PÅ BESØK I HAUGESUND

 • 28.04.2017 - 12:42

Heisann og god morgen! Igår ettermiddag kom jeg til Haugesund og her blir jeg til Lørdag. Jeg har ikke vert her på en evighet, så det var godt å komme tilbake, pluss det er et kanonfint vær her! Solen stråler,jippi ♥ Noe av det første vi gjorde da jeg kom Igår var å dra ut å spiste på Samson, vi bestilte burgerfesten! Kjempe god!

IMG_0481

Da vi kom tilbake til leiligheten dro vi frem favoritt spillet, nemlig ticket to ride!! ååå, det er så kjekt! Vi var veldig trøtte og slitne begge to, så vi la oss ikke så alt for sent. Såg paradise hotell, også sovnet vi nokså med en gang.. Det var en koselig dag!

IMG_0483

Idag våknet jeg i 9 / 10 tiden. Susanne er på jobb, så jeg er alene. Men vi skal straks møtes igjen, klokken går jo så utrolig fort!! Da skal vi shoppe litt og handle inn litt til kveldens festligheter. Senere ikveld kommer det enda flere folk fra Stord, ååå jeg gleder meg. Dette blir en bra dag!

IMG_0490

IMG_0486
Smoothie til frokost♥Åh,den var utrolig god!

IMG_0475
Fine Haugesund!

IMG_0501

Nå skal jeg bare lade opp telefonen, så går jeg straks ut døra for å møte Susanne igjen. Jeg håper du får en fantastisk fin fredag, og en like bra helg! 

Skal du noe kjekt i helgen?

Marie Oma 

 

- > H A U G E S U N D < -

 • 27.04.2017 - 14:13

Hei! Idag reiser jeg til Haugesund, for å besøke venninna mi, Susanne! Hun har bodd der i over et halvt år (?), og jeg har enda ikke fått besøkt hun..Vi har lenge prøvd, men det har liksom aldri passet, men denne gangen passet det fint for oss begge, ENDELIG! 

Det er faktisk 1 år siden jeg selv flyttet fra Haugesund, så det skal bli godt å komme tilbake for noen dager. Det er en fin by!

IMG_5239

IMG_5207

IMG_5060

IMG_5063
//Arkivbilder//

Jeg krysser fingrene på at jeg får mulighet til å møte på de jeg bodde med før. De har hjemmeeksamen nå, så jeg tviler egentlig på det - men de har jo godt av en liten pause da O:-) 
Nå får jeg pakke ferdig sekken og komme meg avgårde! Håper du får en fortsatt fin torsdag! 

 

Har du vert i Haugesund før? 
Hva skal du idag?

 

Marie Oma 

SPØRSMÅLSRUNDE - STILL MEG SPØRSMÅL

 • 26.04.2017 - 21:17

Heisann og god kveld! Nå begynner det å bli en ganske god stund siden jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen, så jeg tenkte det var påtide. Fyr løs i kommentarfeltet, still meg spørsmål om hva som helst - jeg svarer på det meste! Jeg kommer mest sannsynlig til å svare på VIDEO! 


774962_524865257544179_516845425_o

 

HVA LURER DU PÅ?

 

Marie Oma 

GOOD MORNING STORD

 • 26.04.2017 - 13:03

Hei og god onsdag! I går etter jobb reiste jeg til Stord. Mamma hadde lagd til en god nachos til jeg kom hjem, jummii! Det var sol og fint vær, så vi satt litt ute på terrassen og fikk i oss litt vitamin D. Vi fikk også besøk av Farfar i går, det var koselig! 

Rundt 22:00 tiden hver kveld, blir jeg alltid trøtt.. Så rundt denne tiden gikk inn på soverommet for å se paradise hotel.. Jeg fullførte ikke episoden for å si det sånn, jeg klarte å sovne, med klærna på. Mamma vekte meg idag før hun dro på jobb, mens jeg skjønte ingenting. Er det dag allerede? Hvorfor har jeg klær på? Hvordan sovna jeg i går og hvaaa....? hahah, jeg var helt borte. Jeg sov litt lengre, til klokka var ca 10. Da satte jeg på paradise hotell episoden på nytt. Lagde meg litt frokost og leste noen blogger. 

 

IMG_0423

Jeg anbefaler dere dette pålegget her! Chicken Curry! Super godt!

IMG_0415

IMG_0442
Mummikoppenmin♥ Jeg har begynt å samle på desse. De er så fine! Denne fikk jeg i julegave hos Svigers ♥

IMG_0438

IMG_0436

IMG_0430

Idag har jeg ikke noen store planer. Jeg er hvertfall nødt til å rydde rommet. Føler jeg skriver det i hvert innlegg, men - det blir bare på et magisk vis bare ..rotete her. Haha. Ellers tar jeg dagen som den kommer. 

Har du noen kjekke planer for idag?
Samler du på mummikopper? 

 

Marie Oma 

PHOTO - ZEBRA

 • 25.04.2017 - 23:23

Det var en gang en zebra som ikke kunne se bra. Så kom en zebra som kunne se bra, og gjorde noe med zebraen som ikke kunne se bra, slik at zebraen som ikke kunne se bra, kunne se bra. Så sa zebraen som hadde gjort slik at zebraen som ikke kunne se bra, men nå kunne se bra: ''Nå kan du se bra, zebra''.

 

IMG_1203

marieoma_kenya

Etter jeg var i Afrika for 2 år siden, har jeg fått aldeles dilla på zebra. Det har roet seg litt ned nå da, men da jeg var i Afrika, og rett etter jeg kom hjem, ville jeg kjøpe alt som hadde zebra mønster på seg. Det nederste bilde her har jeg printet ut på lerret og hengt på veggen. Aah, jeg elsker det bilde! De er noen fine dyr!

 

 

Hva synes du om bildene? 

Marie Oma 

VI TESTER BIG PENDULUM I 9D - VLOGG

 • 25.04.2017 - 19:24

Hei! I vinterferien var jeg, Endre og Tonje en liten tur til Sverige. Vi var på shopping på Nordbysenteret, og her så jo Endre denne dubbedingsen, som vi MÅTTE prøve. Hahah, det var dritartig! Jeg fikk magasug opptil flere ganger, og ble skikkelig svimmel etter en tur. Husk å still inn kvaliteten på HD, for bedre kvalitet! 

 

Har du prøvd noe lignende før?

Marie Oma 

MY KIND OF SUNDAY

 • 23.04.2017 - 21:42

Hallo! Det er blitt kveld allerede, dagen har gått utrolig fort. Jeg våknet tidlig idag, noe av det første jeg gjorde var å gi en stoooor morgenklem til Endre, og takket han så mye for at han reiste hjem til meg denne helgen. ♥ Det har jeg sotte så utrolig stor pris på. Vi sto opp og lagde toast til frokost til oss, med litt kakao vedsiden. 

IMG_0390

IMG_0387
Jeg ble skikkelig overrasket da jeg så dette bilde, etter jeg hadde knipset det. Jeg fikk med "røyken" fra koppen! damn.. Jeg ble litt fasinert. 

IMG_0394

Ellers har jeg og Endre bare slappet av i hverandres selskap og sett litt TV. Vi har også fått flytta inn resten av flyttelasset, og fått ordna litt på soverommet. Nå begynner endelig ting å komme på plass.. Det har tatt tid, og det er kjekt å se enden på tunellen! Endre skulle egentlig reise i 17 tiden, jeg prøvde meg som alltid å sporte om han kunne ta en senere ferje.. Men nei, han ville komme seg tilbake til Bergen, slik at det ikke ble alt for sent. Men, han fikk ikke start på bilen.. Batteriet var gått. Noen av kompisene hans lånte bilen i går, og glemte å skru av anlegget, så batteriet var tappa pga. det. Så han måtte ta en senere ferje. Det gjor ikke meg noe, for å si det sånn. Jeg fikk en time ekstra med kjæresten min, så jeg var fornøyd♥ 

IMG_0409

Etter Endre dro, gikk jeg ned på soverommet igjen, for å rydde og pakke ut flytte tingene. Her har jeg vert siden. Det ser litt bedre ut her nå hvertfall.. TVen og tvbenken er komt på plass og den er plassert rett foran senga, jiippii. Det er blitt ganske koselig her nede.
Nå sitter jeg egentlig bare i senga. Netflix venter på meg, det samme gjør min siste pepsi max boks fra Sverige. Denne har jeg spart på lenge. 

IMG_0405

IMG_0404

Imorgen skal jeg på jobb igjen. Så det blir ikke lenge til jeg legger meg. Tipper jeg sovner foran TVen idag også. Ellers håper jeg at du også har hatt en fin søndag, og har ladet opp kroppen til en ny uke. 

Hva har du gjort idag? 
Har du en bra serie / film på netflix å anbefale? 

 

Marie Oma 

 

GRILLING I REGNVER

 • 23.04.2017 - 13:32

Hei! Igår da jeg kom hjem fra jobb, var noe av det første jeg gjorde å sovne på sofaen. Endre vekte meg da han kom hjem, og da var klokken litt over fem. En time senere kom Andreas, Lars Erik og Vebjørn på besøk, vi hadde nemlig avtalt å grille! Jeg sa til Endre tidligere på dagen at det var meldt litt regn senere, så vi burde kanskje ha lagd noe annet å spise, men , litt regn skader ikke grillings planene for desse gutta. Det ble grilling, øl og spilling.

 

IMG_0360

IMG_0356

IMG_0367

IMG_0377

IMG_0380

IMG_0381

IMG_0383

Ingen av oss var kjent med spill reglene til RISK og de var vanskelige å forstå..Så det endte opp med monopol istedenfor! Det var en koselig kveld, håper det ikke blir så lenge til neste gang. 

 

Senere ikveld reiser Endre tilbake til Bergen, men før den tid tenkte vi å gå oss en tur. Jeg håper dere har hatt en fin helg, og får en fin søndag!

Hva kjekt har du gjort denne helgen?
Marie Oma 

P & P

 • 21.04.2017 - 19:06

Hallo og god ettermiddag! 

Idag har jeg vert på jobb, så nå ligger jeg egentlig bare på sofaen og slapper av. Spiste meg alt for mett på pasta og pesto til middagen. SÅ nå er planen å bare bli liggende på sofaen, slappe av og se på serie. En fin fredagskveld eller hva? ... Jeg har faktisk ikke tenkt på at det er helg, haha, sikkert fordi at jeg skal på jobb igjen i morgen.  

 

IMG_0337

IMG_0338

IMG_0342

IMG_0343

Det er vell ikke rart jeg spiste meg alt for mett.. seee så godt♥ Denne retten var det faktisk Simone og Jenny som lærte meg å like.Takk for det!

IMG_0348

Ellers har jeg fått smisket meg til at Endre kommer til Kvinnherad i morgen. Det gleder jeg meg så utrolig mye til! Åååå så glad jeg ble da han sa at han kommer allikevel. For han sa egentlig nei. Jeg hadde jo håpt at han kom ikveld...men det gjør han ikke. Men jeg setter utrolig stor pris på at han kommer i morgen♥

Vell, nå sitter netflix å venter på meg. Ønsker deg en fortsatt fin dag! 

Forresten... pasta, pesto og kylling! Det MÅ du prøve om du ikke har smakt det før. Det åpner en ny verden. 

 

Har du smakt pasta m/pesto & kylling før?
Hva gjør du idag?

Marie Oma 

 

MITT DRIVSTOFF

 • 20.04.2017 - 22:53

Hei og god kveld. I skrivende stund sitter jeg nede på rommet, og blar gjennom harddisken min som snart nærmer seg full. Jeg ser på gamle bilder, og mimrer tilbake i tid. Akkurat nå ser jeg på bilder fra året 2013. Jeg var lykkelig, på en annen måte enn det jeg er idag. Jeg klarer ikke helt forklare det ord. Ting var bare annerledes da, enn det det er nå. Jo eldre man blir, jo mer ansvar har man, og man må ta tøffere og tøffere valg for hver dag som går. Vi får mye bagasje i ryggsekken man bærer. Noen er litt vanskeligere å takle enn andre, men heldigvis har vi den type bagasje som får oss til å se lysere på ting og som kan hjelpe oss på veien. Man kan kalle det drivstoff. Ting som får deg opp og frem i livet. For meg er dette familien min, kjæresten, vennene mine, og de små øyeblikkene og gleden i hverdagen. 

 

IMG_4284

IMG_4185

marie_omaIMG_3828

Operataket

IMG_6433

adventIMG_5536

bIMG_7724

_MG_8882

IMG_9363

kopiiiiiIMG_9133

IMG_9152

IMG_9067

Bildene over er mellom 2014-2016. Mange gode minner. Jeg har så lyst å lage meg en minne album. Hvor jeg kan lime inn både fine og litt mindre fine bilder, og ikke bare la dem ligge på harddisken... 

Hva får deg i godt humør? 
Hva er ditt drivstoff? 

Marie Oma 

CAFÈKOS I BERGEN

 • 19.04.2017 - 17:10

Heisann og god dag! Nå har jeg akkurat spist en god middag her hjemme på Stord, og skal straks til å pakke baggen. Senere ikveld reiser jeg tilbake til Kvinnherad, fordi at jeg skal jobbe i en ukestid. Det blir kjekt. Har hatt en fin påskeferie, så det skal bli godt å komme seg på jobb igjen. 

Igår, før jeg reiste hjem til Stord, var jeg på kafè sammen med Jenny. Vi hadde mye å snakke om og det var kjempe koselig. Vi bestilte selvsagt en stor kopp med  varm mocca♥

IMG_0328

IMG_0329
​♥​♥​♥

Jeg kan snakke om alt til Jenny, hun er en god venninne å ha. Håper alle har en så god venn som hun. Jeg er heldig! 

Vell, nå får jeg rydde litt på rommet, pakke baggen og komme meg avgårde. Håper du har hatt en fin dag og får en fin kveld! 

 

Hva gjør du idag?


Marie Oma 

GOOD MORNING + OUTFIT

 • 18.04.2017 - 08:04

Hei og god morgen! Klokken seks i dag tidlig våknet jeg av den irriterende alarmen til Endre. Jeg tar tak i telefonen og slenger den bort til han og spør "Var det ikke klokken syv vi sku stå opp da?" Jo, det var det. Heldigvis fikk vi sove i en time til. Det var iskaldt på rommet og veldig vanskelig å reise seg opp fra senga. Planen var egentlig at jeg skulle sitte på med Endre til skolen hans, og vente på en kafe, før jeg gikk videre til der jeg skal på veiledningstime, men jeg fant heller ut at jeg kan ligge litt ekstra i sengen og ha bedre tid på meg til å stelle meg, og heller ta bussen ned. God plan. 

 

IMG_0254

IMG_0260

IMG_0268
Endre får meg alltid til å le, alltid!

IMG_0275
Jakke - Veromoda, Bukse - Gina, Genser - Bikbok, Smykke - Bikbok 

IMG_0291

Det ble en sein kveld på oss igår. Vi såg først paradise hotel, deretter en film. Så gjett om jeg skal innom en kafe for å kjøpe kaffe på veien? Vell, nå får jeg komme meg opp av senga, gå inn på badet og stelle meg. Jeg er den personen som liker å ha god tid på meg, men ender alltid opp med å få det travelt. haha, typisk. 

Hva synes du om antrekket?
Har du noen planer for idag? 

 

Marie Oma

JEG VIL IKKE HA DET TYPISKE A4 LIVET

 • 17.04.2017 - 18:24

Jeg har mange drømmer og ønsker. Både store og små. I flere timer kan jeg sitte å bare drømme meg bort, og tenke "tenk hvis...tenk om..."  Noe av dette deler jeg med Endre. Haha, et under at jeg ikke har skremt han bort, med alle de rare tankene jeg har. Jeg har sagt til han at jeg ikke vil ha dette typiske A4 livet, men det er vell der vi ender tilslutt uansett? Jeg drømmer meg bort i storbyen, land og strand og store fjell. Det er store kontraster i drømmene mine, og det er mye jeg vil oppleve.  

Jeg aner ikke hvor jeg er om 5 år, til og med ikke om bare 1 år. Jeg har ikke peiling på hvilen retning jeg vil gå mot. De valgene jeg tar nå - har mye å si for fremtiden. For noen dager siden satt jeg å søkte på skole. Jeg har så mange forskjellige retninger jeg vil gå. Men hva skal jeg satse på? 


Jobbe med mennesker og helse. Eller interiør, starte egen butikk, fotograf? .. Eller hva med film og tv produksjon... hmm, nei eller hva med grafisk design? Sosionom? Skal jeg ta fagbrev? Nei, hvor skal jeg gå. Kommer jeg noen gang til å klare å ta dette valget. Hva med å starte en plass.. gjøre det, og heller gjøre noe annet senere? Jeg har tross alt veldig god tid på meg, selv om andre forhaster seg og stresser meg med det.  

Endre sier det nesten daglig til meg, når jeg begynner å snakke om fremtiden,  at de planene du legger nå, kan fort forandre seg, for det er alltid noe annet som dukker opp. Og det er faktisk helt sant. Man kan ikke alltid ta den veien man planlegger, noen ganger må man lage sin egen vei. 

Jeg er veldig rastlaus for tiden, og vil se, oppdage og prøve nye ting. Det er nå jeg har mulighet. Dette ble et ganske rotete innlegg, beklager for det. Men hodet mitt er ett rot for tiden. Er der flere som har det slik? Eller er du en av de heldige som har alt på stell? 

 

Hva er din drøm? 
Holder du på å utdanne deg?  

 

Marie Oma 

 

2. PÅSKEDAG

 • 17.04.2017 - 15:58

Hei og god 2.påske dag! Idag er det siste fridag for mange, men jeg har fri frem til torsdag. Heldige meg. Jeg og Endre har ikke så store planer for idag. Vi snakket litt om å se en film og kanskje bestille oss en pizza senere ikveld. Jeg må hvertfall legge meg tidlig, for jeg skal på møte i morgen! Eller, møte og møte - det er en veiledningstime, og den trenger jeg. Virkelig. 

 

IMG_0213

Det har vert sol og fint vær de siste dagene, er herlig å tenke på at vi går mot sommeren, sakte men sikkert. Tenk, vi er allerede i midten av april! Jeg må bare si at jeg gleder meg helt ekstremt til sommer, sol og varme. Det er det vell flere som gjør? 

Jeg har også vurdert å lage videoblogg i nermeste fremtid, så om du har noen forslag til hva jeg kan gjøre eller hva dere vil se - så fyr løs i kommentarfeltet! 

 

Marie Oma 

02:15

 • 16.04.2017 - 15:30

Hei på deg! Igår var jeg og Endre i en bursdagsfest i Åsane. Det var kjempe koselig.Vi fikk servert en kjempegod pizza og en nydelig gullerotkake. mmm♥ Vi koste oss sånn på vors at vi ikke dro videre ut på byn. Det endte opp med at jeg og Endre sleit med å komme oss hjem...

 

17975926_10211156151293902_2017192059_o kopi

 

Vi hadde søkt opp en rute på skyss sine sider, men da bussen kom, og vi sporte bussjåføren om dette stemte, så svarte hun nei - du kan ikke alltid stole på det som står der og satte oss av på et annet bussstopp som visstnok skulle være rett. Jeg og Endre søker på skyss sine sider, og ser når neste buss skal gå her i fra. Ånei, ikke før i 0600tiden...fyy så irritert jeg ble da. Jeg var iskald og ville bare hjem å sove.  

Vi gidde ikke opp håpet, så vi søkte fra en annen terminal, om det gikk en tidligere buss der i fra. Og det gjorde det, heldigvis!! Eneste vi måtte vente i nesten 1 time ute i kulden. For de hadde jo selvfølgelig låst venterommet. Men, vi kom oss på en buss tilslutt. Vi tok bussen inn til sentrum, som gikk 02:15 og der måtte vi vente i 30 minutter til neste buss skulle gå. Ikke pokker om vi orka å vente så lenge ute i kulden, vi hadde nemlig brukt opp den kvoten, for å si det sånn! Så vi tok taxi. Det ble dyrt, men absolutt verdt det!! Endre var søt da, han kjøpte en varm kopp kakao til meg på narvesen, slik at jeg ikke skulle fryse ihjel. ♥ 

Uten om det var det en kjempe koselig kveld, med mange kjekke folk! Tror vi var hjemme her i 4 tiden...Idag skal vi bare slappe av, og ta dagen litt som den kommer tror jeg. Eneste planen vi har er at vi skal spise mosuakka til middag. DET gleder jeg meg til! 

Har du opplevd noe lignende? 
Har du gjort noe kjekt og spennende i påsken? 

 

Marie Oma 

 

PÅSKEFROKOST

 • 15.04.2017 - 16:50

Hallo alle sammen og god påske! Idag var jeg litt småstressa. Var redd vi ikke skulle komme oss tidsnok til Bergen, men - vi hadde god tid, heldigvis. Vi er nettopp komt oss til Bergen. Vi rakk både å handle inn mat, dra på apoteket og kjøpe alkohol før ferjen gikk. Nå skal vi bare slappe litt av, før vi gjør oss klar til kveldenes bursdagsfest i Åsane! Meeen, før det igjen må jeg søke på skole. Søknadsfristen er idag! Hjølp. Jeg er enda ikke klar over hva jeg skal gjør til neste år, men jeg søker på litt diverse ting. Både private skoler og vanlige høgskoler. Så får vi se hva som skjer i høst. 

Se så fin påskefrokost jeg lagde til Endre på senga♥

 

IMG_0192

IMG_0196

IMG_0199

IMG_0207
♥♥♥

IMG_0208

Jeg håper dere får en superfin påske videre og koser dere! 

Hva gjør du idag?
Har du søkt på skole? 

GOD PÅSKE!

Marie Oma 

LANGFREDAG

 • 14.04.2017 - 21:18

Heisann og god kveld! Dagene går så utrolig fort. Onsdagskveld reiste jeg og Endre til Stord. Allerede i morgen reiser vi til Bergen. Føler jeg nesten ikke har vert hjemme. Heldigvis er det ikke lenge til jeg kommer tilbake igjen da. 

IMG_0118

Idag har vi vert på besøk til Tante Mie, hvor vi bakte cookies. De er så utrolig gode. Posen jeg hadde med meg hjem varer ikke lenge for å si det slik. Det var kjekt å se familien igjen. Søskenbarnet mitt på snart 1/2 år har blitt så stor. Er ikke så ofte jeg får se han, men han vokser så fort!  Etter et fint besøk hos tante og gjengen var det pinnakjøt å få hjemme. Flinke Mamma som serverte ♥ Det var utrolig godt!

IMG_0238

IMG_0240

IMG_0241

IMG_0243

IMG_0244

IMG_0246-2

Det var ikke plass til desserten for å si det sånn, så den har vi ventet med å spise, regner med vi straks kan spise den, mens vi ser på en film. Om du har en bra film å anbefale - så fyr løs i kommentarfeltet! 

Ikveld må jeg også pakke ut og rydde litt på rommet, og pakke om til vi reiser til Bergen i morgen. Jippi. 

Har du hatt en fin dag?
Hva har du gjort? 

Marie Oma 

Motevennlig solkrem som beskytter deg - og klærne dine!

 • 14.04.2017 - 14:37

Heisann og god dag alle sammen! For de av dere som følger meg på instagram, så har dere kanskje sett på storyen min at jeg har mottatt en pakke fra NIVEA. Jeg er heldig som er ambassadør for de. For jeg har alltid vert en storbruker av nivea sine produkter. Denne gangen fikk jeg solkrem. Det er ikke en hvilken som helst solkrem, men en ny en - som skal beskytte både deg og klærne dine!! Du har kanskje sett de i butikkene allerede? 

 

IMG_0169
Påskekyllingene er laget av Mamma. 

IMG_0168

Som du kan se på korken er det bilde av en t-skjorte. Det skal demonstrere at denne solkremen beskytter både huden og klærne dine. Vi alle har vell fått solkrem flekker på den hvite sommerkjolen? Men med denne solkremen fjernes flekkene enkelt i vask. Dette har de forsket på i flere år. Det er nemlig UV-filteret som beskytter huden din, som gir de gule flekkene som du helst ikke vil ha på klærne. 

IMG_0166

Om solkremen har høy SPF jo flere filter inneholder den og jo sterkere flekker setten den på klærne dine. Men, med den nye NIVEA Sun Protect & Moisture med Clothing Protection, får du en like god solbeskyttelse som vanlig, men med den nye teknologien gjør det at flekkene vaskes enklere bort i vask. Beskyttelsen mot flekkene blir aktivert i vaskemaskinen, slik at den ikke påvirker solkremens evne til å beskytte huden! 

IMG_0162

Nå som påsken er her, og mange reiser på fjelltur for å stå på ski og kose seg i solen ute på hytta, er det viktig å smøre seg med solkrem. 

IMG_0160

Jeg har vert heldig som har fått både solkrem, spray og roll on. Rollon har jeg faktisk aldri sett før, men den er jo helt genial! 

IMG_0156

Med dette vil jeg ønske dere allesammen en riktig god påske. Kos dere ute i solen, og husk å smør dere inn med solkrem! 

IMG_0173

 

Har du prøvd desse før? 
Er du flink til å smøre deg inn med solkrem? 
Hva er din verste solbrent historie? 

 

Marie Oma 

i sammarbeid med NIVEA

HAPPY B-DAY

 • 13.04.2017 - 15:11

Heisann! Igår var jeg på jobb til klokken 14. Vi stengte tidlig, siden det er påske. Rett etter jobb spiste vi middag, som Endre hadde laget. Det ble gnoccio♥ Etter middag måtte vi skifte til sommerdekk på bilen. Det var det Endre og svigerfar som gjorde, mens jeg pakket resten av baggen og dusja. Når det var klart, var det bare å hive seg i bilen å kjøre til ferjen. Vi rakk den, heldigvis. Ikke hadde jeg så god tid på meg heller, for fine Hilde hadde bursdag i går, så det ble en liten feiring med noen kjekke jenter. Jeg rakk heldigvis å skifte til noen finere kler og ta på meg litt sminke. 


Det var en koselig kveld! Da jeg kom hjem var jeg driit sulten, det samme var Endre og Kristine. Så vi kjørte til Leirvik for å kjøpe kebabpizza. mmm, det var fantastisk godt. 

HVA GJORDE DU IGÅR?
HAR DU NOEN KJEKKE PLANER FOR PÅSKEN?

MARIE OMA

WEEEEEKEND

 • 08.04.2017 - 19:19

Heisann og goood lørdag alle sammen! Idag har jeg vert på jobb, jeg kom hjem i halv tre tiden. Etter det har jeg bare slappet av, sett serie og venta på at Endre skulle komme hjem fra Bergen. #påskeferie. Endre sporte meg tidligere om  jeg har lagt noen planer for dagen.. Jeg svarer så fint at jeg vil gå en tur. En time senere ringer han opp igjen og sier: "Marie, du som ville gå tur idag, blir du med en tur med alkohol?" hahah, jeg ble gira, han ble gira - og resultatet ble såklart JA! 

Nå er Endre nettopp komt hjem, jeg er ferdig stelt og vi er straks klar til å få en bra kveld ute i Kvinnherad! 

 

bhkIMG_0019

blIMG_0008

IMG_0010

Vi blir straks henta, og skal videre på vors til Rosendal! Wiho. Det er sikkert snart ett år siden jeg var ute i Kvinnherad, jeg kan faktisk ikke huske sist. så dette gleder jeg meg til. Det blir en bra kveld! 

Ellers håper jeg at akkurat du har det superfint og får en strålende fin helg videre! Så snakkes vi i morgen. 

 

Hva gjør du ikveld?
 

Marie Oma

NYTT I SMINKEVESKA

 • 05.04.2017 - 12:28

Heisann og god dag! Da jeg var i Bergen fikk jeg kjøpt inn litt ny sminke, som absolutt var nødvendig. Jeg er helt frelst av de produktene jeg kjøpe! ♥ Det jeg kjøpte var fundation fra urban decay, finishing power fra NYX, dipbrow fra Anastasia og en pensel til den. 

 

IMG_0076

IMG_0075

IMG_0077

IMG_0081

Dipbrowen kjøpte jeg gangen før denne gangen jeg var i Bergen, så den har jeg hatt litt lengre. Til den kjøpte jeg også en pensel i fra h&m, men den var så tykk og vanskelig å jobbe med, så derfor tok jeg ikke de penslene med i dette innlegget, fordi det er ikke noen jeg anbefaler. MEN, denne fra anastasia derimot. Den var helt super! Tynn, fin og enkel å jobbe med. Den anbefaler jeg. 

Hva synes du om produktene?
Har du prøvd noen av de? 
Har du kjøpt noe nytt til sminkevesken din i det siste? 

 

Marie Oma 

 

 

 

instagram - Marieoma
Snapchat - moex
VSCO - Marieoma

 

ALT SOM KUNNE GÅTT GALT - GIKK GALT

 • 01.04.2017 - 14:47

Heisann og god dag! I går skrev jeg i blogginnlegget mitt at jeg hadde en dritt dag. Alt som kunne gå gale, gikk gale for å si det slikt. Dagen startet litt før åtte. Endre dro på skolen og hadde en fysikkprøve. Jeg sov litt lengre og våkna igjen i 10/11 tiden. Gikk ned til sentrum for å møte Jenny.  Jeg trengte en ny fundation, så vi gikk på kicks og fant det vi skulle ha. Jeg hadde enda ikke fått i meg noe mat, var helt borte i hode for jeg hadde så mye å tenke på akkurat da. Så vi dro på Big Bite for å kjøpe frokost. Jeg bestilte dagens, og jeg følte han som serverte gjorde narr av meg, haha. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men jeg følte meg litt dum da jeg gikk der i fra da..

Hverfall, etter den var spist opp - tok jeg bybanen tilbake til Kronstad. Gikk opp til leiligheten og begynte å pakke enda mer. Jeg fikk hilse på Dag for første gang (det er han Endre skal flytte sammen med), og vi pakket et flyttelass i hver vår bil. Litt i Endre sin og litt i Dag sin.  

Planen var å ta en kjapp tur til Loddefjord, der Endre skal flytte til. Også kjøre tilbake til oss, pakke enda ett flyttelass som skulle til Kvinnherad. For også ta en tur innom Fusa for å besøke Mormor og Onkel. For ogsåååå reise til Kvinnherad, lempe fra oss lasset også kjøre tilbake til Bergen for å vaske ut osv. Men lot det seg gjøre? NEI. 

På vei til Loddefjord begynte jeg og Endre å snakke om at det hadde vert kjekt med en ny bil.. Men at det har vi ikke råd til akkurat nå, så vi får heller vente noen år. En liten stund etterpå begynte det å lyse masse varsellys i dashbordet på bilen.. Midt i en tunell! Jeg og Endre ser på hverandre. Å sier at dette er faktisk det verste tidspunktet noe slikt kunne skje. Vi var liksom midt i flyttinga. Ååå fy faen så sint jeg ble.  Ventoen hørte vell det at vi snakket om ny bil.. Vi skulle aldri ha nemnt det.  

Heldigvis var det en busslomme vi kunne stoppe på like etter tunellen. Vi hadde mange telefonsamtaler og mye frustrasjon. Jeg superstressa og irritert. Men vi lo mye da... for det var så typisk at det måtte skje nå. Vi satt i bilen i over en time å venta.

  

Tilslutt fikk vi en telefon fra en av de som jobbet i Falken, han fortalte at han hadde det veldig travelt, at dette kunne ta opptil 4 timer før han kunne komme å hente bilen.. Så vi lot bilen stå igjen, med varsellysene på og varseltrekanten ute. Jeg og Endre ble hentet av snille Dag. Vi måtte flytte over flyttelasset fra Endre sin bil, over til Dag sin..  Så kjørte til Loddefjord og fikk på plass litt av tingene. 

?

Det var forresten viftereima som hadde røket. Falk mannen ringte opp igjen etter litt. Dette var en ny en, som overtok for han andre - sikkert fordi han hadde mye å gjøre, han sa at han kunne frakte bilen til ett verksted, men verkstedet hadde stengt og åpnet ikke før på mandag igjen. Flott.. 

MEN, så snill som han Svigerfar er, sa han at han skulle komme til Bergen lørdags morgen. For å se på bilen, og fikse den. Det lønte seg det, istedenfor å betale flere tusen kroner på verkstedet. Så idag tidlig kom Svigerfar og hjalp til, han fikk også med seg et stooort flyttelass tilbake til Kvinnherad. Jeg kjenner jeg slapper litt mer av nå. Endelig. 

Midt oppi alt dette her har Endre mange viktige prøver å lese seg opp til. Så det var faktisk det verste tidspunktet noe slikt kunne skje. Men, det ordnet seg no tilslutt. Jeg setter så utrolig stor pris på all hjelp vi har fått! 

Har du opplevd noe lignende før? 
Marie Oma

 

 

instagram - Marieoma
Snapchat - moex
VSCO - Marieoma

 

 

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits