BIFF DATE

 • 31.03.2017 - 19:34

Heisann og god dag alle sammen! Fy fader for en dritt dag det har vert idag. Jeg orker faktisk ikke snakke om det nå, så jævlig har den vert.. jeg kan heller komme tilbake til det i morgen elns. Nå vil jeg egentlig bare slappe av og kose meg... Derfor, tenker jeg tilbake på den fine kvelden jeg hadde i går. Ååå♥ Bestevenninna mi, Jenny kom på besøk til meg og Endre. Vi lagde fløtegratinerte poteter, biff, og koste oss med jordbær + smelta sjokolade! Aah, det var helt himmelsk! 

IMG_0036

IMG_0038

IMG_0041

IMG_0044

Endre fikk denne til bursdagen sin i fjor, den har ikke vert så mye i bruk, men jeg regner med vi kommer til å bruke den mye i sommer, når jordbær sesongen er. Ser for meg at vi kan ha mange koselige piknik turer med denne i bagasjen! 

IMG_0045

IMG_0047

IMG_0050

 IMG_0052

ahh, naaam! Dette var bare helt nydelig!

IMG_0055

IMG_0061

IMG_0071

 

Det var en kjempe koselig kveld igår! Tusen takk for besøket Jenny! ♥Jeg er heldig som har en så god venninne som deg! 

Er du glad i jordbær med smelta sjokolade?
Har du en bra dag idag? 
Noen kjekke planer for helgen? 


Marie Oma 

 

 

instagram - Marieoma
Snapchat - moex
VSCO - Marieoma

 

Thursday

 • 30.03.2017 - 15:09

Hallo! 

Idag var det helt umuligt å stå opp. Jeg sov veldig tungt og våkna ikke av alarmen til Endre en gang.. Som regel pleier jeg å våkne av dem med en gang, men det tok litt tid før jeg klarte det idag. Huff, jeg kjenner dette blir en lang dag, blir sliten av tanken. Det er veldig mye som skal gjøres, på kort tid. 
I dette øyeblikk sitter jeg egentlig bare i sofaen og hører på regndråpene som faller ned på vinduet og planlegger april mnd. Jeg har også kost meg med å lese blogger og sett på youtube. Pausen min er tatt, så nå skal jeg fortsette pakkingen. Hadde ett lite håp om å bli ferdig med å pakke i poser og esker til Endre kom hjem, slik at han slapp å tenke så mye på det. 

IMG_9971

IMG_9972

IMG_9973

Denne planleggeren her kunne jeg aldri klart meg uten. Det er så greit med en slik! Hvertfall for de som liker å planlegge og ha litt kontroll på hva som skal skje. 

Vell,, nå hiver jeg meg i gang med prosjekt utflytting igjen, hvis jeg skal klare å bli ferdig til Endre kommer, må jeg forte meg. Stakkars, han har så mye som skal bli gjort fortiden. Mye som skjer på skolefronten med masse prøver og innleveringer. Skal bli godt å bli ferdig og heldigvis er det ikke lenge til påskeferie!!
Vell, nå er musikken satt på anlegget og jeg er klar! 

Ha en fin dag!

Hva skal du idag?
 

Marie Oma 

FLYTTEKAOS

 • 29.03.2017 - 23:35

Heisann og god kveld! Idag kjenner jeg at jeg er litt småstressa. Jeg er så redd vi ikke skal klare å være ute av leiligheten i tide. Vi skal nok klare det helt fint, men.. det er bare "tenk viss" tankene som dukker opp. Haha, jeg prøver så inderlig å slutte med det der, for det tapper meg for energi. 
For litt siden kom svigerfar og svigermor med bil og tilhenger, slik at de kan ta med seg litt av flyttelasset hjem til Kvinnherad. Så nå er tv-benken, TVen og senga vår borte. Det er en god følelse at det største og tyngste er tatt. Så i nettene fremover skal vi sove på oppblåsbar madrass! Den vi har er faktisk overraskende god. 

IMG_9999

IMG_9983

Det er kjemperotete her og ting flyter overalt. Jeg hater når det er slik, føler meg ikke vel. Haha, så det er godt vi snart er ferdig og kan få ting ut og på plass igjen. Kjenner støv allergien kommer snikende innpå meg, heldigvis har jeg allergimedisin.

Nå er klokken allerede blitt over elleve. På tide å legge seg. Men først må jeg se kveldens episode av paradise hotell og bloggerne! Jeg kommer nok til å sovne før episoden er ferdig, det skjedde nemlig i går. Når jeg først har lagt meg til rette og ligger godt, skal det ikke mer enn et par minutter før jeg sovner. 

Har du hatt en bra onsdag? 
Hva har du gjort idag?

 

Marie Oma 

NEW HAIRCUT

 • 28.03.2017 - 22:52

Heisann og god kveld! Idag sto jeg opp i syv tiden. Jeg trenger som regel 8 timer søvn, om jeg skal fungere om dagen, men inatt fikk jeg i meg kun 6timer, men jeg fungerte utrolig nok. Jeg sto opp så tidlig fordi jeg hadde time hos frisøren på opplæringskontoret 09:30, og ville ha god tid på meg på å stelle meg. Pluss, det var så fint vær at jeg ville gå ned. Det var en fin tur. 

 

Ikke visste jeg helt hvordan jeg ville ha det. Men jeg og Inger Beate ble enig tilslutt, og jeg ble superfornøyd med resultatet. Hun er flink! Kaffe og vann fikk jeg også servert ♥ Veldig god service! 

Etter noen timer i frisørstolen møtte jeg Endre og vi tok oss en lettvint middag på burgerking, sammen med noen andre klassekamerater av han. Deretter kjørte vi hjem til leiligheten og begynte å pakke. Vi skal være ute av leiligheten på lørdag. Så her er alt på hodet og vi gjør oss klar til noen dager med utvask. Huff.. jeg kjenner jeg gruer meg skikkelig. Har virkelig ikke lyst. Bergen er så flott! Jeg elsker denne byen. 


Se så fin jeg ble på håret♥
 

Nå nærmer klokken seg leggetid. Planen min var å ta meg en treningsøkt før jeg legger meg, men jeg er allerede sliten av tanken, så det får være godt nok. Eller hva? haha...neida :-) 

Hva synes du om frisyren? 
Har du hatt en fin dag idag?

Marie Oma

 

HELGENS FESTLIGHETER

 • 27.03.2017 - 23:45

Goood mandag alle sammen! Dette innlegget ville jeg egentlig publisere igår, men vet dere - dagen gikk så jævla fort. Klokka måtte stilles og da fikk vi en time mindre. Jeg skulle gjerne ønske vi hadde litt mer en 24timer i døgnet. Eller la tiden gå litt saktere. MEN hvertfall. Helgen har vert helt super. Jeg reiste hjem til Stord fredag etter jobb. Var hjemme med familien og slappa av. Tidlig lørdags morgen reiste jeg og Susanne til Bergen. 
Vi gikk av på bystasjonen. Kjøpte litt eventyrbrus på Vinmonopolet. Møtte på Jenny og Emilie. Såg litt rundt om kring på klesbutikker og tok oss en god lunch på Fridays. 

Etter noen timer med shopping og dall, tok jeg og Susanne bybanen hjem til meg og Endre, for å slappe av en liten time. Vi var ganske sletne, så den timen trengte vi. Planen var egentlig å vorse hos Emilie og Kjell. Meen så ble det brått endring på planene. Vi dro til Jens i stedet. Han hadde fiksa et fellesrom som vi kunne være i. Så vi stelte oss hos meg, vorsa før vorset og kjørte til Jens og gjengen. Hvor vi hadde en legendarisk kveld. Stordajentene var samla, Kvinnherad gutta var på plass og Golle mitt fra Ørsta. Woo - jeg hadde det så gøy!
For en gangsskyld var jeg fornøyd med både sminken og antrekket. Det er sjeldent. Men lite gjennomtenkt av meg å ha knallrød leppestift..og kjæresten med meg på samme vors. haha - det ble seende slik ut:  

Vi spilte tidenes drikkelek. Piccolo - det er en app man kan laste ned. Anbefaler dere å teste den ut neste gang du er på vors... Det var stappfult på uteplassen vi var på. Følte hele dansegolvet danset som noen pingviner. Hahah. 
Det var hvertfall en vellykka kveld! Og på toppen av alt det gode, så har de fjerna natttaksten på bybanen! Så nå kommer vi oss mye billigere hjem. 

Hadde du en bra helg?
 

Marie Oma 
 

4 ÅR SAMMEN MED KJÆRESTEN

 • 27.03.2017 - 13:28

Idag er det en ganske så spesiell dag for meg og Endre. Det er nemlig fire år siden vi ble kjærester ♥ Tenk at vi har vert sammen så lenge. Jeg er enda super forelska i guten og vi har det så kjekt sammen. 

 

Jeg er stolt av å kunne si at jeg er kjæresten til Endre. Han er en så bra mann og jeg føler meg trygg i hans armkrok, det er det som er hjemme for meg. I løpet av desse fire årene har vi opplevd ganske mye sammen. Vi har vokst som personer og blitt rik på gode minner. Jeg ser veldig frem til mange flere gode minner med denne nydelige gutten. 
Vi har ikke noen spesielle planer for dagen idag. Jeg hadde egentlig sett for meg en flott date. Men siden Endre har mange viktige prøver fremmover er han nødt til å lese på dem. Så vi får heller ha denne daten tilgode til en annen dag som passer bedre.  

Har du hørt historien om hvordan jeg og Endre ble sammen? Den er litt søt. Så les gjerne videre om du ble nysgjerrig. Det var i januar måned i 2013. Jeg og venninna mi Susanne skulle oppom på et vors som en kompis av oss hadde. For vi skulle klippe håret hans. Samme dagen sa jeg til Susanne "Mitt nyttårsfortsett er at jeg skal være singel". I det vi kom opp grusveien, og ser inn vinduet, er Endre den første jeg ser. Jeg drar i Susanne og sier "Se han som sitter i sofaen der med den blå skjorta, se så fin!!" .... Det var Endre. Jeg ble bokstavligtalt forelska ved første blikk.  Vi snakka mye sammen den kvelden og danset sammen. Før jeg dro hjem sporte jeg han " Er du her i morgen også? Vi skal ikke ta oss en kebab sammen da?" Endre ble med, og vi ble enda bedre kjent. Vi var mye med hverandre, og vi ble bare mer og mer forelska. Ukene gikk.. Så kom dagen. Jeg fulgte Endre til bussen hans,som han skulle ta til Bømlo (hvor han gikk på skole på den tiden). han ser på meg og sier "men du? Jeg er ikke så flink til dette her, men holder vi på nå?" Jeg smiler og svarer fornøyd "jaaa" .. ukene gikk ... og jeg fikk komme på besøk til Kvinnherad. Dette var en helg for 4 år siden. Vi var invitert i en 18årsdag. Før denne bursdagen ville Endre ta meg med på en tur. En tur opp til Åsen. Da vi kom opp på toppen satte vi oss ned og spiste kos sjokoladepudding. også kommer det noen ord fra Endre "Marie.. Jeg er ikke så flink til dette her, men vil du være kjæresten min?" Jeg hadde det på følelsen hele denne turen, at han kom til å spørre meg om dette, så jeg var litt forberedt. Svaret mitt ble selvfølgelig Jaaa♥ Haha, aww han er litt søt da! #jeg er ikke så flink til dette her men... ♥

Eg elsker deg ♥

Jeg håper dere får en fantastisk mandag idag! 
 

 

 

Marie Oma 

 

 

Monday morning in Bergen

 • 20.03.2017 - 16:28

Heisann og god mandag dere! I det klokken slo 05:45, tok jeg på meg morgenkåpa og begynte å lage frokost. Det ble egg og rundstykker idag. Jeg gikk inn på badet for å sminke meg mens jeg ventet på at det ble klart. Jeg ville ikke vekke Endre med en gang, jeg ville la han sove lengst mulig og ikke minst overraske han med den gode frokosten jeg stelte i stand.  

Grunnen til at jeg sto opp så tidlig er fordi jeg skulle sitte på med Endre til skolen, og ta kystbussen som gikk 07:55 fra bystasjonen og hjem til Stord. Jeg skal på jobb igjen i morgen, så senere ikveld reiser jeg til Kvinnherad. Men føøør den tid skal jeg på besøk til Tante og lille Johannes♥Åå som jeg gleder meg. Har ikke sett de på en stund nå, så det blir koselig! 

I går kveld koste vi oss i sofakroken med TVskjermen på. Vi så blant annet på Stian Blipp Show samtidig som vi gomla i oss oppskjært frukt♥ Det er som min mor sier, vi kan det å kose oss. 

Oi, klokken nærmer seg allerede halv fem på ettermiddagen.. Dagene går så fort! Jeg får gjøre meg klar til besøk. Håper du har hatt en fin mandag så langt, og får en fin kveld videre! 

Hva gjør du idag? 
Synes du dagene går fort? 

 

Marie Oma

IKEA

 • 19.03.2017 - 10:39

Hallo! Fredag etter jobb reiste jeg til Bergen. Heldige meg fikk lov til å sitte på meg bestemor til Endre & Asbjørn. De kjørte meg helt til IKEA. Endre sa han ville innom IKEA uansett (Ja..du leste faktisk rett, han ville inn dit frivillig!). Jeg benytta meg av sjansen og sa selvfølgelig ja til å bli med. Det ble en veldig kjapp tur, men det var koselig for det om. 

Det første vi gjor var å kjøpe hver vår pølse, for vi begge to var ganske sulte. Så begynte turen. Endre ville jo som vanlig gå fort gjennom bygget, mens jeg vil bruke litt tid for å få inspirasjon og drømme meg litt bort. Da vi kom oss til "plukk avdelingen" tok Endre frem en handlevogn. En uten desse gjerdene rundt, og plasserte meg på toppen, slik at det gikk liiiiittt fortere.... Hehe. Folk stirra, og det skjønner jeg. Det første han sa da han løfta meg opp på tralla var "sååånn, nå går det litt fortere" .. Jeg ser bort på madammen som står litt vedsiden av oss og ser hun begynner å fnise. hahah!


Blinkskudd!

Verken jeg eller Endre visste om vi hadde plass i bilen til denne benkeplata her.. Men vi tok sjansen og krysset fingrene på at det var plass. Vi sleit, for å si det sånn. Aner ikke hvor lenge vi sto og prøvde å få plass, men det gikk en stund. Vi prøvde maange forskjellige måter. Tilslutt fant vi en stilling som passet! ... Jeg måtte sitte i baksetet da.  

Jeg blir værende i Bergen til mandag. Da reiser jeg tilbake til Kvinnherad, for å jobbe noen dager, for også reise tilbake til Bergen. Neste gang jeg reiser her til blir det siste gang, hvertfall i denne leiligheten. Vi har siste mnd. i oppsigelsestiden vår nå i Mars. Det blir trist. Vi har fått mange fine minner her. 

Senere idag skal vi faktisk ha visning. Så nå er det på tide å stå opp og gjøre ting klart! Jeg ønsker deg en nydelig søndag! 

Har du hatt en fin helg?
Er du glad i IKEA? 

 

Marie Oma

 

 

SMOOTHIE MORNING

 • 18.03.2017 - 14:52

Hallo og god dag mine fine lesere. Har du hatt en fin start på dagen? Det har jeg. Jeg våknet opp til verdens fineste kjæreste. Jeg våket før han, i og med at jeg sovnet veldig tidlig igår. Jeg sovna før vi rakk å spise vår gode kveldsmat, og midt i norske talenter. Tidlig? Ehh.. Ja. 

Da jeg våkna sneik jeg meg ut av senga og begynte å rydde etter gårsdagen, satte på litt klesvask og lagde en overraskende god smoothie. Dette serverte jeg selvfølgelig til Endre på senga og han elsket den. Jeg prøve det med en liten vri. Her er oppskriften: 
Jeg brukte en smoothie maskin hvor man kan mikse drikken rett i koppen. 

6-7 frosne jordbær
1/2 banan
en liten dose med sitronsaft 
1//2 glass med eplejuice 

Jeg pleier egentlig ikke å ha sitronsaft i, men det var super godt og dette skal jeg ha i flere ganger.

Dette blir en bra lørdag. Nå har jeg nett tatt meg en god dusj, nå skal jeg bare klistre på meg maska med sminke og ta meg en tur til sentrum hvor jeg skal ha en cafe date med bestevenninna mi. 

Hva gjør du idag?
Er du glad i smoothie? 
Har du en god cafe å anbefale som befinner seg i Bergen Sentrum?

Marie Oma 

 

 

 

 

3 X 13 OM MEG

 • 13.03.2017 - 20:04

- 3 ting jeg liker -
Ta og redigere bilder
Kvalitetstid med gode venninner, kjæresten eller familien
Reise

- 3 ting jeg ikke liker -
Dårlig bildelys
Fisk og sjømat
Stress

- 3 fakta om meg -
Jeg har kronisk hikke 
Jeg er 21 år og vet enda ikke hva jeg vil bli.
Jeg er lettskremt 

- 3 ønsker -
At jeg får mer tid til ting.. Føler alt går så fort for tiden. 
Å bli mer selvsikker
At presset på ungdommen ikke er så jævla høyt.

marieomaIMG_4434

- 3 ting jeg burde -
Bli flinkere å fortelle de rundt meg hvor stor pris jeg setter på de og det de gjør.
 Stresse mindre og ta ting som de kommer.
Trene mer

- 3 ting jeg kan -
Ta bilder
Ta vare på mine nærmeste
Være kreativ 

- 3 ting jeg ikke kan -
skrive med høgrehanda 
 Være sur
Stupe

- 3 ting jeg ofte snakker om -
Folkehøgskolen
Mine nærmeste, Molly,kjæresten min, familien ++ *må jo skryte litt av de*
Utdanning
Ellers er jeg en veldig god lytter..

- 3 ting jeg ønsker meg -
En fin fremtid
Nytt kamera og et fotostudio 
Bil 
 

marieomaIMG_4433

- 3 ting jeg blir rolig av -
Når jeg ligger i armkroken til kjæresten
Avslappende musikk
Når jeg ikke har noe å gjøre / burde gjøre 

- 3 ting jeg blir stresset av -
For mange planer i løpet av en dag, eller når jeg tenker på alt jeg skal gjøre, eller må få gjort på en periode.
Mye rot
Dårlig tid om morgenen
 

marieomaIMG_4428

- 3 ting jeg gjorde i helgen -
Jeg var på jobb 
Reiste til Bergen
Var en tur ute på Byn


- 3 ting jeg gjorde forrige uke -
Shit, så var det å komme på det da.. hahh.. Emm joda, jeg var en tur til Stord.
Var hos legen
 og jobba
 

Fant du noe du ikke viste om meg fra før? 

Marie Oma

FRIDAYS DATE

 • 13.03.2017 - 13:02

Heisann og god mandag alle sammen! I dag våkna jeg av alarmen til Endre klokken halv 7. Jeg dunker litt i han og spør "Har du tenkt å skru av alarmen å stå opp snart eller?" ... Her må jeg bare komme med litt tilleggsinformasjon. Endre har den verste alarmlyden ever, og han må løse et mattestykke for å kunne skru den av.. Fytti att han klarer, tenker bare jeg.. Men hvertfall, etter jeg sa det til han, svarer han meg i søvne, "Det er to stk. som går inn døra nå"  hahah, jeg bare tenkte jeg skulle bli med i denne samtalen å se om han våkna tilslutt.. Jeg svarte igjen :"Åja, så bra - hvem da?" Han : "To stykk".  også våkna han.. Samtalen varte ikke så lenge, men artig var det! 

Igår kveld hadde vi oss en liten date på fridays. Det var kjempe koselig. Jeg, Endre, Maria, Jenny og Frida. Vi spiste oss stappmett og mer så det. Vi benyttet oss av tilbudet de har frem til 31mars. Nemlig en valgfri burger med en valgfri milkshake for 199kr! Det var en burger som ikke var med på dette tilbudet da - og det var en som var 400g. Så det sier seg jo litt selv at den ikke ble med. MEN , da Endre hørte hvor mye kjøtt det var i den, tok han det som en utfordring. (Dere ser tydelig hvilken burger det er på bildene under..) 


  

Det beste av alt var at Endre klarte dette her! Jeg klarte såvidt halve burgeren min, for jeg ble så mett av denne milkshaken. Vi satt sikkert i en time etter vi hadde fått i oss maten, før vi klarte å gå videre. Så mett var vi. Men det var utrolig godt da!  Det var snakk om å dra på kino, men det hadde jeg ikke klart, hadde sovna med en gang. Så vi dro heller til Jenny og spilte spill! Det var en koselig søndag og en fin avsluttning på en bra uke! 

Mandagen er komt og vi har en ny uke i vente. Jeg skal ikke noe spennende, bare "det vanlige", nemlig å jobbe og flytte. . . Jeg reiser tilbake til Kvinnherad i morgen, så jeg skal nyte denne dagen her i Bergen! Endre sporte meg så fint i går om jeg kunne lage middag til han kommer hjem. Men ååå, jeg aner ikke hva jeg skal lage. Vi har masse ris igjen - så det hadde vert litt kjekt å få lage noe med ris. Så kom gjerne med noen middags tips! 

 

Hva skal du idag?
Har du hatt en fin helg? 
 

 

 

Marie Oma

 

 

 

BÆRGEN

 • 12.03.2017 - 14:29

Hallo! I går var jeg på jobb fra klokken 9 til 14. Rett etter jobb dro jeg inn på butikken i full fart for å kjøpe noe vi trengte til middagen og noe annet greier... Da jeg kom til kassen og skulle til å betale, fant jeg frem lommeboka for å dra frem kortet mitt, men neida, her låg det ikke noe bankkort. Jeg ble superstressa og trodde jeg kanskje hadde glemt det igjen på Stord...  Jeg leita i alle lommer, så kom jeg på at det lå jo i jakkelomma! Åhh..da ble jeg letta!!! 
Jeg kjørte hjem til Svigermor som hadde lagd klar en supergod middag. KOTELETTER ♥ Men før det så tok jeg meg en kjapp dusj, slik at håret kunne tørke mens jeg spiste middag.. Rett etter jeg hadde supt i middagen sprang jeg inn på badet igjen. Fjerna sminken og tok på ny.  Tok på meg nye klær. Hoppa ned trappa og inn på soverommet for å pakke baggen som jeg skulle ha med meg til Bergen. Da det var gjort var det bare å komme seg til bussen. Jeg....Superstressa.. Bussen kom og jeg hadde en tretimers busstur i vente. Da jeg kom frem på bussstasjonen var det bare å forte seg bort til kollektivet til Jenny. Hive på meg fest klær og finne fram eventyrdrikken og kjøre i gang festen! Fjoh...daaaa klarte jeg å slappe av. Det ble en super kjekke kveld! Mange fra FHS var der, og andre nye kjekke mennesker. 

Jeg dro hjem ikke så alt for sent. Fikk så vondt i hodet. Utrolig kjedelig når det skjer. Men sånn er det å ha kronisk bihulebetennelse! Baggen min og alt jeg hadde av bagasje ligger igjen hos Jenny. Så om litt kjører vi ned til henne. Slik at jeg får stelt meg litt før vi drar avgårde på date på Fridays! Uten om det har vi ingen planer for denne søndagen. Får bare ta det litt som det kommer. 

Håper du har hatt en super fin helg! 
 

Hva gjør du idag?
 

Marie Oma 

 

 

HJEMME PÅ STORD

 • 09.03.2017 - 17:03

Heisann og god ettermiddag! Dagen idag har gått skikkelig fort, den har gått i ett. Jeg er forresten reist hjem til Stord igjen. Tirsdag etter jobb reiste jeg, men allerede ikveld reiser jeg tilbake til Kvinnherad.Jeg har hatt noen kjempe fine dager her hjemme. I går hadde jeg besøk av Hanne, Håvard, Constanse og Kristoffer. Vi koste oss med spill (ticket to ride og politisk ukorrekt). Det var kjekt å være med dem igjen. Håper det ikke blir så lenge til neste gang. 

 

 

Idag startet dagen min klokken 8. Jeg hadde legetime i halv ti tiden og snill som Hanne er så kjørte hun meg til og fra! Setter så utrolig stor pris på det. Hun er virkelig en god venn å ha♥ Etter legetimen hadde vi oss en date på Frugård. Det fortjente vi! Etterfulgt av litt shopping. Eller vi kjøpte ingenting da.. vi bare såg litt rundt om kring på butikkene. 

 

Nå er det ikke så alt for lenge til båten min går, så jeg får bare hive i meg litt mat og pakke ferdig. Jeg ønsker dere alle en fortsatt fin dag! 

Hva har du gjort idag?
Marie Oma 

 

 

 

 

PLANNING THE WEEK

 • 05.03.2017 - 21:46

Heisann og god kveld! Har dere hatt en fin dag idag? Det har jeg, eller den har vert helt grei og veldig avslappende egentlig. Jeg trengte denne dagen. Ikke har jeg fått gjort så mye. Startet dagen ganske sent, både jeg og Endre var ganske slitne etter gårsdagens hjemreise. Noe av det første vi gjorde da vi sto opp var å lage pannekaker til frokost, fyrte i peisen og begynte å pakke. Endre hadde sin siste dag i vinterferien og måtte reise tidlig hjem til Bergen igjen, for å rydde og vaske leiligheten-Pluss få unnagjort noe skolearbeid. Han er flink! Skulle ønske jeg kunne bli med til Bergen, for å hjelpe litt til jeg også, men jeg skal på jobb i morgen. 

 

Untitled

For litt siden satte jeg meg ned med planleggings boka mi, og skrev ned ting jeg må å gjort i desse dager. Jeg liker å ha litt kontroll på hva jeg skal gjøre fremover, dermed er passer denne boka meg helt perfekt! 

Untitled

Untitled

 

Jeg kjenner jeg begynner å bli trøtt allerede, så det blir ikke lenge til jeg tar kveld! 

Håper dere alle har hatt en super fin dag og en bra uke - og ikke minst en super vinterfeire (til de som har hatt det)! 

 

Hva har du gjort idag?
Har du hatt vinterferie denne uken?

Er du også slik som meg og må planlegge ting og ha litt kontroll?

 

Marie Oma

Cafékos

 • 03.03.2017 - 00:17

Hallo! Dagen i dag har gått utrolig fort. Føler jeg nettopp har startet den, men jeg er og nokså klar til å legge meg. Vi har fått gjort mye. Vi har blant annet vert i sentrum og shoppa. Kost oss på café, lagt til god middag her i leiligheten og spilt brettspill! Det har absolutt vert en fin dag. I morgen tidlig reiser vi til Sverige og tar oss enda en liten shoppingrunde! Så skriv gjerne ned noen tips til hva kjekt man kan kjøpe i Sverige! 


Tonje & MegCafékos
 

 I det vi kom inn døra i leiligheten tidligere idag, begynte det å snø! Ååå, jeg som er ganske så klar for våren og litt mer varmegrader, men neida. Snøen er her enda. Vell..nå går øynene mine i kryss og tvers snart, så jeg får legge meg. Skal jo tidlig opp i morgen! God natt, fine dere.

Har du hatt en fin dag?
Har du noen kjekke planer for helgen?

Tips til hva jeg kan handle i Sverige?

Marie Oma 

JENSENS BØFHUS

 • 02.03.2017 - 12:35

Heisann og god morgen! Har dere sovet godt i natt? Det har hvertfall jeg.. Sovnet før jeg landet i senga tror jeg. Nå er jeg hvertfall godt uthvilt og har fått god kaffe på senga av snille Tonje♥ Vi har hatt en ganske rolig morgen egentlig. Jeg skal straks begynne å stelle meg osv. men først må vi få i oss litt frokost. Jeg er blitt så utrolig glad i salami og majones på brødskive(!!!)  Åh.. jummi, det skal jeg kose meg med hvertfall. 

I går var vi ute i Oslo sentrum og koste oss med litt shopping. Vi var også ute å spiste med svigerfar - snill som han er spanderte på hele gjengen. Det var utrolig koselig! 
 

Ikveld er det vår tur til å spandere på han, så vi har inviterte svigerfar hjem til Tonje, her skal vi kose oss med god mat! Dette blir en bra dag! Vell..vi får hive i oss litt frokost, så snakkes vi senere. Håper du får en fin dag du også!

 

Har du noen planer for idag? 
Hva gjorde du igår? 

Marie Oma 

TING JEG VIL GJØRE I MARS

 • 01.03.2017 - 21:34

Hallo! Jeg synes det er helt rart å tenke på at vi er i mars, allerede. Tiden går så utrolig fort. Det skremmer meg. Heldigvis er vi på vei mot varmere dager. Det gleder jeg meg til! Tidligere idag satt jeg å tenkte på hva jeg vil gjøre i Mars.. her kommer det en liten liste på hva jeg vil gjøre:

REISE TIL OSLO. Jeg og Endre reiste jo til Oslo i går, for å besøke Tonje (sviger søster). Her skal vi være til lørdag/søndag. Her er det mye vi skal gjøre. Har lyst å utforske byen å se hva den har å tilby. Vi snakket om kino, bowling, Sverige tur, og dra en tur ut å spise. Om det er noe annet dere anbefaler oss å gjøre - så fyr løs i kommentarfeltet!! 

IMG_9370

REISE TIL SVERIGE. Siden vi først er reist til Oslo, vil vi ha oss en tur øve grensa, for å hamstre inn litt godis og brus. 

FLYTTE. Mars er siste mnd. vår i leiligheten i Bergen. Vi hadde 3 mnd. oppsigelses tid, og nå er den tredje måneden startet. Vi er enda på jakt etter noen som kan overta. Så bare ta kontakt om du er eller om du kjenner noen som er på leit etter en leilighet i Bergen. Jeg har allerede flyttet mye av det som er mitt.. Egentlig mesteparten, men det er enda noen småting igjen. 

IMG_3174

BLOGGE & FILME. Jeg skal bli mye flinkere med bloggen. Kjenner jeg savner det å være aktiv innpå her. Det samme med videoblogg-jeg har litt lyst å få til det litt oftere. Synes det er så kjekt å bare lene seg godt tilbake, spise litt snacks og bare redigere film! 

IMG_3424

GÅ TUR. Jeg har som nyttårsfortsett å bli mer aktiv, jeg har blitt litt flinkere med det. Jeg går av og til hjem i fra jobb, istedenfor å kjøre. Jeg føler meg så mye bedre, når jeg gjør det. Jeg blir på en måte mer opplagt etter en arbeidsdag, om jeg går hjem. Får mer energi. Pluss, det er alltids godt med litt frisk luft. 

IMG_2234-2

BERGEN. Jenny, bestevenninna mi får besøk hjemmefra en helg i Mars. Da kjører vi i gang med en tur ut på byn. En tur ut på byn med Jenny, er alltid like bra! Det gleder jeg meg til. 

IMG_2364

IMG_2309

IMG_2303

 

Jeg skal også bli flinkere til å ta ting litt som det kommer... og ikke stresse!  

Har du noen kjekke planer for mars mnd.? I såfall hva? 

 

Marie Oma 

OSLO TUR

 • 01.03.2017 - 15:33

Heisann! I går etter jobb, reiste jeg og Endre til Oslo! Etter 7 timer i bil var vi endelig fremme og vi hadde ikke ett stopp, vi kjørte direkte. 

 

Untitled

Jeg var nokså sliten da vi kom frem, jeg startet jo trossalt dagen min 05:20 i går... så det tok ikke lang tid før jeg sovet for å si det sånn.. Idag sto jeg opp i ti tiden og hadde en liten cafè date med Caroline! Det var utrolig koselig. Har ikke møttes på 1 og et halvt år! Vi dro også ned til Sentrum en tur og møtte på Silje, hun har jeg heller ikke sett siden sommer! 

 

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

 

Jeg har lenge gledet meg til denne Oslo turen. Sist jeg var her var i fjor Mai. Nå var det på tide å ta seg en tur. Senere idag skal vi ut å spise sammen med svigerfar! Det blir koselig! 

Hva gjør du idag? 
 

Marie Oma 

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits