BLACK AND WHITE

  • 27.02.2016 - 16:40

...Som sikkert mange vet, elsker jeg svart/hvitt bilder. Så her får dere litt inspirasjon (håper jeg) fra bilder jeg selv har tatt. 

 

bw17086647710_62c270c84c_o kopi

kenya_marieomaIMG_7851

marie_oma_IMG_4909

20149628145_6c0f4e48d4_o kopi

 

Hva synes du om bildene? Hvilket bilde er din favoritt? 

Marie Oma

WEEKEND

  • 27.02.2016 - 12:29

Heisann og goood morgen! Det er lørdag og helg, igjen. Dagene går så utrolig fort, men samtidig veldig sakte. Endre har bare vert borte i en uke - det føles ut som en hel evighet, men herlighet. Det er bare 7 dager.   Okei,, det nermer seg faktisk 2 uker. Ser allerede frem til å få han hjem igjen jeg. 

Igår reiste jeg hjem til Stord igjen. Har med meg masse bøker og utstyr til å lese på eksamen. Fytti som jeg gruer meg til "helvettes uka"..Er bare en uke til med lesing, så kommer den. wææ. Kryss gjerne fingrene for meg den uka. Har 3 eksamener, fordelt på 5 dager. (altså en skole uke). Jeg skal ha en på mandagen,onsdagen og den siste på torsdagen...! Ikke er det så lett å lese heller, men jeg gjør hvertfall mitt beste. Det skal bli godt å bli ferdig med det, og komme seg videre. Må si jeg ser skikkelig frem til påskeferien, som er rett rundt hjørnet. 

 

IMG_2419

Hva gjør du denne helgen?
Har du mye skolearbeid for tiden?

 

Marie Oma 

OPPSKRIFT PÅ ENERGIBAR

  • 20.02.2016 - 12:06

Desse barene gir deg ekstra påfyll når du er tom for energi eller er litt småsulten. Lurt å ha i sekken, eller treningsbagen! SUPER GODE!

IMG_2381

IMG_2373

Sett ovnen på 160 grader

Du trenger 

◊ 3 dl frokostblanding 

◊ 2 egg ( 1 helt egg, og eggehviten fra det andre)

◊ 6 ts sukker 

◊ 6 ss peanøtt smør 

◊ 30g små hakka kokesjokolade 

Bland alt sammen i en bolle,. Form barene i den størrelsen du vil ha, og legg de på en plate med bakepapir på midt i ovnen. 
Stekes i 20-25 min.  

IMG_2355

IMG_2358

IMG_2357

IMG_2356

IMG_2354

 

 

Kjøl de ned på en rist.. og tadaaa! De er super gode. Anbefaler virkelig å prøve dette! Til og med de kresne, vil like dette. 

IMG_2361

 

Har du smakt desse før? 
Har du tenkt til å prøve deg på desse?

 

Marie Oma 

SMOOTHIE AND BREAKFAST TIME

  • 18.02.2016 - 09:52

Heisann og god morgen! Gjett hva jeg gjorde i går kveld?? - Jo, jeg meldte meg inn på treningssenter for første gang. Her skal det trenes, hardt! Har skikkelig mye motivasjon i det siste, og gleder meg til å sette i gang. Har tatt før bilde, og gleder meg til å se resultater, men det kommer nok til å ta litt tid.

Så etter frukosten er inntatt, skal jeg ta meg en god treningsøkt,,,,,,,ehm.....som var planen før jeg våkna vertfall! Har sykt vondt i armene etter jeg trente i går. Klarer ikke strekke dem ut en gang!! Meeen, det er en god følelse da...Godt å kjenne på at man faktisk gjorde noe.   Etter det - blir det noen timer med eksamenslesing. Begynner å nerme seg til konten nå.. wææ..    Vell, jeg får bare begynne rett på lesingen ... Etter jeg har fått våkna skikkelig. 

 

IMG_6097

SMOOTHIE AND BREAKFAST TIME 

IMG_6093IMG_6092

Tro det eller ei, men jeg har faktisk nett begynt å like majones på egg.. Haha! Endre sin reaksjon var såklart "Hvem er du, og hva har du gjort med Marie!?" Det vr påtide å smake og like det synes jeg. 

Vell.. jeg får sluke i meg frukosten og komme meg på trening. Håper du får en fin dag! 


Hva skal du idag?
Har du noen treningstips? 

 

Marie Oma

 

FOOD INSPIRATION

  • 17.02.2016 - 22:20

        

Heisann og god kveld! Jeg trenge litt inspirasjon til matlaging og ikke minst spising...Jeg fant mye inspirasjon på weheartit, som jeg tenkte jeg kunne dele videre med dere. Jeg er vell ikke den eneste som trenger litt inspirasjon ihverdagen til mat? Jeg begynner å gå tom for frokost/lunch/middag og kveldsmats retter.. - Så gi meg gjerne tips!!! 

Tusen takk på forrond. 

Marie Oma

OPPSKRIFT TIL EN SUNN,GOD OG RASK MIDDAG

  • 17.02.2016 - 16:52

Wow..denne oppskriften jeg har tenkt å dele med dere nå, den er magisk.. Den er utrolig god!!!! 

Det dere trenger er følgende: 

 

(Dette er til ca. 2stk. sultne personer. 

♥ 2 kyllingfilet 
♥ Aioli
♥ Advokado  (2 stk.) 
♥  chili krydder - 1sk
♥  Rødløk ( litt mindre enn en halv) 
♥  Hvitløk - ( 1 båt ) 
♥  Tandori krydder
♥ Salat blad
♥ Sitron saft
♥ Pitabrød

1) Det du kan starte med er å sette ovnen på, på de gradene som det står på pitabrød pakningen.

2)  Deretter skjærer du opp kyllingfileten i terninger. og steiker den med olje. Dryss så litt tandori krydder på kyllingen. 

3) Nå skal vi lage litt guacamole. Skjær advokadoen i to. Ta utav steinen, og mos advokadoen i en bolle.  skjær så rødløken i små biter, det samme med hvitløken, og bland det sammen i skålen. Ta også pittelitt sitronsaft i. (For at guacamolen ikke skal bli ødelagt, ta steinen til advokadoen sammen i skålen.) .. Etter det drysser du ca. 1 ts med chili krydder i guacamolen.  

TADAAAA FERDIG

Dekk så på bordet, og sett frem tingene. 

 

 Vi la det på i denne rekkefølgen : 
Pitabrød -> aioli -> salat blad -> kylling biter -> guacamole 

 

mmmm.... håper det smaker!!! Det gjorde det her i hus!!! 

Har du smakt dette før? 
Kommer du til å prøve deg på dette?
Har du tips til en god, lett middagsrett?

 

Marie Oma  

 

 

#oppskrift #mat

En helg jeg virkelig trengte

  • 17.02.2016 - 00:38

To uker siden sist..igjen!? Vell, jeg nevner det i hvert innlegg, men allikevel så går det en lengre periode før jeg skriver det neste innlegget. Årh,greit, jeg skal skjerpe meg. Nå er det ny uke, og nye muligheter. Denne uken skal jeg bruke skikkelig godt. Jeg skal bla. lese til eksamen, som jeg har om tre uker. Det blir noen skikkelig travle uker fremover, men jeg må bare ha tunga rett i munnen, som læreren sier, og bare gjøre det så godt som jeg kan. 

--

--

--

Dette blir ikke den "orginale" eksamenen om jeg kan kalle det for det. Det er konte eksamenen jeg tar. Jeg har gått gjennom det før, og feilet..Men denne gangen skal jeg F$#% meg klare det. Jeg har ikke mistet troen...enda. Jeg må bare ta det litt som det kommer, og bare lese,pugge og øve. På fredagen som var, tok jeg konten på engelsk eksamenen...Jeg gikk fra stryk til en Cer!! Jeg er kjempe stolt over det!  (En Cer et det samme som en 4er)..Det er faktisk den beste karakteren jeg har hatt i engelsk noen gang.. Har alltid logget på en 2/3er..Det feiret jeg såklart i Bergen, sammen med kjæresten,og to venninner fra FHS. 

Det var forresten mye som ble feiret denne helgen. For det første, eksamenen som jeg endelig besto. Det var valentines helgen. Jeg og Endre blir borte fra hverandre i 6 uker (det er jo en grunn i seg selv å feire!!!!) ... . Hehe, neida. Jeg kommer til å savne deg, Gutten min :* Pluss, jeg fikk være med Jenny og Hannah,igjen! Årh, det var virkelig en bra helg. Jeg trengte den - absolutt. 

Jenny & Hannah

//Veldig dårlig lys her da..menmen, vi er da søte for det :*//


BERGEN <3 

Vi var i Bergen fra fredag - søndag, og reiste hjem til Kvinnherad etter det. og tilbringte de siste dagene med Endre der. Før dagen i dag kom, hvor han måtte reise ut på båt. Blir borte i hele 6 uker. Vi har ikke vert fra hverandre så lenge  før tror jeg ikke. Vell, det skal bli såå godt å få han hjem igjen. For 6 uker er lenge. Jeg er til og med ferdig med eksamen til han kommer hjem igjen. Huff. Jeg gleder meg allerede! 

Hvordan har din helg vert? 

Marie Oma 

MINE MAC FAVORITTER

  • 01.02.2016 - 11:03

ALOOHAA!
IMG_6010

Jeg er vell ikke den eneste som er glad i sminke produktet MAC? ... Jeg er hvertfall blitt veldig glad i det, og har plukket ut noen favoritter, noe har jeg kjøpt selv, og noe har jeg fått i gave. SSOoOooo,, LET´s GO!! 

 PUDDER FOUNDATION 

IMG_6014

 

Dette puddere det dekker utrolig godt, på min hud hvertfall. Jeg bruker fargen NC20, og synes den passer meg perfekt. Jeg har en foundation under i tillegg, men om sommeren  bruker jeg bare pudderet. Det jeg bruker til å påføre pudderet med er denne børsten, som er i NR. 182. 

IMG_6017

IMG_6026

 

BLUSH

IMG_6018

IMG_6023

 

Denne har jeg i fargen breath of plum, og har en mørk kald farge. Fikk den i julegave, og er super fornøyd med den! Børsten jeg bruker til, er som dere ser nr.116.

LIPSTICK  

IMG_6048

 

 Denne bruker jeg til å påføre på leppene før jeg tar på leppestiften. Den gir leppene dine fuktighet,og gjør at leppestiften henger mye bedre på. 

 

IMG_6049

 

 

IMG_6050

IMG_6052

 

Dette er absolutt min favoritt farge når det kommer til leppestift. Åhh, hva skulle jeg gjort uten denne!??!?!? .. Hvertfall, dette er fargen VIVA GLAM 2    A75! Den har jeg med meg over alt, og passer til hvilket som helt antrekk.

 

Hva synes du om produktene? 
Har du slev noen favoritter fra MAC? 

 

Marie Oma

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits