FRIDAY MORNING

  • 24.02.2017 - 11:38

Hallo og god morgen! I går ettermiddag reiste jeg til Bergen og her blir jeg til søndag. Ååå som jeg har gledet meg til denne turen. ♥ Det er mye kjekt som skal skje. Ikveld skal jeg og Jenny ha jentekveld her hos meg. Vi skal kose oss med nachos, jentesnakk og en kjekk film! Det er utrolig lenge siden vi har hatt en sånn jentekveld, så dette er absolutt på tide. 

 

IMG_4195

IMG_4194

IMG_4192

 

Jeg har enda ikke klart å stå opp. Ligger så godt her i senga. Endre er snart ferdig på skolen og får om få minutter vinterferie! WOHOO. Det blir kjækt. Så jeg får vell straks stå opp og sette på en klesvask, slik som jeg lovde Endre at jeg skulle gjøre mens han var på skolen. Wopsii.. 

Ønsker deg en fin dag!
Hva skal du i helgen?

 

Marie Oma

IM HOME

  • 22.02.2017 - 18:13

Heisann og god dag! Nå er jeg reist hjem etter en uke med mye jobbing. Det skal bli godt med noen dager fri, de skal jeg nyte her på Stord. Jeg blir ikke så lenge, hehe, for allerede i morgen reiser jeg til Bergen! Ååå som jeg gleder meg til det. Er mye kjekt i vente der. 

Nå skal jeg straks ut med Hanne, jeg skal prøve å få hun til å stripe håret mitt ... Har så lyst å få bort denne etterveksten min og få litt mer liv i håret igjen! Krysser fingrene på at hun vil. Viss ikke får jeg høre med mamma eller Kristine om de har mulighet. Vell... Hanne står straks på døra - så vi snakkes!  

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Har du noen anbefalinger når det kommer til hjemmestriping? 

Hva gjør du idag?

 

Marie Oma 

 

 

 


 

NEW WEEK

  • 20.02.2017 - 20:22

Heisann og god mandagskveld! Lite blogging på meg i det siste..Men jeg har da alltids en unnskylding. Jeg har jobbet mye og har rett og slett ikke hatt noe særlig energi etter arbeidsdagen. Bortsett fra idag. Eller,, jeg var kjempe trøtt da jeg var ferdig, men det kom seg etter en oppkvikkende dusj.  MEEEEN Nå er det ny uke og nye muligheter, jeg skal prøve så godt som jeg kan å bli flinkere til å oppdatere.. I morgen er min siste arbeidsdag for denne uken. Jeg har masse planer for tiden - mange kjekke planer! WE - som jeg gleder meg til dagene fremover! Det blir så bra. 

I morgen etter jobb reiser jeg hjem igjen til Stord. Blir der noen dager, før turen går videre til Bergen. Jeg var en snartur til Bergen fra lørdag til søndag forrige helg. Timene gikk alt for fort - så jeg gleder meg veldig til å være der i litt flere dager. 

 

IMG_6441

 

Siden det er så mye kjekt som skjer nå fremover, så tenkte jeg å lage noen videoblogger, om det er av interesse, og om jeg i det hele tatt kommer på å filme da.. Det er jo en ting... :-) 

Vell.. jeg skal tidlig opp i morgen og jeg har en lang dag i vente. Så jeg vil ønske dere en fortsatt fin kveld, jeg legger meg nok til å sove snart. Er kjempe trøtt allerede.. GOD NATT!

 

Har du det bra for tiden? 
Har du mye kjekt du skal gjøre fremover? 
Hvordan har din dag vert?

Marie Oma 

Bolle i ovnen + OPPSKRIFT

  • 13.02.2017 - 16:36

Heisann og god dag! Ny uke og nye muligheter - jeg startet uken med å bake noen supergode boller! En blanding av skole og skillingsboller. Desse er så gode at jeg vil dele oppskriften med dere.  

Denne oppskriften gir ca. 36 boller

Du trenger:
3 dl vann
3 dl melk
100 g gjær
150 g smør
2 dl sukker
1 ts salt
ca 18 dl hvetemel

Rør gjæren ut i lunkent vann (hvis du bruker tørrgjær skal den blandes i melet, men fersk gjær gir luftigere boller), rør inn melk og tilsett smeltet smør, sukker, salt og mel. Elt godt og lenge til du har en smidig deig. La deigen heve ca 50 minutter (til dobbel størrelse). 

Del deigen i 4 biter, og kjevl ut hver bit hver for seg. Strø sukker og kanel på og rull de sammen til en lang pølse. og del de opp. Ett tips her er å først dele "pølsen" på midten, også dele på midten igjen..og igjen...og igjen. La de etterheve i ca. 40 minutter. Dekk de til med kjøkkenhåndkle. 

Deretter tar du i bruk to skeier for å lage det litt hult i midten av bollene, slik at du kan ha vaniljekrem nedi. Pensle bollene med egg og stek på 225 grader i 13 minutter. Ha de over på rist for å kjøle de ned. 

  

Nammm, dette skal jeg kose meg nå! Håper oppskriften faller i smak hos dere også. 

Har du smakt desse før? 
Hvilken bollesort er en favoritt? 
Hva gjør du idag?

 

VSCO - Marieoma
Instagram - Marieoma
Snapchat - Moex

Marie Oma 

 

Søndags morgen

  • 12.02.2017 - 12:05

Heisann og god morgen, alle sammen! For et nydelig vær det er ute idag. Det er opplett og fint, sola stråler - det er bare helt fantastisk. Om litt reiser jeg hjem igjen til Stord. Siden det er Morsdag idag, så ville jeg ta en liten tur hjem♥ Men før det skal vi spise litt av gårsdagens rester, som var biff og fløtepoteter. Jeg må også pakke litt... Når jeg ser på klokken nå så har jeg egentlig litt knapt med tid. 

 

Jeg får hive meg i gang med litt pakking, stelle meg kjapt og nyte resten av tiden jeg har med Endre,før jeg reiser. Vet ikke når neste gang vi møtes blir, om det er om to uker, eller mer. 

Jeg ønsker dere alle en super fin søndag, og en god morsdag til alle de flotte mødrene der ute! En spesiell gratulasjon til deg, verdens beste Mamma♥

Hva skal du idag?
Marie Oma

FIN START PÅ HELGEN

  • 11.02.2017 - 15:54

Hallo og god helg alle sammen! I går reiste kjæresten min hjem til Kvinnherad, siden det er morsdag på søndag så ville han komme på besøk. Jeg var her fra før, siden jeg har vert på jobb denne uken. Da arbeidsdagen min var ferdig igår gikk jeg hjem. Trengte frisk luft og en gåtur rettn og slettn. Det var nydelig - sola strålte og det var ikke så alt for kaldt i luften heller. Mens jeg gikk så snakket jeg med Caroline i telefonen - det var super koselig og kjekt å få snakke med hun igjen. Her er noen bilder fra hjemturen.Det er så fint med desse fjellene ♥ Kjenner jeg trenger en liten luftetur idag også. Håper jeg får med meg Endre. Han liker egentlig ikke sånne "småturer". Men, jeg skal nok klare å få han med på et vis. Senere ikveld skal vi kose oss med biff og fløtegratinerte poteter! DET gleder jeg meg til. Men nå må vi komme oss avgårde til butikken for å kjøpe inn litt god drikke som vi skal ha vedsiden av biffen! 

Ønsker dere alle en fin og god helg!

 

Har du noen planer for ikveld?

Marie Oma

NYE SKO

  • 07.02.2017 - 17:41

Heisann! I går var jeg en liten tur nedom Amfi senteret vi har her på Stord, sammen med Susanne. Guu for en evighet det er siden sist vi var med hverandre - så dette var på tide. Jeg fant meg litt nytt, blant annet noe undertøy og ett par nye sko! Jeg er superfornøyd med innjøpet. Skoene betalte jeg bare 300kr for og de var utrolig gode å gå med! Gleder meg til å prøve de på jobb. Hva synes du?

 

Marie Oma

 

B E R G E N

  • 05.02.2017 - 22:40

Hallo! Torsdags kveld reiste jeg og familien til Bergen, for å høre og delta på NM Bras. Kristine (lillesøsteren min) var deltageren sammen med Sagvåg Musikklag, mens jeg, Mamma og Pappa var en av de mange blandt publikum. Kristine overnattet hos oss i leiligheten jeg og Endre leiger i Bergen, så på kvelden da vi kom frem overrasket Endre oss med taco♥Det var helt magisk og det var en fin start på helgen! 


 

Fredagsmorgen kom og vi sto opp tidlig for å gjøre oss klar for dagen. Vi sto opp i 8 tiden og dro ned til sentrum rundt ti / Hall elleve tiden. Mens Kristine var på øving, dro vi til Grieg Hallen for å høre på konkurrentene. Jeg synes de alle var kjempe flinke! Jeg kjenner jeg savner å spille i korps, når jeg sitter å hører på det sånn som dette. Nå er det snart 4 år siden jeg sluttet...


SAGVÅG MUSIKKLAG! 

Sagvåg musikklag var de som spilte de siste notene i 2 divisjon, så etter de spilte dro vi på litt shopping i sentrum og dro på Fridays for å spise en bedre middag. Siden det var no på en fredag så.. 

Senere dro vi til Tante, Onkel og søskenbarna mine. Hvor vi snakket og koste oss. Jeg lekte litt med søskenbarna mine før de måtte legge seg. Da hun minste skulle legge seg, pekte hun på meg og sa:"Jeg vil at du skal legge meg idag."  Det synes jeg var så kjekt og søtt, at hun ville det - og det ville jo jeg selvfølgelig gjøre! Det smeltet mitt hjerte for å si det sånn.
Jeg og Endre kjørte hjem til leiligheten vår en liten stund etterpå, og jeg sovnet så og si i inngangsdøra, det var en lang dag og jeg var utrolig trøtt og sliten. 

Lørdagen kom og den startet vi med en god frokost og muffins baking. Vi var også invitert på pizzakveld hos tante og gjengen.Lørdagen gikk egentlig ganske fort.. plutselig var kvelden der..Vi fulgte med på premieutdelingen på Sumo, og Sagvåg musikklag kom på en flott 3plass!!!!! GRATULERER!!!  Da jeg og Endre kom tilbake til leiligheten,  avsluttet vi lørdagen med Game of Thrones. Jeg sovna selvfølgelig på sofaen. 

Idag, søndag - startet vi dagen med muffins til frokost.. og pakking. Vi var en liten tur innom tante og gjengen før vi reiste hjem til Stord og på veien til Stord var vi innom Er-An veikro, og spiste hver vår burger. 

Nå er vi kommet hjem til Stord igjen, og vi sitter å ser på farmen kjendis! Jeg kjenner jeg straks må gå å legge meg, det har vert noen lange dager. I morgen skal jeg tidlig opp igjen - da skal jeg til tannlegen. Huff, jeg gruer meg! Ønsk meg gjerne lykke til - haha.. 

Har du hatt en fin helg?


Marie Oma


 

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits