OPPSKRIFT PÅ TORTILLA WRAPS

 • 31.05.2017 - 13:35

Hei og god morgen!

I går kveld lagde jeg til en god kvelds til meg og familien. Nemlig tortilla wraps ♥ Ååh, det er så utrolig godt. Jeg smakte denne oppskriften for første gang på 17.Mai,og har hatt lyst å lage det opptil flere ganger etter den tid, så igår kom dagen og det ble en vellykka rett! 

Dette trenger du
· Tortilla lefser
· Kremost
· Ruccola salat
· Spekeskinke 

IMG_0788
Jeg lagde noen lefser med denne kremosten, og andre med naturell smak. 
IMG_0786

IMG_0785

IMG_0787

 

· Det du gjør er å bare smøre kremosten på hele lefsen. 
· Deretter fordeler du spekeskinka på midten, og legger det i en strimle bortover. 
· Så strør du litt ruccola salat på.
· Tilslutt ruller du den sammen og skjærer den opp i den størrelsen du ønsker. 

 

IMG_0776

IMG_0777

IMG_0778

IMG_0779

IMG_0782

Bon appetit

IMG_0789

IMG_0790

 

Har du smakt dette før?
Komme du til å prøve deg på denne oppskriften? 
Hva liker du å ha i wrapsen?

 

Marie Oma 

HJEMMELAGET SUKKERSPINN

 • 30.05.2017 - 13:42

Hei du! Nå er jeg kommet meg hjem til Stord igjen. Jeg reiste hjem søndags kveld, etter arbeidsdagen min på ferjekaien. Fjohh, det var en travel dag. Jeg rakk ikke ta meg pause en gang. Det gikk i ett fra start til slutt. 

I går kveld fikk vi besøk av Linda, venninna til Mamma. Hun hadde med seg en sukkerspinnmaskin som vi fikk prøve! Det var utrolig kult og smakte veldig godt!

collage collage1

Jeg hadde ikke teknikken inne med en gang, men etter litt fikk jeg det til! 

Har du laget sukkerspinn før?
Hva kjekt skal du finne på idag?


Marie Oma 

EN SOMMERDAG I MAI

 • 27.05.2017 - 23:22

Hei og god kveld! Dagen idag har gått i ett fra jeg sto opp klokken 7 idag. Denne lørdagen var det min tur til å jobbe. Så jeg sto opp tidlig og gikk til jobb. Det tar ca. 25 minutter å gå her i fra, så det er en fin spasertur, spesielt idag! Været har vert helt nydelig. ♥ Arbeidsdagen gikk fort over, jeg må si jeg har fått gått en del på jobb, for jeg fikk varsel fra FitBiten min at jeg hadde gått 10 000 skritt.. og da var ikke klokken passert 14 en gang! 

Etter jobb dro jeg på butikken for å handle inn litt jordbær og is. Det måtte til - siden temperaturen var oppi 26 grader!

IMG_0739

Litt senere kjørte Svigermor og meg en tur til Rosendal. GU så fint det var! Masse glade folk! Båthamna var full med turister, det samme var campingplassen. Det var kjekt å se at det var mye liv i Rosendal. 

IMG_0734

IMG_0731

IMG_0735
Svigermor♥

IMG_0729
Rosendal♥

IMG_0725

IMG_0724

IMG_0718

IMG_0713

Det har vert en nydelig sommer dag. Etter vi kom hjem i fra Rosendal har jeg bare vert ute på terrassen for å sole meg.. Jeg klarte jo selvfølgelig å sovne. Heldigvis husket jeg å smøre meg inn med solkrem! Ellers har jeg bare slappet av ikveld. Jeg skal på jobb igjen i morgen så det blir ikke lenge til jeg legger meg. 

Jeg håper du har hatt en nydelig dag med masse sol og morro! 

Har du hatt en fin sommer dag idag?
P.S. JEG HAR EN GIVEAWAY SOM AVSLUTTES I SLUTTEN AV MND. HUSK Å MELD DEG PÅ - LINK FINNER DU HEEEEER-

 

Marie Oma 
 

SMÅ GLEDER I HVERDAGEN

 • 25.05.2017 - 15:47

Heisann! I går hadde jeg min første arbeidsdag på ferjekaien for sesongen. Jeg må innrømme å si at jeg grua meg litt, men det hadde jeg absolutt ingen grunn til å gjøre. Jeg kom lett inn i rutinene igjen. Det var mange glade og positive reisende passasjerer, og jeg fikk masse skryt fra de. Det var mange som fortalte hvor stor pris de satt på at det sto noen her på kaien og holdt orden på køen. Sånt er veldig kjekt for meg å høre! 

I går var jeg så heldig og fikk blomster av en som sto i køen. Sååå snillt! Det er små gleder i hverdagen som er store gleder for meg. 

 

IMG_0698

IMG_0697

IMG_0696
Så utrolig snilt!

IMG_0695

Idag er det jo Kristi himmelfartsdag, så idag har jeg fri. Den skal brukes på å slappe av og se på serie. 

Hva gjør du idag?
Har du noen gang fått en gave, mens du har vert på jobb? 

 

Marie Oma 

 

PAKKE I POSTEN

 • 24.05.2017 - 12:56

Hei! Forrige uke fikk jeg en gave i posten fra NIVEA. Denne gangen fikk jeg desse herlige nyhetene, nemlig Shower Creme Oil Pearls, i duftene Cherry Blossom og Ylang Ylang, samt et handkle♥ 

IMG_0665

NIVEA Care Shower Creme Oil Pearls gir en følelse av hverdagsluksus:
Oljeperlene gir huden din en myk massasje før de løser seg opp
Argan- og solsikkeolje tar vare på huden din,
Duften av Cherry Blossom eller Ylang Ylang vekker sansene

IMG_0668

Begge to luktet kjempe godt, men om jeg måtte velge, så blir favoritten Cherry Blossom. Det jeg likte med desse er at huden blir skikkelig myk og god!

IMG_0671
Jeg vil anbefale dere å prøve denne neste gang du skal kjøpe deg dusjsåpe. Kanskje du også får deg en favoritt?

IMG_0682
veil. pris 59 kroner

Desse kom ut i butikkene i uke 18, så de er nokså nye! Har du sett dem i butikk hyllene?

Har du prøvd nyheten?

Kommer du til å prøve den? 

Hva er din favoritt dusjsåpe? 

 

Marie Oma 

 

 

i sammarbeid med NIVEA.

GOD MANDAG

 • 22.05.2017 - 13:30

Hei og god mandag kjære lesere! I går reiste jeg hjem til Stord, etter å ha vert i Bergen i en hel uke. Dagene har gått utrolig fort, men gu så kjekt jeg har hatt det! Det er ikke alt som har vert like kjekt, med det orker jeg ikke uttale meg om her på bloggen. Det får være en privat sak. Men uansett. Nå er jeg hjemme på Stord igjen, men her blir jeg ikke lenge. Jeg reiser tilbake til Kvinnherad i kveld, for i morgen skal jeg på jobb igjen. 

IMG_0657
På fredag var jeg, Jenny og Amanda på cafe-date. Det var kjempe koselig♥

IMG_0659

IMG_0639

IMG_0637

IMG_0654

Idag går dagen til pakking og avslapping. Jeg må også en tur nedom sentrum, for å få unnagjort noen ærender. Ellers håper jeg at du får en fantastisk mandag og får en bra uke! 

MINNER OGSÅ PÅ OM GIVEAWAYEN MIN. MELD DEG PÅ HER <- LINK!! DEN VARER UT MAI MÅNED!
Her kan du vinne mange av mine favoritt produkter fra NIVEA!

 

 

 

Har du noen kjekke planer for dagen?
Marie Oma 

MIN 17.MAI FEIRING

 • 19.05.2017 - 18:03

HIPP HIPP HURRA! 

Jeg håper dere alle hadde en fantastisk feiring av nasjonaldagen på onsdag. Det hadde hvertfall jeg. Dagen startet allerede klokken 7. Da gikk min første alarm, selv om at jeg gjennom hele natten har sovet og våknet.. Huff. Så jeg følte meg ikke helt uthvilt da jeg sto opp. Jeg og Endre hadde egentlig tenkt til å ta bussen til sentrum. Men, vi fant ut at vi heller sku kjøre ned, med tanke på hvor mye ting vi skulle ha med oss. 

 

IMG_0566

Men det tok jo selvfølgelig litt lengre tid enn planlagt. Alle skulle jo avgårde kåre. Pluss at det var mange veier som var stengt. men, det var nødvendig. Vi hadde aldri komt oss på bussen med alt det vi skulle ha med oss. Haha. Men vi kom oss frem til slutt. Gikk bort til Marie & Simen med maten, gikk videre bort til Jenny for å pynte kakene. Planen var å få med seg toget også, men det rakk vi ikke.. 

IMG_0568

IMG_0570

IMG_0573

IMG_0575

Etter pyntingen av kakene osv. gikk vi bort til Simen og Marie igjen, for å feire dagen. Vi koste oss med en nydelig lunch, og en fantastisk dessert. 

IMG_0580

IMG_0584

IMG_0586

IMG_4527

IMG_0589
Simen & Joakim

IMG_4530


IMG_4538
Marius & Serina 


 IMG_4541
Vilde & Marie 

IMG_4562
For noen fantastiske jenter!

IMG_4570

IMG_4580

IMG_4589
Min bestevenn ♥


IMG_4598

IMG_4669
Jenny & Hilde Amalie! 

Skjermbilde 2017-05-19 kl. 17.31.06

 

Det var en vellykka dag fra start til slutt. Det eneste kjipe som skjedde var en bot på 600kr. Vi trodde vi ikke trengte å betale for parkering siden 17.mai er en rød dag. haha, meeen det gjorde vi ikke. Heldigvis så deler jeg og Endre boten da, så det blir ikke så mye på hver. 

Hadde du en fin feiring av 17. Mai? 

Marie Oma 

 

HUSK Å MELD DEG PÅ GIVEAWAYEN MIN!!!!!

VIDEO - FYRØYA

 • 16.05.2017 - 07:55

HUSK Å TA KVALITETEN PÅ 1440p 

Hva synes du om filmen? 

 

Marie Oma

SUNDAY BREAKFAST

 • 14.05.2017 - 12:26

Hei og god morgen! Idag våkna jeg ganske tidlig egentlig, men sovna igjen etter en liten stund og BAMN våkna igjen nå 1130. Åh, skulle ønske jeg sto opp da jeg først våkna, kjenner det i hodet at jeg har sovet alt for lenge. Haha.. Jaja! Det hjalp på med noen hjemmelaget rundstykker da. Som jeg skrev i mitt forrige innlegg bakte jeg rundstykker andre dag på rad i går! Åh, de er så gode. Neste gang tror jeg at jeg skal doble oppskriften. Du finner oppskriften HEEER <- LINK  P.S. De blir best om du bytter vannet ut med melk. 

IMG_0557

IMG_0558
Hva er vell ikke bedre å stå opp til nybakte rundstykker? 

IMG_0561

IMG_0564

 

Senere idag skal jeg vær med Hanne. Vet ikke helt hvilke planer vi har, men vi to finner alltid på noe kjekt. Jeg skal også redigere en vlogg fra i går. 

 

Hva skal du idag?
Har du prøvd deg på denne oppskriften før?

 

Marie Oma 

LØRDAG PÅ FYRØYA

 • 13.05.2017 - 19:00

Hei og god kveld! Denne lørdagen her har gått utrolig fort. Plutselig var det kveld igjen. haha. Idag startet jeg dagen allerede klokken 8, da våkna jeg til, stelte meg,spiste frukost og pakket sekken min klar til en tur til Fyrøya, sammen med Pappa og en flott gjeng fra Venelaget for Leirvik fyr! Åh, det var en skikkelig koselig tur. 

Her er litt bilder fra dagen. Jeg hadde ikke med meg speilrefleksen, fordi det var meldt regn, så det ble mobilbilder idag. 

 

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Jeg har også fått filmet litt små klipp fra denne fine turen vår, så kanskje det kommer ut en vlogg snart? Hadde ikke det vert kjekt etter gammelt? VIL DU LESE MER OM LEIRVIK FYR, KLIKK DEG INNPÅ FACEBOOK GRUPPA DERES HER <- LINK

Jeg er nesten nettopp kommet hjem. Noe av det første jeg gjorde var å ta en god varm dusj. Jeg måtte også bake flere rundstykker (for de jeg bakte i går er oppspist..) Så nå står en ny deig til heving. Mens den godgjør seg benytter jeg tiden til å slappe av, før jeg må stelle meg igjen. For straks skal jeg avgårde til Hilde, og se på Eurovision sammen med hun og Susanne! Det blir koselig. 

Hva har du gjort idag?
Har du noen kjekke planer for denne lørdagskvelden? 

 

Marie Oma 

 

COFFEE TIME

 • 12.05.2017 - 17:01

Hei og god fredag allemannalle! I går reiste jeg hjem til Stord igjen, etter en uke på jobb. Det skal bli godt å tilbringe helgen med både venner og familie. Jeg vurderte veldig sterkt å reise til Bergen denne helgen, men siden jeg skal feire 17. Mai der, så tenkte jeg at jeg blir værende på Stord. 

 

 

IMG_0535

Tidligere idag mens jeg nøyt en kopp med kaffe, satt jeg å så gjennom denne "dagboka" mi. Det er en bok hvor jeg har notert ned litt forskjellig. Alt fra de ukene jeg var i Afrika, hilsner fra folk fra folkehøgskolen, forskjellige datoer osv. En alt mulig bok rett og slett, men også en personlig bok. 

IMG_0540

IMG_0542

IMG_0545
Gode minner♥

IMG_0548

Det er godt å ha en sånn bok, hvor man kan skrive ned alt mulig. Tanker, meninger, visdomsord, tips, lime inn bilder.. Ja, jeg synes det kjekt å se tilbake på det jeg har skrevet hvertfall, og denne boken skal jeg ta med meg videre i livet. Tenk, om 20 år kan jeg sitte å se / lese hvordan jeg hadde det den dag idag! 

 

Har du en lignende bok? 
Har du noen kjekke planer for helgen? 

 

Marie Oma 

 

 

LES INNLEGGET UNDER - DER KAN DU DELTA I EN GIVEAWAY!!!!

MAI GIVEAWAY

 • 07.05.2017 - 22:58

Heisann og god søndagskveld alle sammen! Lenge siden sist, eller hva? Men nå er jeg tilbake og jeg har en kjempe fin nyhet til dere! Som sikkert mange av dere som er fast leser på bloggen min, så vet dere at jeg er ambassadør for NIVEA. Jeg har fått testet mange gode produkter og har allerede funnet mange favoritter. 

IMG_0506

IMG_0504

Ooooog jeg er så heldig som får gi bort noen av mine favorittprodukter til en heldig leser! Hvor kjekt er ikke det? Du kan vinne alt som er vist på bildet under. 

IMG_0508
♥ NIVEA Care Shower Silk Mousse Creme Care & smooth ♥ NIVEA INVISIBLE FOR BLACK AND WHITE DEODORANT ♥ NIVEA Sensitive 3 in 1 Micellar Cleansing Water ♥ NIVEA  Daily Essentials Eye make-up Remover ♥ NIVEA Sensitive Night Cream ♥ !!

 

IMG_0511
NIVEA Care Shower Silk Mousse Creme care og smooth er blandt mine favoritter fordi huden blir skikkelig myk og god etter bruk. Pluss at de dufter kjempegodt!

IMG_0512
Aaah, denne dufter så utrolig godt! Absolutt den beste deodoranten jeg har hatt. Denne etterlater ikke hvite flekker på svarte klær, og motvirker gul misfarging på lyse klær. WOHO! + Duften holder lenge!

IMG_0513
NIVEA Sensitive Night Cream er ett av mine favoritt produkt fra NIVEA fordi den reduserer effektivt de 3 vanligste tegnene på sensitiv hud, som er rødhet, stramhet og tørrhet. Denne pleier jeg å ha på meg etter jeg har fjernet sminken og vasket ansiktet. 

IMG_0514
NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye make-up Remover loser raskt og effektivt opp selv en ekstremt vannfast mascara uten at du trenger å gni. Den er også med på å beskytte vippene dine! Begge desse sminkefjernerene her er et must have! NIVEA Sensitive 3 in 1 Micellar Cleansing Water rengjør og fjerner sminke fra ansikt og øyne, pluss til tilfører fuktighet! 

 

Dette er noen av mine favoritter og jeg vil med glede gi bort desse produktene til en heldig vinner! Det eneste du trenger å gjøre, er å dele dette innlegget på Facebook og legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, hvor du skriver Namn og e-post adresse (slik at jeg kan kontakte den heldige vinneren). Legg gjerne igjen en liten hilsen ♥ 

 

ER DU MED?

 

Jeg trekker en heldig vinner i slutten av måneden! 

 

MARIE OMA 

 

 

i samarbeid med NIVEA

 

SPREK START PÅ MAI MND.

 • 02.05.2017 - 19:38

Hei og god dag! Tenk, vi er kommet til Mai mnd. allerede. Tiden har gått utrolig fort, men jeg synes bare det er kjekt at vi har kommet oss til en litt varmere og lysere tid. Jeg har fått gjort mye kjekt de siste dagene. På søndag var jeg ute å grilla med litt av familien, rett etterpå dro jeg på vors til Kriss, og dro videre ut på Leirvik. Jeg har ikke vert ute på Stord siden romjula, det var koselig. Jeg merker det er STOR forskjell på å gå ut her på Stord, enn det det er i Haugsund og Bergen, haha. 

Jeg startet måneden med en fjelltur sammen med Susanne og Hanne! Vi gikk til Vindmøllene! Jeg har ikke vert der etter de kom opp, så det var på tide. Det var en kjempe fin tur, her skal jeg absolutt tilbake en gang. 

 

Denne dagen gikk jeg faktisk nÆRmere 20k skritt, så jeg kjenner det godt i beina i dag for å si det sånn! Senere på kvelden var jeg på besøk til Hilde og Kriss, vi så Paradise Hotell sammen, det samme skal vi ikveld! Hilde har invitert på god kveldsmat, det gleder jeg meg til♥ 

HAR DU HATT EN BRA START PÅ MND? 
 

MARIE OMA

 

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits