SERIE ANBEFALING

 • 30.08.2017 - 23:56

Hei og god kveld! Hva er vell ikke bedre med et lite innlegg med serietips nå på en onsdags kveld? Vell.. det er litt små skummelt eller farlig, for om du virkelig liker denne serien, kan det ende opp med at du sitter våken i hele natt å ser på! Jeg liker hvertfall denne serien veldig godt. Serien jeg prater om er Orphan Black. Du finner den bla. på netflix. Der ligger det 5 sesonger ute. Den siste sesongen er nesten nettopp kommet ut. Jeg har ikke sett hele, har enda et par episoder igjen! 

Dette er en science fiction / dramaserie. Den handler om en foreldreløs jente som oppdager at hun har opptil flere dobbeltgjengere som i virkeligheten er kloner! De blir jaget av flere grupper og må samarbeide for å overleve og for å finne ut hvor de stammer fra. 

Bilderesultat for orphan black

Popcornet er poppa , krydderet er satt fram nå er det bare til å klikke på play!

 

IMG_3767

IMG_3765

IMG_3760

IMG_3759

IMG_3756

Jeg er bare nødt til å se 1 episode til før jeg legger meg. I morgen reiser jeg til Bergen, så da får jeg hvertfall ikke mulighet til å se, og jeg blir opptatt frem til over helgen.. Sååå, vi snakkes, nå trykker jeg på play , igjen. 

 

Har du sett Orphan Black før?
Har du noen serie å anbefale? 

 

Marie Oma 

 

 

 

 

KANELKRANS BOLLER

 • 29.08.2017 - 17:58

Hei og god ettermiddag! Nå er jeg kommet meg hjem til Stord igjen. Jeg reiste hit til i går formiddag og her skal jeg bli i noen dager til, før jeg reiser til Bergen igjen. Hehe, det er mye farting på meg for tiden. . . Idag tidlig våknet jeg i ti halv elleve tiden. Jeg startet dagen med å bake noen knallgode boller. Jeg prøvde meg på kanelkrans. Jeg finner ikke ord, de var supergode! 

Etter det gikk jeg og Mamma til Leirvik for å gjøre noen ærender. Klokken har rett og slett gått i fra meg idag. Det går alt for fort! Nå er klokken seks liksom..

 

IMG_3707

oppskriftIMG_3704

IMG_3703

IMG_3702

IMG_3701

IMG_3700

 

Jeg vet ikke om noen av dere har merket det, men etter jeg var i Arfika, har jeg fått helt dilla på Zebra. Da vi var i Notodden i sommer, på dette loppemarkedet jeg har pratet litt om, så fant jeg dette settet her - jeg bare " Pappa - SJÅ!! " Snill som Pappa er, så kjøpte han dette til meg ♥

 

Hva har du gjort idag?
Fristet det med kanelkransbolle? 

 

Marie Oma  

SOLNEDGANG PÅ ÅRSNES

 • 28.08.2017 - 11:42

I går hadde jeg min siste arbeidsdag på ferjekaien. Denne sommeren har bare flydd avgårde. Det var mye trafikk, men været var bra. Da arbeidsdagen min var over ble det en knallfin solnedgang på kaien. Jeg måtte selvsagt opp med kamera for å ta noen bilder! Se så nydelig, dette er på Årsnes. 

 

IMG_3425

IMG_3434

IMG_3445

IMG_3449

IMG_3451

IMG_3454

 M/F VIKINGEN 

IMG_3456

IMG_3458

IMG_3457

IMG_3460

Var det ikke bare helt nydelig? Det var en fin siste arbeidsdag for å si det slik. 

 

Hva synes du om bildene?

 

Marie Oma 

 

#norled #årsnes #mfvikingen #solnedgang #foto 

 

 

FREDAG & HELG

 • 25.08.2017 - 10:49

Wohoo! Det er fredag og helg! Idag våknet jeg i syvtiden av at alarmene til Endre begynte å ringe. Da måtte han stå opp og gjøre seg klar til skolen. Jeg ble sittende å surfe litt på youtube og lese litt blogger,, frem til jeg sovna igjen.. Jeg våkna igjen litt før 10.., men denne gangen når jeg våkna fikk jeg litt småpanikk. Jeg var helt sikker på at det var torsdag også lurte jeg på hvor i alle dager jeg var befant meg hen. Tror jeg må ha drømt at jeg var en helt annen plass en her og at det hvertfall ikke var fredag. Vet ikke helt hva som gikk av meg da, men nå er jeg tilbake og er full klarover at det er fredag og helg idag! Jippii for det.

IMG_3176

IMG_3173

Senere idag skal jeg til Sotra, for å være med noen venninner. Hun ene har jeg ikke sett siden videregående, så dette gleder jeg meg til! Før det er jeg nødt til å dra nedom sentrum for å handle inn litt ting til planneren min! Jeg skulle til å skrive inn en avtale i september måned, men neida - den var fra i fjor, så det er jeg nødt til å kjøpe meg. Jeg har blitt såpass avhengig av den. Føler meg helt tom uten. 

Jeg tenkte å lage en liten videoblogg fra denne helgen eller dagen. Hørtes det kjekt ut? 

 

Hva kjekt skal du denne helgen?
Er du også avhengig av å ha en kalender / avtale bok? 

 

Marie Oma 

DAGEN IDAG + KAFÈ DATE

 • 25.08.2017 - 00:45

Heisann og god kveld! Et under at jeg enda ikke har sovnet foran tastaturet.. Det pleier jeg som regel å gjøre. Dagen idag har gått utrolig fort, jeg føler dagene går bare fortere og fortere jo eldre man blir! 

Jeg og Jenny var en tur i byen tidligere idag. Koste oss på favoritt kafèn ♥ Vi hadde mye å snakke om, så vi ble sittende en stund. 

IMG_3274

IMG_3273

IMG_3272

Senere gikk vi til kollektivet som Jenny bor i, jeg har aldri vert der før, så det var kjekt å se hvordan hun bor nå. Endre kom også oppom etter han var ferdig på skolen. Etter litt tok vi bussen til der Endre bor og lagde oss en fortryllende god pizza! Det er 10krones marked på Spar, så vi slapp billig onda med både pizzadeig, kjøttdeig +++. Etter middag så vi på film. Babe watch elns. Nei, Bay watch er det vell? Haha ååh, Zac Efron var med ♥ Den var knallbra og ikke minst morsom! 

Nå kjenner jeg at øynene mine begynner å gå i kryss og tvers, så kanskje på tide å logge seg av å si god natt? Det blir en lang dag i morgen. Skal nok en tur til sentrum da også. 

 

Har du gjort noe kjekt idag?

Marie Oma 

 

 

 

 

 

TILBAKE I BERGEN

 • 24.08.2017 - 11:41

Endelig er jeg i Bergen igjen♥ Jeg bare elsker denne byen. Jeg reiste fra Stord i går ettermiddag og var her i seks tiden. Ah, deilig å være tilbake og her blir jeg værende i helgen. 

 

IMG_3229
Litt snacks på ferjeturen er viktig. 

IMG_3228

IMG_3224

Så snill som Endre er hentet han meg på busstasjonen. Vi tok en kjapp tur innom en dagligvarebutikk før vi kjørte til leiligheten. Vi handlet inn til en nydelig kvelds date. Det ble selvsagt mosuakka. En av våres favoritt retter. Etter maten måtte Endre gjøre noe greier på PCen.. Raide eller hva det no enn heter, haha. Mens han gjorde det gikk jeg meg en tur ut for å bli litt bedre kjent i nærområdet. Det ble ikke en så lang tur, siden det begynte å bli ganske mørkt. 

IMG_3270

IMG_3265

IMG_3256

IMG_3252

IMG_3249

IMG_3246

IMG_3244

I skrivende stund nyter jeg en god kopp kaffe og spiser en stor skål med yoghurt & banan. Smaken på yoghurten er selvsagt mango - det er virkelig en god mix! Senere idag skal jeg ned i sentrum for å møte Jenny♥ Vi skal ha kaffe daten vi ikke fikk tid til sist jeg var i byn. Da fikk vi bare sagt hei & hade før jeg måtte gå til bussen igjen.. Heldigvis får vi litt bedre tid idag. 

HVA KJEKT SKAL DU IDAG? 

 

MARIE OMA 

 

 

 

 

JENTEKVELD

 • 23.08.2017 - 12:44

Hei og god dag! Har du hatt en fin start på onsdagen? Det har jeg. Jeg startet rolig med å begynne å pakke til Bergen. Jeg reiser nå i ettermiddag og skal bli der i helgen, før jeg skal på jobb på søndag. Jeg skal bla. annet være med Jenny, kjæresten min og en annen jentegjeng fra Odda! Wæ - jeg har ikke sett dem på år og dag, så dette gleder jeg meg til ♥ 

I går var jeg med Susanne, Hilde og Anita. Dem har jeg heller ikke sett på en evighet. Det var så koselig! Anita har kjøpt seg hus, så vi var der - hun har fått det skikkelig fint! Hun har også fått seg en valp - guu så søt, jeg smelter. Her er litt bilder fra jentekvelden. 

 

IMG_3187

IMG_3188

IMG_3195

IMG_3204

IMG_3212

IMG_3217

Nå skal jeg pakke videre så får vi se hvordan dagen ender. Jeg aner ikke hva jeg skal pakke med meg. Orker ikke ta så mye, for det er stress å ha mye å bære på. 

Hva skal du idag?
 

 

Marie Oma 

 

SUNNY DAYS

 • 22.08.2017 - 14:13

Hei & god dag. Solen skinner og det er bare et helt nydelig vær ute idag. Jeg satt lenge ute på terrassen og drakk et glass pepsi max og to. Men det ble fort varmt. Herlig. 

Kjekt at sommeren endelig kom til Stord. Senere idag skal jeg være med noen venninner, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Har ikke vert med dem på flere måneder. Tror faktisk sist var på bursdagen min, som er to måneder siden idag! Shit, det er lenge siden det. 

 IMG_3137

IMG_3153

Det er viktig å smøre kroppen inn med fuktighet nå om sommeren. Jeg har fått en ny favoritt bodylotion fra NIVEA. - Altså den som er på bildet under♥

IMG_3149

IMG_3138

Hva skal du idag?
Har du hatt mye sol og varme denne sommeren? Eller bor du også på vestlandet og ikke har fått sett så mye av det? 

Marie Oma 

 

 

 

Home sweet home

 • 22.08.2017 - 00:27

Heisann og god kveld. Nå har vi kommet oss hjem til fine vestland igjen, etter noen fantastiske dager i Notodden & Drammen. Det har vert utrolig kjekt på tur. Dagene har gått fort og plutselig er man tilbake til hverdagen igjen. 

Vi brukte ca. syv timer på hjemreisen. Så det var godt å komme hjem igjen til Stord etter så mange timer i bil. Men syv timer i en så nydelig natur som vi har, ahhh - det var herlig!

IMG_3086

IMG_3074

IMG_3059

IMG_3058

IMG_3047

IMG_3045

 

 

Hva synes du om bildene?
Har du hatt en bra helg? 

Marie Oma 

Følg meg på : 

Instagram - marieoma
SnapChat - Moex
Youtube - marieoma

 

 

 

 

 

LOPPIS I NOTODDEN

 • 19.08.2017 - 14:41

Heisann og god dag! Nå har vi nettopp kommet oss tilbake til Tante, etter noen timer på loppis. Hvert år arrangerer skolekorpset her i Notodden loppemarked til inntekt for dem selv. Det var masse folk og veldig mye "lopper".  Pappa kjøpte bla. en knallkul DBS butterfly sykkel. 

 

IMG_2873

IMG_2874

IMG_2875

IMG_2879

IMG_2884

IMG_2885

IMG_2886

IMG_2888

Det var litt lite luft i dekkene, så vi gikk innom til syklisten å kjøpte sykkelpumpe. 

IMG_2893

IMG_2897

GULT ER KULT!

IMG_2898

IMG_2906

IMG_2910

IMG_2911

IMG_2914

IMG_2915

Jeg kjøpte meg blant annet et retro nattbord og en zebra kopp + fat. Jeg kan vise dere bilder av det senere! Selv ble jeg veldig fornøyd med handelen. Vell, det var mamma & pappa som spanderte det på meg, så tusen takk ♥ 

Har du vert på loppis før? 

Marie Oma 

 

 

 

NOTODDEN

 • 19.08.2017 - 00:47

Hei og god kveld! Nå har vi ankommet Notodden etter flere timer med bilkjøring. Bilen er fullpakket med utstyr til FHS. Vi har satt trangt for å si det slikt, så det var godt å komme frem. 

 

IMG_2765

IMG_2772

Vi hadde tre pauser i løpet av kjøreturen. En i Etne, Røldal og i Seljor.

IMG_2775

Haha åååå, jeg ler av dette bilder.  

IMG_2804

IMG_2817

IMG_2820

IMG_2823

IMG_2825

IMG_2836

Notodden♥

IMG_2846

IMG_2849

IMG_2854

IMG_2858

IMG_2867

IMG_2869

IMG_2871

 

Har du hatt en fin dag idag? 
Har du vert i Notodden før? 

 

Marie Oma 

SISTE MÅLTID FØR FHS

 • 18.08.2017 - 11:51

Hei! Som sikkert noen av dere har fått med dere, skal lillesøsteren min begynne på folkehøgskole. Selv gikk jeg på fhs. for noen år tilbake. Da sa hun bare "Neh, eg skal ikkje gå på folkehøgskule". To år senere ... Hvem er det som skal flytte til Drammen får å gå på fhs? Jo, det er lillesøsteren min. Haha - men åh som jeg gleder meg på hennes vegne.

I går tok vi oss en liten pause fra pakkingen og lagde en god felles kveldsmat, siden mamma jobbet sentvakt, så ble det ikke mat før i ti tiden. Dette var vårt siste felles måltid samlet på lenge, siden hun flytter allerede idag! 

 

IMG_2714

IMG_2715

IMG_2717

IMG_2719

IMG_2722

IMG_2725

 

Det var en fin og koselig kveld. Maten besto av pitabrød, aioli, salat, guacamole og kylling. Oppskrift på denne retten finner du HER.  

Har du gått på folkehøgskole før? 

Marie Oma 

 

 

 

 

OPPSKRIFT PÅ GODE RUNDSTYKKER

 • 17.08.2017 - 17:18

Heisann og god ettermiddag. Det ble ingen joggetur på meg idag, regnet pøser ned, så det var ikke så veldig fristende å gå ut. Jeg begynte heller å bake rundstykker. De ble supergode - og de falt i smakt for resten av familien. Etter bakingen satte jeg i gang med et stort prosjekt. Nemlig å rydde rommet. Pjuh. Jeg har utsatt det lenge nå, så nå var jeg bare nødt til å gjøre noe med det. Jeg er enda ikke helt ferdig. Det er enda litt rot her og der - Kanskje jeg skal lage en film av rommet mitt når jeg har fått alt på plass? 

 

IMG_2662

IMG_2668

IMG_2670

IMG_2671

 

 

Steik på 240 grader, midterste rille i ca. 10 min. Oppskriften gir ca. 16 rundstykker.


 

 

Kommer du til å prøve deg på denne oppskriften?
Det er forresten godt om du har litt ost strødd på toppen og litt oregano krydder.
Hva har du gjort idag?

 

Marie Oma 

 

 

 

 

 

Thursday morning

 • 17.08.2017 - 11:34

Heisann sveisann og god morgen ♥ Det er torsdag allerede og jeg har hatt fri i noen dager nå. Jeg har virkelig fått slappet av desse dagene - og det har jeg trengt. Men nå begynner jeg å kjenne at rastløsheten kommer sakte men sikkert. Vurderer å ta meg en joggetur etter gammelt. Litt senere idag skal jeg begynne å pakke. For i morgen tidlig reiser jeg til Notodden, woho!

 

IMG_2627

IMG_2630

IMG_2631

♦Nesquik kakao fra dolce gusto♦

IMG_2632

IMG_2634

 

I går brukte jeg store deler av dagen på å bli bedre kjent med mitt nye kamera. Det er så mye nytt og kjekt - jeg er så imponert og fornøyd! Jeg lastet blant annet ned en app hvor jeg kunne koble til kamera mitt og bruke det som en slags selvutløser! ..Teknologien nå til dags altså, shit. Jeg kommer nok til å bruke kamera mye fremover, for å teste de ulike funksjonene. Dette er så gøy!!! 

 

Hva skal du idag? 

Marie Oma 

 

 

 

TOLV FAKTA

 • 16.08.2017 - 21:23

∇ Jeg elsker å høre på filmmusikk og instrumentale sanger. Når jeg hører på slikt blir jeg så motivert og får inspirasjon. 

∇ Jeg har kronisk bihulebetennelse. . . Så nesespray (nasoneks) er min gode bestevenn som jeg virkelig er avhengig av. Jeg skal kanskje operere nasen pga. det. Eller rettere sagt - bihulene. 

∇ Jeg er sulten på livet. Jeg vil reise, se, oppleve og kjenne verden - ikke minst Norge. Jeg vil se nye steder bli kjent med nye folk og bare .. være lykkelig og leve livet. 

 

IMG_2594

 

∇ Jeg er venstrehendt. 

∇ Jeg får veldig fort dårlig samvittighet over ting. Dette er noe jeg skal jobbe med fremover. 

Fotografering er terapi for sjela mi. 

 

IMG_2598

 

∇ Til tider kan jeg være veldig ubesluttsom. 

∇ Jeg elsker Bergen ♥ Har virkelig lyst til å flytte tilbake dit til en vakker dag.

∇ Å tilbringe tid med venner, familie og kjæresten min er noe av det beste jeg vet. Det å skape minner med dem og bare omgås. Jeg setter så stor pris på hver en av dem.

 

IMG_2601

 

∇ Jeg har veldig god tålmodighet. 

∇ Jeg liker å ha god tid på meg når jeg skal noe. Noe av det værste jeg vet er å komme "akkurat" eller akkurat litt for sent. . . 

∇ Jeg er veldig glad i å bake og lage mat. Så om du vil få noen gode oppskrifter, så er det bare til å begynne å lese bloggen min.

 

 

VAR DET NOE DU IKKE VISSTE OM MEG FRA FØR AV?
KJENNER DU DEG IGJEN I NOEN AV PUNKTENE? 

FORTELL MEG GJERNE NOEN FAKTA OM DEG. . .

 

 

Marie Oma 

 

 

 

 

KJØPT MEG NYTT KAMERA - CANON 6D MARKii

 • 15.08.2017 - 22:52

Heisann og god kveld! Ååå jeg er helt forelsket i mitt nye kamera. Jeg forhandsbestilte kamera forrige uke og hentet det i går på JapanFoto i Bergen. Jeg er helt frelst. Det er en stor oppgradering i forhold til det kamera jeg hadde. Mitt gamle var Canon EOS 500D. Det kjøpte jeg rundt konfirmasjonen min i 2010, så det er godt brukt for å si det sånn. Jeg tar jo så og si bilder med kamera hver eneste dag. 

IMG_2219

Jeg kjøpte også et nytt objektiv. Siden jeg nå har fullformatkamera, er jeg nødt til å skifte ut alle objektivene mine. 

IMG_2220

Nå i første omgang kjøpte jeg 50mm. Det er jo absolutt ett must. Jeg har pleid å låne søsteren min sin 50mm, men siden hun nå skal flytte, var det kanskje på tide å kjøpte mitt eget. oooog jeg bare elsker det ♥

IMG_2221

Nå begynner klokken å nærme seg elleve på kveldstid. Jeg og Kristine skal straks ut å prøve å fotografere i mørket, for å se hvordan kamera er å jobbe med da. Jeg gleder meg til å se resultatet. 

Noe som er steike stilig er at det er toutch skjerm!!!!!! Åå, jeg er så imponert. 

 

Nå skal vi ut for å ta bilder. Jeg håper du får en fortsatt fin kveld! Bildene fra fotoshooten kommer jeg til å legge ut enten senere ikveld / natt, eller i morgen. Kommer an på om jeg sovner eller ikke... hehe.. 

 

Hvilket kamera bruker du? 
 

Marie Oma 

 

 

 

 

BIRTHDAY BREAKFAST

 • 15.08.2017 - 14:00

Heisann og god dag! Pjuh, det var godt med litt ferie igjen, etter gammelt. Dette har virkelig vert den sommeren jeg har jobbet. Desse fridagene skal jeg nyte ♥ Selv om det er utrolig kjekt å jobbe! Men når man har jobber hver dag, hver uke, kjennes det godt på kroppen å få litt fri også. Jeg har lenge gledet meg, for det er mye som skjer nå desse dagene.  For det første : JEG HAR FÅTT NYTT KAMERA ♥ OMG!!!!!! Jeg har i en evighet ventet på å kjøpe meg nytt, og nå har jeg virkelig slått til! Wæææ ♥ Jeg skal fortelle dere mer om det kjøpet i et annet innlegg, straks! 

Jeg skal også bli med søsteren min på flyttefot til Drammen. Hun skal begynne på folkehøgskole der. Så desse dagene fremover kommer til å gå i mye pakking og reising. Det blir super gøy! Kristine hadde 20årsdag i går. Den feiret vi på Samson, vi var ute og spiste. jeg kom ganske sent hjem, jeg reiste fra Bergen i fire tiden og var ikke hjemme før seks. Så frokost på senga ble det ikke på selve bursdagen, den tok jeg igjen idag. Jeg er da litt snill? ♥

 

IMG_2081

NYSTEKTE BAGUETTER - EGGERØRE ALAMARIE - VARM & GOD KAKAO

IMG_2082

IMG_2083

IMG_2086

IMG_2092

..Good morning beautiful..

IMG_2091

IMG_2087

Nå skal jeg straks rydde litt på harddisken, så rydde rommet mitt, det ser ikke ut, jeg har jo selv vert midt i flytting, så det er helt kaos her.. Skal bli godt å få ting på plass igjen. . . 
 

Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag. kleem

Hva har du gjort idet siste? 
Hva er din favoritt frokost? 

 

 

Marie Oma 

 

 

 

 

FAMILIESELSKAP

 • 09.08.2017 - 23:18

Heisann og god kveld! Pjuh dagen idag har virkelig gått i ett. Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg på helsestasjonen og fullførte HPV vaksinen tidligere, jeg kjenner det godt i armen nå for å si det sånn.. Da vi kom hjem fra sentrum var det bare å hive seg i bakingen, for her hadde vi invitert til familiebursdagsfest i fem tiden. Jeg bakte pavelovakake, mamma bakte brownies og smuldrepai. Mmm, det smakte utrolig godt alt sammen. Det var en vellykket feiring. Nå er gjestene reist hjem og vi har nettopp spist oss enda mettere på Frugårdspizza! ♥ Nå skal jeg og Endre bare henge opp ett bilde (som jeg endelig har fått kjøpt rammet til) også slenger vi på en film! .. Vi prøvde å se film i går kveld også, men jeg sovna bare.. Så vi prøver igjen ikveld, haha!

 

IMG_9722

IMG_9709

IMG_9695

IMG_9693

IMG_9699

IMG_9704

IMG_9707

IMG_9708

IMG_9716

IMG_9720

IMG_9736

IMG_9743

IMG_9745

 

I morgen er min siste fri dag før helgen, den skal jeg nyte max! Selvom jeg har mye å gjøre.. Vell, nå venter filmen på oss, så vi snakkes i morgen. Jeg håper du har hatt minst like bra dag som det jeg har hatt! 

Hva kjekt har du gjort idag?
Hvilken kake er din favoritt? 

 

Marie Oma

 

 

 

HJEMME PÅ STORD

 • 09.08.2017 - 12:19

Hei og god morgen solstråler! Idag var det utrolig vanskelig å stå opp. Jeg slumret alarmen opp til flere ganger, jeg drøyde den helt til jeg absolutt MÅTTE opp. Jeg hadde time hos helsestasjonen klokken ni  idag tidlig. For å ta tredje og siste dose av HPV vaksinen. Endre var selvsagt med som støtte ♥ Men om han gjorde det frivillig eller ei er en annen sak. Etter stikket ventet vi i 20 minutter så dro vi til Borggata en tur. Endre trengte en hårklipp, så vi dro innom Adams frisør, jeg ble veldig fornøyd med resultatet! 

IMG_9681

IMG_9682

Det føltes godt å komme hjem igjen♥

IMG_9686

IMG_9687

IMG_9688

Etter hårklippen dro vi en tur på kjøpesenteret, kjøpte oss frokost og kaffe på BurgerKing, planen var egentlig Frugård, men de åpnet ikke før 11.. Vi var litt for tidlig ute. Dagens timeplan er full av planer. Vi skal ha familie selskap her i hus, for å feire min, mamma og Kristine sin bursdag. Jeg og Mamma hadde bursdag i juni, men vi har enda ikke fått feiret den, så da tok vi like godt alle i en smekk.  

IMG_9690

Jeg og Endre blir hjemme er på Stord frem til i morgen. Da reiser vi tilbake til Kvinnherad. 

HAR DU NOEN KJEKKE PLANER FOR DAGEN?

MARIE OMA 

 

 

 

STUKKEN AV VEPS?

 • 05.08.2017 - 11:14

Hei og god morgen! Idag sto jeg opp tidlig, for i natt har jeg sove/våkna/sove/våkna opp til flere ganger... så når klokken ble hall 8, da bare sto jeg opp. I 4 tiden ble jeg lys våken.. og det var jeg i sikkert 40 minutter.. Kan trygt si at jeg ikke har sovet noe særlig godt. Og grunnen til det er fordi jeg har fått et jækla stikk på leggen som svir som bare det. Det er hovna opp og jeg er glovarm på området rundt. Tror det må være ett vepsestikk elns. 

Untitled

Heldigvis hadde jeg denne salven liggende. 

Untitled

Siden det er så synd på meg trøstet jeg meg selv med litt ostepoppkuler. 

Untitled

Untitled

Untitled

Nå skal jeg straks avgårde på jobb igjen. Håper bare jeg ikke blir stukken idag også! For fader som det svir! Unner ingen det her.. Jeg har heldigvis en kort dag idag, er ferdig en time før det jeg egentlig pleier. Håper bare jeg klarer å gå noe lunde normalt på foten. 

 

HAR DU NOEN GANG BLITT STUKKEN AV VEPS?
HAR DU NOEN TIPS TIL HVA SOM KAN HJELPE? 
HVA SKAL DU IDAG?

 

MARIE OMA 

 

 

 

FREDAG OG HELG

 • 04.08.2017 - 08:47

Heisann og god morgen! Det er fredag og helg - HURRA! Gu så deilig det var å kunne sove frempå idag! Jeg skal ikke på jobb før i ett tiden. Men, det er jo typisk meg å være lys våken nå kl 0800. Så det jeg egentlig mener er at det var deilig å ha mulighet til å sove frempå idag.  Jeg har heldigvis god tid på å slappe av og chille før jeg skal stå opp. 

De to siste dagene har jeg jobbet i butikken, det var godt å jobbe litt under tak igjen. Med tanke på været. Nå i desse dager er det tilbake igjen på ferjekaien. Jeg bare håper det blir fint vær! Xer fingrene på det. ..Ang. sol... husker du jeg skreiv i mitt forrige innlegg at jeg var så glad for at solen var her å strålte? ... Det varte ikke lenge, idet jeg var komt på kaien pøøøste det ned. huff og huff. Kan trygt si at jeg har slutta å stole på værmeldingene. Det er et bra utgangspunkt, meen jeg må alltid ha med litt ekstra klær sånn tilfelle. 

I går kveld bakte jeg noen supergode osteboller!  Under middagen sier Svigermor "Marie, idag skal du bake noen supergode boller" og viste frem oppskriften. Jeg og Endre kjørte til butikken for å handle inn det vi manglet. 

 

IMG_1935

IMG_1938

IMG_1940

IMG_1944

Nå skal jeg innom pinterest for å få litt inspirasjon til diverse diy prosjekter og slappe av før jeg står opp for å lage meg frokost. Jeg skal på jobb hele helgen, har ellers har jeg ingen planer, uten om at jeg og Endre skal ha taco kveld ikveld ♥ Guu det ser jeg frem til. Jeg håper du får en fin dag og en fin helg! 

Hva skal du i helgen?
 

Marie Oma

 

 

 

BREAKFAST TIME

 • 01.08.2017 - 10:41

Hei og god morgen! For ett vakkert syn jeg våknet til idag, halleluja - det er SOL! Du kan tru jeg jubla for meg selv da jeg sto opp. I går pøste det ned, det var rett før jeg måtte svømme for å selge billetter på kaien. Haha, men jeg klarte meg fint i den store regnfrakken min. Jeg håper bare at solen holder seg der den er hele dag. 

Igår handla jeg inn ingredienser til blomkålsuppe. Jeg fikk utrolig lyst på det, så det ble dagens frokost. Jummi♥

 

IMG_1929

Varm og god nylaga blomkålsuppe, med sprø og saftige hvitløksbaguetter, og ett glas med iskald melk.

IMG_1930

Det er frokosten sin det. 

IMG_1931

Nå skal jeg straks gjøre meg klar for en ny dag på kaien, for å selge billetter til de reisende. Jeg tror jeg er nødt til å ha med meg regnklær for sikkerhetsskyld...Man kan ikke alltid stole på værmeldingene. 

Ellers har jeg blitt intervjuet ang. bloggen min. KLIKK HER for å lese intervjuet! 

Jeg ønsker deg en fin dag, håper du også har sol og fint vær! Nyt den første dagen i August! 

Hva planer har du for dagen? 
Hva er frokost favoritten din? 


Marie Oma 

 

 

 

 

 

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits