre mente den var helt ok. Til bruk av primer altså! 

Det beste er at den luker ikke fullt så "mann" som jeg trodde den skulle gjøre. 

 

Har du prøvd å bruke denne som primer? Isåfall hva synes du? 

 

Marie Oma 

 

My new love

 • 06.01.2017 - 18:06

Heisann og god kveld! For noen dager siden var jeg på besøk hos Hilde og Kristoffer. Her måtte jeg låne laderen til Kriss.. for telefonen var snart tom, jeg brukte ikke telefonen så mye den kvelden, for jeg synes ikke noe om å sitte på telefonen når man er på besøk, da vil jeg heller gi all min oppmerksomhet til de jeg faktisk er med, og ikke sitte på mobilen å snakke med de som ikke er her. 

Uansett - da jeg kom hjem igjen, tenkte jeg at nååå kan jeg se alle varslene mine og oppdatere meg på appene mine. Men neida, skjermen min skrudde seg pluttselig av, ingenting funket. Jeg trykka på alle knappene og prøvde å skru mobilen min av og på, lade den igjen (selv om den var full ladet).. Ja, jeg prøvde på det meste, men ingenting funka. Det var her jeg la merke til hvor avhengig man er av mobil.  Men det som var så rart, var at når jeg trykket på kamera knappen, så kom denne "kamera lyden" på .. og jeg kunne ta bilder, men skjermen var helt svart. Og det kom lyder når jeg trykket på skjermen osv. Så hvem vet, kanskje jeg har drevet å sendt masse meldinger til folk.. eller epost? Nei huff... krysser fingrene på at jeg ikke har klart det! 

IMG_9657

To dager senere kjøpte jeg meg ny mobil! Ååå, lykke! Denne gangen ble det en iPhone - så nå er jeg endelig med i eppleklubben! Min forrige telefon har jeg hatt i snart 4 år. Da jeg kjøpte den sto det også mellom iPhone eller Sony.. Men den gang valgte jeg sony - pga. kamera skulle være bedre. En helt grei telefon altså! Men nå ville jeg prøve noe nytt. Det ble en iPhone 7!

IMG_9656

Til nå er jeg kjempefornøyd. Endre skal egentlig komme til Stord, men vet ikke om han kommer allikevel - siden jeg har kjøpt meg noe i epplemerket. Haha!  Men siden jeg er så eplekjekk, måtte jeg jo ha en lik telefon også! :-) 

 

Hvilken mobil har du? 

Marie Oma 

Winter wonderland

 • 03.01.2017 - 18:17

I går våknet jeg til dette vakre synet! Endelig kom snøen til Stord. Litt sent, synes godt den kunne kommet litt før jul, men bedre sent enn aldri. Det varte ikke så lenge, for idag er den nemlig reist bort. 
Er er noe jeg har lært oppgjennom tiden, er det å ta muligheten når den er her. Jeg satt i går og vurderte om jeg skulle utsette å gå tur til i morgen (altså i snøen), men jeg er glad jeg benyttet muligheten i går, siden det nå er borte.. 

Utsikten fra soverommet mitt:

IMG_9608

IMG_9610

IMG_9611

IMG_9618

IMG_9622

IMG_9624

IMG_9631

IMG_9639

 

Det var så utrolig fint å se. Det var kjekt og fint så lenge det varte! Ikveld skal jeg på en liten spillekveld hos Hilde og Kristoffer. De har nå blitt samboere, så jeg ser frem til å se leiligheten deres ♥ Det blir koselig! 

Jeg ønsker dere en fortsatt fin kveld! 

Hva synes du om bildene? 
Har du snø? 
Hva gjør du ikveld?

Marie Oma 

1 / 365

 • 02.01.2017 - 02:21

Velkommen kjære 2017! Tenk deg det, vi er i et nytt år og kan starte på blanke ark. Selv har jeg mye jeg ser frem til i 2017. Jeg vet at dette kommer til å bli et bra men krevende år. I går var det selveste nyttårsaften. Den feiret jeg her på Stord sammen med familien min. (Mamma, Pappa, Kristine, Endre og Tonje). Jeg og Endre har snart kjent hverandre i 4 år, og snart vert sammen i fire år, så han er for meg i min nære familie. Det samme med Tonje.  Wow, desse fire årene har gått fort! haha... Jeg husker mitt nyttårs fortsett det året jeg møtte han var at jeg skulle være singel hele året! *kremt* Samme dagen møtte jeg Endre. noen mnd. senere ble vi kjærester. Endre har sport meg hvert år etter det at "du har vell ikke det samme nyttårsfortsett som du hadde den gang???" og det er jo en selvfølge at jeg ikke har. For jeg har rett og slett funnet drømmemannen! 

IMG_9998

IMG_9996

IMG_0013

Mamma har vert skikkelig flink og dyktig når det kommer til bordpynt! Hun er så kreativ! Vimplene har vi så klart hjemmelaget! 

IMG_0014

Åh, vi hadde det så utrolig gøy i går, det var en fin avslutning på 2016 og en fin start på dette året. Vi spiste god mat (røkt pinnekjøtt) og hadde god dessert, som ble laget av meg og Tonje. Det var Panna Cotta. Om dere vil så kan jeg dele oppskrift med dere? Etter middagen kjørte vi i gang litt monopol. Det har blitt vår tradisjon å spille det hver nyttårsaften. Gjett hvem som vant?? Åjadda - det var meg! Det gikk skikkelig dårlig med meg i starten,, havnet alltid i fengsel - og hadde ingen gater.. Men tilslutt så snudde alt, og jeg ble vinneren. WOhooO! Etter monopol fyrte vi opp fyrverkeri og annet smått og kjekt! Jeg hadde selvsagt et glas med brus med meg ut, for i det klokken ble 00:00, fikk jeg nyttårskysset mitt en god sup med pepsi max! Åhh, det var etterlengtet og godt. Må si jeg følte jeg gjorde noe ulovlig her jeg sto å drakk brus... Haha - utrolig at jeg har klart å være ett år uten egentlig..! 

IMG_0026

IMG_0033

IMG_0042

IMG_0043

IMG_0101

Etter litt dro vi inn i garasjen / lageret vårt, for å spille mynt spill! Mamma og Pappa har fått helt dilla på brukt og antikk ting, så dette er en av de mange skattene de har kjøpt seg. Jeg har aldri spilt noe lignende før, så dette var kjekt å prøve! 

IMG_0102

IMG_0110

Haha, se så lekkert! Tidligere på dagen var vi en tur nede på Amfi Stord, og kjøpte oss hvervår morgenkåpe. Endre og Tonje var så snille å kjøpte en til meg og! Jeg er heldig!!! Så dette sto vi ute å skøyt opp raketter med. Mangla bare sigaren så var alt komplett. Kanskje dette blir en ny tradisjon? Vi var jo litt søte da?haha

IMG_0053

IMG_0057

 

Nå mens jeg skriver dette innlegget, drikker jeg brus og jeg føler enda jeg gjør noe ulovlig. Det er uvant.. og for å være ærlig så var det ikke såååå godt som jeg trodde det skulle bli. Det var godt altså, ikke missforstå, men jeg trodde det skulle være enda bedre. Vell, nå begynner dette innlegget å bli veldig langt, jeg tror vi runder av her jeg - jeg håper dere andre også hadde en fin avslutning på 2016 og fikk en bra start på nyåret! 

Hvordan feiret du nyttårsaften? 
Klarte du å fullføre noen nyttårsfortsett? - Isåfall , hvilket? 
Har du hatt en fin start på 2017? 

 

GODT NYTTÅR!

 

 

Marie Oma

 

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits