VLOGG - EN VANLIG SØNDAG MED MEG OG KJÆRESTEN

 • 29.09.2016 - 09:53

HUSK Å TA PÅ 1080p!

Hva synes du om filmen? 
Subscribe gjerne på kanalen min, for å se filmene før jeg poster de på bloggen! 
Hvilke filmer vil du se? 

Marie Oma

 

 

 

 

Kongle interiør

 • 28.09.2016 - 21:45

Heisann og god kveld! Idag reiste Hanne hjem igjen, dagene hun har vert her har gått veldig fort, men vi har stor kost oss. Gleder meg allerede til neste gang hun kommer på besøk. Det blir nok til halloween! Idag har jeg ikke gjort så veldig mye, annet enn å lage en super god middag til meg og Endre. Det var gnoccio som sto på menyen idag, eller Svigers spesial som jeg har valgt å kalle den i oppskriftsboka mi. Den jeg lagde idag må nok være den beste jeg noen gang har klart å lage hittil! 

En ting jeg har hatt lyst å dele med dere er desse bildene her. Da jeg var på Stord for en ukes tid siden, var jeg litt på hobbyrommet sammen med mamma. Det er noe av det kjekkeste jeg vet. Lage ting, for da fokuserer jeg kun på det, og ingenting annet. Noe av det jeg lagde.. eller gjor, var å male kongler i desse fargene her. I det siste har jeg blitt utrolig glad i fargen fort, bronse / gull, og denne blå fargen. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle med de da de var ferdige, men da jeg kom tilbake til leiligheten i Bergen, så jeg at de passet perfekt i den ene lysestaken min! Se så fint det ble!

 

IMG_3083

IMG_3077

IMG_3074

IMG_3072

 

Som dere kan se på det ene bilde i bakgrunnen, så har jeg malt to coccio flasker i fargen sort og bronse. Jeg har hatt en liten tanke at det hadde vert fint å ha noen kvister i de, og henge konglene på dem, men vi får se hva vi får til! De blir liggende her en liten stund til! 

Har du noen tips og ideer til andre steder jeg kan pynte med kongler? 
Er du også glad i sånt? 
Hva har du gjort idag?

 

Marie Oma

 

#interiør #foto #diy #høst

 

 

 

 

3,5 år

 • 28.09.2016 - 15:57

På denne dag for 3,5 år siden (+ en dag) gikk jeg og kjæresten en tur opp i Åsen, sammen med hunden til Lars Erik. Jeg så det på Endre hele turen at han var litt små nervøs og spent på en måte, så jeg hadde en viss anelse på hvordan turen kommet til å ende. Endre hadde kjøpt inn kos sjokoladepudding å greier. 


Hahah, se så små vi er, eller var! 

 

Denne fine utsikten hadde vi i det Endre sa " Marie...Eg er ikkje så flink til detta her men, vil du bli kjæresten min?" Jeg ser på Endre med et smil og svarer han med et lykkelig ja! Tenk, det er 3,5 år siden. Jeg husker det som om det var i går. Tiden går fort når en har det kjekt! 

Vi har hatt 3 år med avstandsforhold. Det første året bodde han på Bømlo og gikk på maritim, og ble lærling. Jeg gikk helsefag & tok påbygg. 2 året begynte jeg på folkehøgskole på Frekhaug, mens han fremdeles var lærling. 3 året flyttet jeg til Haugesund og begynte på Nautikk, mens Endre kom inn i sjøforsvaret.Vi så hverandre sjeldent dette 3 året.  Nå, etter 3 år har vi to endelig blitt samboere og flyttet sammen til Bergen. Jeg stortrives og synes Endre er en helt fantastisk samboer. Han overrasker meg stadig og imponerer meg hver eneste dag! Jeg kan fortelle dere en ting, og det er at Endre ... Han gjør meg lykkelig!

 

Marie Oma

 

Jentekveld

 • 28.09.2016 - 01:51

Hei! 

Ikveld hadde jeg besøk av Jenny, Hanne og Vibeke. Vi hadde en liten og koselig jentekveld hvor vi snakket, spiste is, annanas og så en jentefilm. Åh, utrolig koselig! Jeg setter så stor pris på slike kvelder og stunder, sammen med de jeg er glad i. Planen var egentlig å ta ansiktsmaske, men klokken gikk i fra oss..Vi får ta det igjen til neste gang! 

 

IMG_3329

IMG_3328

IMG_3325

 

Besøket er nesten nettopp dratt, Hanne er her fremdeles, men hun blir værende til i morgen. Er så koselig med overnattingsgjester!  SÅ nå skal vi straks legge oss, skal tidlig opp i morgen, for å få litt ut av dagen før hun tar bussen hjem til Stord igjen. 

Hva har du gjort idag? 

Marie Oma

 

 

 

 

Morning like this

 • 27.09.2016 - 13:48

IMG_3316

IMG_3318

IMG_3321

 

Hvor godt ser ikke dette ut? Slik startet min og Hanne sin morgen. Vi våknet nokså samtidig, satt på litt Hotel Cæsar og varmet oss en hver vår kopp kakao! Forsynte oss med enda flere boller... og slik fortsetter vell dagen! 

 

Hva gjør du idag? 
Marie Oma

 

 

 

 

 

Besøk fra Stord og bollebaking!

 • 26.09.2016 - 23:48

Heisann og gooood kveld! Idag har jeg fått stor fint besøk av venninna mi Hanne, fra Stord. Hun skal være her frem til Onsdag - så jeg har noen dager jeg må holde ut med hun på... hehe, neida - jeg har gledet meg lenge, og synes det er stas å ha besøk av gode venninner! 

Idag har vi vert på en liten shopping runde i Bergen sentrum, slappet av og bakt gode boller. Eller, deigen holder fremdeles på å etterheve, så vi har ikke smakt på resultatet enda, men de ser jysla gode ut! 

Endre var så kjekk og snill som lagde middag til oss til vi kom hjem fra shopping. Jeg kan være litt barnslig når det kommer til middag av og til...

 

IMG_3250

IMG_3260

IMG_3269

IMG_3275

IMG_3278

IMG_3280

IMG_3281

 

Magen begynner å rommle bare jeg ser på deigen... haha. Regner med de straks er ferdig med etterhevingen - så nå bli det boller til kvelds og forhåpentligvis noen til frokost også! I morgen har vi ingen spesielle planer, vi snakket om å dra til Lagunen for å se litt på kostymer, det nermer seg jo straks Halloween, greit å ha det klart tidlig. 

 

 

Har du hatt en fin dag? 
Marie Oma 

 

 

 

 

NY UKE & PAKKE FRA MAMMA

 • 26.09.2016 - 08:36

Heisann og god morgen! 

Idag får jeg besøk av ei venninne fra Stord. Hun skal vær her til Onsdag, har gledet meg lenge nå! Heldigvis er jeg blitt litt bedre i formen og kan ha besøk allikevel. Åh, vi skal kose oss med serie, kveldsturer, og litt baking og mye snakking! Det blir kjekt.

For litt siden fikk jeg en gave av Mamma. En planleggings bok, hvor du kan designe sidene dine helt selv, med stempel ++. Ahh, passet meg midt i blinken - nå blir det mye kjekkere å planlegge, nå som jeg har denne boken og de herlige stemplene til!

 

IMG_3165

IMG_3162

IMG_3160

IMG_3157

IMG_3155

Jeg har allerede skrevet inn en god del, og mer skal det bli. Tenker jeg tar meg en tur ned til sentrum for å kjøpe inn litt klistermerker og andre kjekke ting som er kjekt å pynte med! 

Hanne, besøket mitt kommer i 13 tida idag, så før den tid må jeg rydde litt... slik at det ser noe lunde greit ut her. Haha , jeg skjønner det ikke. Når vi har rydda, så blir det rotete bare en liten time senere, kjenner jeg blir gaaaal. Vellvell, bare til å rydde igjen da. Håper det holder seg litt lengre enn 1 time.

 

Hva skal du idag?
Har du planleggingsbok? 

Marie Oma

Jeg er avslappa...Endelig

 • 25.09.2016 - 23:49

14489795_10209277104238900_531413388_o

Jeg hører regnet piske ned vinduet og taket. Suselyden av vinden samt denne vakre piano musikken i bakgrunnen. Det er mørkt og koselig i leiligheten. Stearinlysene er tent og jeg tenker på ... ingenting - jeg er avslappa. Endelig. Noe av det beste jeg vet er faktisk å bare sitte i sofaen, ha noen telys tent vedsiden av meg og bare høre på filmmusikk. Hehe, en liten fun fact du kanskje ikke visste om meg? :-) 

Hva gjør du ikveld?
Hva synes du om sangen? 


Marie Oma

 

 

 

Good morning sunday

 • 25.09.2016 - 13:07

Heisann og god morgen solstråler! 

Idag våknet jeg opp med en god følelse av at dette kommer til å bli en god og bra dag, selv om formen ikke er tipptopp. Den er blitt bedre enn det den var i går, men som regel er den bedre nå på dagen, også blir den bare verre utover - men krysser fingrene på at det heller går den rette veien! xx

IMG_3172

IMG_3171

IMG_3167

IMG_3166

mmm. semulegrøt! Er så godt å starte dagen med dette. ♥ 

Idag skal vi bare ta dagen som den kommer rett og slett. Eneste vi har på planen er å tømme boss, og lage hjemmelaga pizza. Blir første gang vi lager det helt fra bunnen av, alene.. haha! Vi har som oftest kjøpt ferdig bunn, men idag skal vi utfordre oss selv, med å lage den fra bunnen av. 

Hva gjør du idag? 
Har du en bra serie å anbefale, som jeg og Endre kan begynne å se sammen?

Marie Oma

 

 

 

 

 

Absolutt ikke gått etter planen...

 • 24.09.2016 - 20:47

God kveld - god kveld! 

Denne helgen har absolutt ikke gått etter planen... Vi skulle egentlig ha besøk av noen kompiser av Endre, fra hjemplassen hans, men siden verken jeg eller Endre har vert helt i form, så måtte vi bare avlyse det. Endre stakkars har hatt feber og greier..!!! Jeg var invitert i bursdag til Søgni og Siri i går, jeg dro dit - men dro hjem igjen etter vorset, pga. dårlig i formen, klarte såvidt drikke 1 glass med "eventyrbrus". Veldig kjedelig, i og med at jeg hadde gleda meg skikkelig til å bli med de ut... men men,, sånt skjer. Bare utrolig kjedelig at det har skjedd så ofte i det siste.. Jeg skulle egentlig ut ikveld også, men vill ikke satse på å bli enda mer syk, vil heller bli helt frisk før jeg drar ut på sånt. I morgen er vi invitert i bursdagsselskep til søskenbarnet mitt, men vi må nesten se hvordan formen er i morgen, før vi vet noe som helst. Blæærr.. hvorfor måtte dette skje denne helgen? Haha - utrolig kjipt egentlig. Men men, vi trøstet oss selv med en god middag idag. Stearinlysene er tent, leiligheten rydda og vi skal straks sette oss til rette i sofaen å se en god film. Med chips og godt i skåla! 

 

 

IMG_3174

IMG_3178

IMG_3180

 

Jeg får besøk av Hanne nå på mandag, så jeg krysser fingrene på at vi blir bedre til dess! Hvis ikke må vi nok avlyse de planene også...Jeg som har gledet meg sånn til dette her! 

Har du en god film å anbefale en lørdagskveld?
Hva gjør du ikveld?
Har du opplevd noe lignende før? haha
Marie Oma

VIDEO - KJÆRESTEN SMINKER MEG!

 • 24.09.2016 - 12:43

HUSK Å TA PÅ 1080p!

Aner ikke hvor mange timer jeg har prøvd og feilet med å legge ut denne videoen på youtube, men nå har jeg endelig klart det, hurra! Håper dere likte videoen, og gi meg gjerne en tilbakemelding! 

Vil du se flere videoer av oss?
Hva synes du om videoen?

Marie Oma

OPPSKRIFT PÅ GROVE RUNDSTYKKER

 • 22.09.2016 - 21:23

Steik på 240 grader, midterste rille i ca. 10 min. Oppskriften gir ca. 16 rundstykker.

IMG_3151-2

IMG_3152

IMG_3153
 

@


 

 Kommer du til å prøve deg på denne oppskriften?
Det er forresten godt om du har litt ost strødd på toppen og litt oregano krydder.

 

Oppskriften fant jeg i en gammel oppskriftsbok fra barneskolen. Så den er skrevet på nynorsk. 

Marie Oma

ESPRESSO HOUSE DATE

 • 22.09.2016 - 17:18

Hallo! 

Idag startet jeg dagen med å sove litt ekstra frampå. Endre begynte ikke på skolen før 12 idag, så vi begge sto ikke opp før den var rundt elleve, det var godt å sove litt ekstra frempå, og ikke minst å ligge i armkroken litt lengre enn vanlig. Hihi - det er som jeg sier til Endre, at jeg føler meg trygg, avslappet og hjemme når jeg ligger i armkroken hans. Det er en herlig følelse. 

Siden vi begge ikke er i tipp topp form, kjørte han til skolen idag. Jeg hadde en cafedate sammen med Jenny og Hannah da han begynte på skolen, så det passet fint, så heldige meg fikk sitte på ned til byen. 
Jenny & Hannah 

Det var kjempekoselig på cafè, håper det ikke blir så lenge til neste gang. Er så hyggelig å bare sitte å nyte en god og varm kaffe, samt å snakke sammen med gode venner. Ah, det er herlig. Og ikke minst når det regner ute! 

Senere idag skal jeg gjøre ting klart til besøket vi får i morgen. Rydde rommet, og se premieren på Aber Bergen som går på tv3play kl 21:55 ikveld!! Kaaanskje dere ser en liten linselus i bakgrunnen? :-) hint hint. 

Ønsker deg en fin dag! 

Hva gjør du idag?

 

 

Marie Oma

 

VIDEOBLOGG

 • 22.09.2016 - 00:00

Heisann og god kveld!

Idag har jeg så og si prøvd å få lagt ut videobloggen i hele dag, men filen er nokså stor - så det tar flere timer å få lastet den opp. Tror den er på 37 GB, så det sier litt! Saken er at ... den kortslutter i det det er 4 minutter som gjenstår. Det var 98% fullført, før den klikka (flere ganger)...  så nå har jeg nesten gitt opp, neida - jeg gir ikke opp så lett, jeg skal få dette her til, men det tar litt tid. Beklager! I mellomtiden kan dere kose dere med videoen under - som vi filmet for ca. 3 år siden! Dette er da en video hvor vi har fått inn spørsmål om oss, som Endre skal svare på.. Haha - blir litt småflau av å se filmen, jeg skal jo egentlig ikke svare - men svarer jo på ganske så mye allikevel! off... vell, la gå - kos dere! 

 

hahah, er vi ikke søte? Vi har forandra oss begge to siden den gang. Jeg ser også at det er nesten 6k visninger på denne filmen, det er jo helt vilt å tenke på. Vell . jeg tror kanskje jeg har funnet ut av problemet med opplastingen , og det er at MACen skrur seg i dvale, så den laster ikke opp mens den er i dvale. Kan det være årsaken tror du? Eller har du noen andre løsninger som kanskje kan funke?

Marie Oma

This morning

 • 21.09.2016 - 13:12

Hallo!

Idag har jeg redigert på videoblogg i ... en evighet (føles det ut som) men jeg liker det - så jeg koser meg! Mens jeg har redigert har jeg spist noen supergode boller, som jeg bakte i går.  Jeg var alene hjemme, så da tenkte jeg at jeg skulle overraske Endre med noen nystekte boller til han kom hjem. Han reagerte ved å si dette : "åååhMarie... eg elske deg... Du e den beste kjæresten i heile verden.".  ♥ smelt

 

 

IMG_3143

IMG_3145

IMG_3147

IMG_3150

Oppskriften på bollene kan du finne ved å trykke på linken -> HER <-  Jeg har delt den med dere tidligere, så ved å klikke på linken, kommer du til det innlegget. oi... Jeg har vel kanskje ikke sagt hvilken videoblogg jeg holder på å redigere? Vell - det er en video hvor Endre sminker meg. Haha - den blir ganske bra, så du har å glede deg til! 

Senere idag skal jeg og Endre på ukens storhandel. Vi skal prøve å storhandle en gang i uken, for å kjøpe inn mat ++ det vi trenger. For da slepper man å dra på butikken hver dag og da kan man spare mye penger. For om man drar på butikken, for å kjøpe inn middag for en dag, så hender det at vi kommer med litt mer enn det vi egentlig skulle ha. 

 

Gleder du deg til videoen?
Hva gjør du idag?

Youtube kanalen min kan du finne HER. 
Marie Oma

Smoothie time

 • 20.09.2016 - 14:50

IMG_3060

1/2 kopp m/jordbær, 1/2 banan, litt appelsinjuice.

IMG_3064

IMG_3066

 

God dag - god dag kjære lesere! Dagen idag har bare sust avgårde. Plutselig er klokken halv 3, hva skjer? Vell, jeg har fått gjort en del husarbeid, idag også. To maskiner er tatt på, oppvasken er tatt, nå mangler bare støvsugingen og gulvvask - så er alt finitå. Idag tenkte jeg å lage en liten videoblogg til dere, sammen med kjæresten min - om han blir med på det da, haha! Jeg ser for meg at dette han bli veldig morsomt!

Været ute er nydelig idag, misunner naboene med terrasse! Haha - frister nesten å sitte meg ut på taket. (neida).. jooda. 

Hvilken videoblogg vil dere se?
Hvilken smak på smoothien er din favoritt?

 

Marie Oma

 

Christieparken

 • 19.09.2016 - 13:14

 

Igår var jeg og Jenny på en liten tur i Christieparken. Har ikke vert der på flere år, så nå var det på tide. Det var like fint der som det jeg husket. 

IMG_3055

IMG_3046

IMG_3044

IMG_3042

IMG_3036

Tips frå Jenny : Har du gnagsår og går tur - gå sidelengs! 

IMG_3040

IMG_3053

En nydelig plass å ta bilder på. Her blir det ofte gå turer for min del, og foto turer! 

Hva synes du om bildene?
Marie Oma

This weekend

 • 18.09.2016 - 13:18

Heisann og god morgen! 

Nok en søndag er her og idag skal jeg bare slappe av, rydde litt i leiligheten - sette på plass resten av flyttelasset mitt, og gå tur med Jenny! En helt vanlig søndag med andre ord. Helgen har igjen,,,, gått veldig fort. Jeg hadde besøk av mamma og pappa fra fredag til lørdag Vi har hatt det så koselig og kjekt sammen. På fredag var vi på retro, antikk og samlemesse. Pappa fikk se leiligheten til meg og Endre for første gang, også var vi på en liten kveldstur i Bergen sentrum. Lørdagen kom og vi sto opp i hall ni tiden. Spiste frokost og dro rett på loppemarked. Det var utrolig mye spennende å finne! Mamma og Pappa har fylt opp bilen - så de fant med seg masse godsaker på flere steder i helgen. Vi besøkte også Onkel T og søskenbarna mine - veldig kjekt å se dem igjen! 

 

 

IMG_3020

IMG_3017

IMG_3013

IMG_3010

IMG_3007

IMG_3003

Endre er reist hjem til Kvinnherad denne helgen, så jeg har vert alene siden mamma og pappa reiste. Det var jeg forberedt på. hehe, neida -  det endret seg fort. Jeg ble invitert ned til Emilie og Kjell. Vi spise god mat og satte på en film. Ex Machina.  Filmen overrasket stadig. Når jeg trodde ting sku skje, skjedde det helt motsatte og det likte jeg!! Det ble sent før jeg var hjemme igjen - så ja.. Dagene har gått i ett fra morgen til kveld denne helgen! 

Hva har du gjort på denne helgen? 

Marie Oma

Let´s bake

 • 15.09.2016 - 21:02

Heisann! 

Igår hadde jeg et kjempehyggelig besøk av venninna mi, Hanne. Hun kom til meg etter jobb og vi var med hverandre til langt på natt. haha, tror klokken var rett over halv to. Men sånn er det når det er mye å snakke om og det er lenge siden sist vi var med hverandre! 

Vi har så mange gode og modne epler fra hagen, så vi bakte lika så greit noen  muffinser, og vet dere hva? Det ble noen av de beste jeg har smakt. De er så nydelige på smak.

 

IMG_2936

IMG_2937

Let´s bake 

IMG_2944

IMG_2945

IMG_2947

IMG_2948

IMG_2952

Da de var nystekte prøvde vi å ha litt vaniljesaus i en skål, sammen med en muffin og to. Det var utrolig godt - det skal jeg gjøre igjen!  Da alle brettene var komt ut av omnen, satte vi oss godt til rette i sofaen, og satte på en film. Vi så The notebook <3  Det var en kjempekoselig kveld, med et godt selskap! 

Ble du frista? 
Hvilken muffins er din favoritt?
Hva gjorde du igår?

Marie Oma

 

Mitt kamerautstyr

 • 12.09.2016 - 16:34

Hei! Jeg har fått en del spørsmål i det siste om hvilket kamera og kamera utstyr jeg bruker, så  istedenfor å svare som kommentar, skriver jeg heller et innlegg om det. 

Jeg bruker Canon eos 500D. og har litt diverse objektiver. Men det jeg bruker mest til bilder jeg har her på bloggen er ... okei , det er egentlig en god blanding. Kommer helt an på hvilke bilder jeg skal ta. Men her er objektivene jeg har : 

 

Sigma 120-400mm Dette objektivet kjøpte jeg i anledningen til Afrika turen vi hadde på folkehøgskolen. 
 

 

Vidvinkel objektivet mitt, Sigma 10-22mm. 

Sigma 18-200mm. Denne bruker jeg en god del. 

 


 

Macroobjektiv Canon 60mm! - Denne bruker jeg også en god del!  

 

 

Jeg har jo også store planer om  å kjøpe meg ett nytt kamera, da blir det mest sannsynlig canon 6D, med mindre jeg sparer meg opp til mark serien...! (drøm,drøm,drøm).Selvsagt så har jeg kamerastativ og selvutløser også. 

 

Hvilket kamera bruker du, og hvilket objektiv er din favoritt? 
 

Marie Oma

I'm coming home

 • 08.09.2016 - 23:56

Heisann og god kveld! Dagen idag har bare sust forbi. Plutselig ble det leggetid,igjen. Idag har jeg og Endre vert på spillekveld hos Marie og Simen, sammen med Emilie og Kjell. Det var veldig koselig. Vi spilte såklart ticket to ride. Et utrolig kjekt spill man lett kan bli hekta på.

 

IMG_2586

Etter en vellykket kveld, kjørte vi hjem igjen til leiligheten og hadde oss en koselig date, jeg og Endre. Vi lagde mosuakka før vi dro, så den koste vi oss med - mens vi så på serien shameless! 

I morgen er det helg og jeg drar hjem til Stord. Har ikke vert hjemme på en god stund nå, så det blir kjekt å ta turen og ikke minst godt å få kose litt med Mollypusen igjen!! Vet enda ikke hvor lenge jeg blir. Ellers fikk jeg tilbud om å jobbe på søndag, så jeg drar en liten svipptur innom Kvinnherad også! Det blir skoi. 

 

IMG_3221

Vell jeg får pakke baggen ferdig og gjøre alt klart til i morgen! Hører Endre allerede har sovnet, så vi blogges. Håper dere har hatt en fin dag, og får en fin helg! 
 

Hva skal du i helgen?
Har du hatt en fin dag? 
Hvilket brettspill er din favoritt?

 

Marie Oma

BU I SUNNHORDLAND

 • 06.09.2016 - 18:36

I går var jeg og Emilie ombord på Statsraad Lehmkuhl, for å delta på Sunnhordlandstreffet. Utrolig kjekt at de hadde det ombord på denne flotte seglskuta her! Har ikke vert ombord sida i fjor sommer, i Ålesund, så kjekt å se rundt om på skuta igjen, og ikke minst få høre litt mer hvilke muligheter man har i Sunnhordland. Selv er vi begge to Sunnhordlenninger, men studerer / er flyttet hjemmefra.  "Hjemme" vil alltid være på Stord. Jeg har alltid sagt at jeg skal flytte hjem igjen når jeg "blir voksen" og venter barn, men etter jeg ble sammen med en Kvinnhering, så har jeg faktisk vurdert Rosendal. menja, nå vet ikke jeg helt hva jeg vil videre, så det var kjekt å høre litt mer hvilke muligheter som finnes - selv om jeg hadde en viss anelse på hva som befant seg her. hehe!(de to bildene over er lånt fra Bu i Sunnhordlands facebookside, som du kan finne HER

Vi ble godt tatt i mot, med velkomstdrink og greier. Det var varmt og fint vær, så vi satt for det meste ute på dekk den første halvtimen. Etterhvert dro vi inn, hvor vi gikk rundt på de ulike standene og snakket med de. Vi fikk også servert god mat,drikke - og fin sang fra noen studenter på HiB.
 

IMG_2702 

På slutten av treffet trakk de noen heldige vinnere av redningsvest, iPad mini, 2 stk. festivalpass til Tysnesfest + 2stk. festivalpass til Festidalen. Tidligere sa jeg til Emilie at jeg følte på meg at en av oss kommer til å vinne noe ikveld. ..  og vet dere hva? JEG STAKK AV MED 1 STK. FESTIVALPASS TIL TYSNESFEST! 
Jeg er helt i ekstase! Ord kan ikke beskrive om hvor glad jeg er! WOHOOO!!! Jeg har forberedt Emilie godt på at hun kommer til å høre det flere ganger at jeg vant. haha! åå - så kjekt! :-D 

Jeg anbefaler dere som ikke har vert på Sunnhordlandsteff før, å dra om du har mulighet, så får du et innblikk i hvordan det er i Sunnhordland. 

 

Har du vert på et lignede arrangemang før?
Har du vert ombord på Statrsaad Lehmkuhl før?

Marie Oma

 

AKVARIETUR MED SVIGERS

 • 05.09.2016 - 23:38

I går var den kjekkeste søndagen jeg har hatt på lenge. Foreldrene til Endre hadde seg en helgetur her til Bergen. De skulle egentlig ta turen den helgen vi flyttet hit, men da var det jo Kygo festival (?)  så alle hotellene her og rundt om var fullbooket. Så da ble det denne helgen istedenfor. De inviterte oss med på akvariet på søndagen. Vi tok "akvariet båten" tur retur. Kjempekoselig. Her er noen bilder fra dagen: 

 

IMG_2693

IMG_2710

IMG_2713

IMG_2755

IMG_2792

IMG_2793

IMG_2798

IMG_2806

IMG_2816

IMG_2822

IMG_2838

IMG_2840

IMG_2852

IMG_2863

IMG_2872

IMG_2876

IMG_2883

IMG_2886

IMG_2890

 

Etter en solrik og fin dag i akvariet spiste vi oss god og mett på peppes pizza, før vi kjørte hjem igjen til leiligheten. Sier det igjen, det er en av de kjekkeste søndagene jeg har hatt på lenge! 

Har du vert på akvariet før?
Hva gjorde du på søndag? 

 

Marie Oma

 

VIP KVELD HOS MAPPSTORE

 • 04.09.2016 - 22:37

For noen herlige jenter, for en velkomst og for en hyggelig kveld! Jeg stor koste meg fra det øyeblikket vi kom inn i butikken, og i det jeg gikk ut av senteret igjen. Tidligere denne uken var jeg og en annen venninne av meg, Emilie, invitert på VIP kveld på den nye klesbutikken MappStore, som har åpnet i Bergen. Venninna vår, Marie, har akkurat begynt å jobbe der - og var så snill og inviterte oss med. Velkomsten var champagne, druer og kjeks. 

IMG_2672

IMG_2677

IMG_2678

Vi fikk prøve det vi ville av klær i butikken, og fikk 25% avslag på det vi kjøpte, og de 10 første kundene fikk goodiebag. Jeg kjøpte meg en ny hverdagskjole, synes selv den var superfin. Jeg var også en av de heldige som fikk goodiebag. 

 

Har du vert med på VIP kveld før? 
Har du noen klær fra MappStore? 

Marie Oma 

Good morning friday

 • 02.09.2016 - 11:46

God morgen - det er helg, igjen! Jeg har lenge sett frem til denne helgen. Nå er jeg endelig blitt frisk og kan dra ut. Har ikke hatt en skikkelig utgang siden festivalen jeg var på i sommer, så jeg gleder meg veldig. I tillegg til det så får vi besøk.. Vi får besøk av to kjekke "dølinger" og ei "Stordabu jenta". Det blir så koselig. 

hot chocolate

hot chocolate

hot chocolate

Å starte dagen med en kopp kaffe eller kakao må være det beste. Spesielt nå om høsten. Selv er jeg ikke så glad i varme drikker, når det er varmt ute - da foretrekker jeg heller noe kaldt. Men nå som høsten er her, og det blir bare kaldere og kaldere ute. Foretrekker jeg noe varmt  i koppen. 

Ikveld skal vi på innflyttningsfest, det samme skal vi i morgen - dette blir en bra helg!

 

Hva skal du i helgen? - Skal du noe kjekt? 

Marie Oma
 

 

Milkshake o´clock

 • 01.09.2016 - 16:48

IMG_2494

1/3 kopp banan + 1/3 kopp vaniljeis + 1/3 kopp melk = Full kopp med kjærlighet 

IMG_2495

IMG_2499


Banan, oreo & caffe smak er mine favoritter. Eller.. jeg er generelt sett glad i milkshake, så vil tro jeg liker de fleste smaker. En jeg ikke har smakt før, men som høres utrolig godt ut er pistasjmilkshake. Haha - hvor godt ut høres ikke det? Hmm..kanskje det blir min neste favoritt. Skal prøve meg på det en kveld. 

Hvilken smak er din favoritt?

Marie Oma

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits