VIDEOBLOGG/ MIN NYE FRISYRE - KJÆRESTEN SIN MENING

 • 30.10.2016 - 11:40

Heisann, her kommer det en liten videosnutt fra meg og Endre. Hvor han sier sin mening om den nye hårfrisyren min. Haha - en litt random video, men men. Husk å ta på 1080p! 

 

Hva synes du?
Marie Oma

Saturday

 • 29.10.2016 - 16:01

Heisann og god dag! Denne helgen reiste jeg hjem til Stord en liten tur. Endre er på cruiseship tur sammen med klassen.. Åneida, jeg er ikke misunnelig.. i det hele tatt. Så jeg reiste hjem for anledningen. Mormor er her også! Så ikveld skal vi kose oss med hjemmelaget pizza. Vi skal også en tur ned til Linda, på en liten halloween fest. Hun har virkelig stått på når det kommer til pynting, baking og alt. Gleder meg til å vise dere det hun har laget! 

 

IMG_4195

IMG_4193

IMG_4194

IMG_4192

 

Ellers så holder jeg på å laste opp en ny youtube video! Så om du vil se den før jeg får lagt den ut her på bloggen, så kan du følge meg HEER. 

Hva gjør du idag? 
Skal du feire halloween? 

Marie Oma

NY HÅRFRISYRE

 • 28.10.2016 - 23:16

Heisann og god kveld! I det siste har jeg virkelig hatt et behov for en forandring, når det kommer til hår og hårfrisyre. Jeg har vert så lei av å ha "det samme". Tirsdags kveld publiserte venninna mi Inger Beate noe i en gruppe på facebook, at hun trengte hår modell til klipp og foliestriping. Jeg var kjapp på tråden og sa at jeg hadde mulighet! Dagen etter satt jeg i frisørstolen og ble ny, og det føltes såååå godt!!! Jeg er super fornøyd. 


følg meg gjerne på instagram: marieoma 

 

Jeg kunne ikke vert mer fornøyd. Jeg trengte denne forandringen. Da jeg kom hjem fra frisørsalongen, sporte jeg Endre : "Jaa, ka syns du om håret?" .. Han ser på meg og svarer : "Ja, da funka jo da" ... Hahah, han er veldig flink med komplimanger ♥ Jeg svarer igjen : "såå, du syns ikkje eg var fin?" Endre: " Joo, da va jo da eg sa." haha - han er no så søt atte. 

Hva synes du?

Marie Oma

 

GOD MORGEN

 • 26.10.2016 - 08:36

Gooood morgen, og der kom regnet til Bergen.. Det har vert noen fantastiske uker med bare opplett og fint vær. Jeg har lurt litt på når regnet skulle komme tilbake.. But here it is. Da jeg våkna var det regndråper på vinduet og det var helt grått ute. Det er det forsåvdt enda. Nå er stilas arbeiderene også begynt å jobbe, så jeg er glad jeg straks skal gå ut døren. For denne hamringen blir jeg rett og slett bare gal av.  

I helgen begynte jeg å se på side om side. Jeg har allerede blitt ferdig med alle episodene som ligger tilgjengelig på nettet, og det klør i fingrene, jeg vil se mer!  haha.. Så Tusen takk Hanne og Jorunn for at dere anbefalte meg denne serien. Jeg digget den. okei, nei , nå blir jeg bare gal - jeg må gå litt før tiden, klarer ikke høre på denne bankingen mer! Hadeee - ønsker dere alle en fin dag!

 

Har du noen kjekke planer for idag?
Har du sett side om side? 

 

Marie Oma

 

Gamle minner & bilder

 • 24.10.2016 - 23:56

Heisann og god kveld frå meg! Nå sitter jeg med harddisken foran meg og ser på gamle bilder. Det fosser inn med mange gode minner! Fra 2010 og frem til dagen idag. Jeg har virkelig fått opplevd mye, og blitt kjent med noen helt fantastiske folk på reisen min til dagen idag. Jeg er glad jeg har tatt vare på desse bildene. Tror jeg skal printe de ut, og lime de inn i en album en dag. (ikke de jeg har under her i innlegget, men noen andre - som jeg troooor jeg lar vær å poste på bloggen.... haha) Mange av de personene jeg har bilder sammen med fra 2010 har jeg fremdeles kontakt med, heldigvis! Her er noen bilder av meg.. noen år tilbake! 

og ja.. jeg har faktisk hatt rødt hår! 


 

Det jeg synes er rart å se, er måten jeg redigerte bildene på før, og det jeg gjør nå. Er stor forskjell. Beklager for litt forskjellige størrelser på bildene, men før så publiserte jeg alltid litt mindre bilder på bloggen, av en eller annen grunn. .. men ja, hvertfall - jeg elsker å se tilbake på gamle bilder og mimre tilbake i tid. 

Har jeg forandret meg, synes du? 
Liker du også å se tilbake på gamle bilder og mimre?

 

Marie Oma

Når Endre lager middag..

 • 23.10.2016 - 20:21

Heisann og god kveld! Nå er vi komt oss hjem til Bergen igjen. Etter en fin helg hos Svigers i Kvinnherad. Vi har stor kost oss og helgen har (som jeg sa kommet til å skje) gått veldig fort! 

I går kveld imponerte Endre med middagen. Han lærte seg å lage biff med fløtepoteter (svigers som lærte bort såklart) Det var utrolig godt og dette skal han få lov til å lage flere ganger. Se så flink han har vert :

 

IMG_4062

IMG_4068

IMG_4073

IMG_4070

Det var en fin og vellykket date etterfulgt med serietitting på sofaen. Med chips og holiday dipp såklart. ååå.. kan vi ikke skru tiden tilbake, slik at jeg kan spise dette her igjen? Det var himmelsk godt! Blir sulten av  å se på bildene. 

Heldigvis er det ikke lenge til vi lager til tacoen. Først må jeg bare klare å komme meg ut av sofaen. Det første Endre gjorde da vi kom inn døra i leiligheten var å bære meg bort til sofaen, pakket meg inn i to pledd. Tente på stearinlys, senket belysningen og fylte på varmtvann i varmeflaska mi. Her fikk han mange poeng fra meg må jeg si! ... pute hentet han også! 

Resten av kvelden skal jeg bruke på å slappe av, samle energi og se på Side om Side!! 

Har du hatt en fin helg?
Hva gjør du ikveld?

 

Marie Oma

Roadtrip to Hardanger

 • 22.10.2016 - 23:09

Heisann og god kveld! Vi kom hjem til Kvinnherad sent fredagskveld. Vi kjørte litt sent på ettermiddagen, i og med at vi hadde litt vi måtte gjøre før vi reiste. Vi rakk akkurat ferjen, hadde vi ikke nådd denne vi tok - så måtte vi ha venta i over en time til neste. Det slapp vi heldigvis. Takket være den nye veien ved Tysse! Mamma ringte meg også, da vi var på vei til Kvinnherad, så sier hun med store forhåpninger "Jeg leste på bloggen at du var på vei hjem?" Jeg svarte fint " Ja, mamma. Men hjem til Kvinnherad, ikke hjem til Stord." For nå føler jeg at Kvinnherad også er "mitt hjem". Det er jo trossalt Endre som bor her, men - jeg føler meg hjemme her også, tihi. Men mamma, jeg kommer mest sannsynlig hjem hjem neste helg♥

Da vi kom frem fikk vi servert en god hjemmelaget pizza også koste vi oss med noe kjekt på TVskjermen. Jeg sovnet tidlig, som vanlig i armkroken til Endre, mens vi lå på sofaen... 

IMG_4355

Idag var planen å stå opp tidlig, for å gjøre noe ærender og dra på roadtrip til Hardanger, men vi sov litt frempå, og tok oss litt bedre tid til en god frokost. Svigermor hadde til og med laget eggerøre♥ min favoritt! Det skal ikke så mye til for å gjøre meg glad, for å si det sånn, og det har Endre merket..! ♥ Etter en god frokost var vi klar til å ta turen og for å få unnagjort litt ærender. Vi satte oss i bilen.. prøvde å starte bilen... Fikk vi det til? Nei. Det var tomt for strøm. Haha - meen, dette fikset vi! 

IMG_3993

IMG_3994

ååååå - Endre er så ♥♥♥ Finner ikke ord ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Etter litt var vi klar, og vi fikk unnagjort ærendene og fikk kjøre en fiin roadtrip. Åh, det var magisk altså. Så mye fin natur, fargene på trærne og ikke minst fjellene rundt om. Det var nydelig. Bra musikk hørte vi på også. 

 

IMG_3996

IMG_3998

IMG_3991

 

Nå har vi nett spist en god og bedre middag/kvelds. Funnet oss noe godt i glasset, og tar det rolig foran TVen. Vi har nett begynt å se en ny serie. Homeland, noen andre som har sett den? Så langt, så bra! Vi snakkes.. nå har Endre funnet frem snope skålen og dipp.. NAAAM.

Ønsker dere en fortsatt fin lørdagskveld! 

Har du hatt en fin dag?


Marie Oma

 

 

I'm coming home, Kvinnherad

 • 21.10.2016 - 16:34

Heisann og god dag! Oi, klokken er allerede halv fem - kanskje vi bør begynne å pakke og gjøre oss klar, Endre? Hehe... Tiden går så fort! Jeg vedder på at om et lite øyeblikk så kommer mandagen igjen. Jeg vet at denne helgen kommer til å gå rasende fort. 

Denne helgen er spesiell. Vi reiser nemlig hjem til Kvinnherad! Jeg og Endre har ikke vert der sammen siden sommer, før vi flyttet til Bergen. Det er en stund siden det. Så nå var det virkelig på tide. Vi gleder oss! Kanskje jeg lager en liten videoblogg fra turen? 

 

IMG_3977

IMG_3974

IMG_3983

Det er enda litt småting vi må gjøre her i leiligheten før vi kan dra. Bla. annet å henge de nyvaskede klærne på tørk, ta oppvasken og gå ut med bosset. Maten må også sige litt før vi kan dra. 

Med dette ønsker jeg alle mine lesere en super fin helg! 

 


Hva kjekt skal du gjøre denne helgen? 
Marie Oma

 

Dette får deg til å slappe av

 • 20.10.2016 - 23:53

Heisann og god kveld! I det siste har jeg vert veldig stressa, det må jeg bare innrømme... Men det blir vell alle en gang i blant? Noen ganer i lengre perioder, andre ganger bare i en kort en.Man kan faktisk fort bli utmattet om man stresser i en lengre periode.  Når en er stressa er det også viktig å slappe av. Finne din metode og måte å slappe skikkelig godt av på og bare ... koble av. Jeg har heldigvis funnet min måte. 

Det første jeg gjør er å rydde rundt meg, for jeg klarer ikke slappe skikkelig godt av om det er rotete rundt meg..haha. Så først må det nok litt rydding til. Der etter finner jeg frem litt duftlys og vanlig stearinlys, tenner i de og skrur på Cotton ballsene mine, senker tak belysningen og setter meg godt til rette i sofaen, med noe godt å drikke i koppen. Kakao, sjokolademelk, eller en annen god drikke. Det loddne gode teppet mitt er også med meg i sofaen. 

IMG_3174

På forhand har jeg også skrudd på anlegget mitt og satte på SPA treatment spillelista på spotify. Hvilken musikk er ikke mer avslappende enn dtte? Åå - dere som ikke har hørt denne spillelisten før, dere må høre. Musikken i seg selv gjør meg avslappa. Jeg er i min egen boble når jeg setter den på. Link til spillelista finner du HER

 IMG_3178

Mens jeg sitter her i sofaen liker jeg også enten sitte å se på tv, en film eller en serie. Eller bare lese blogger, se på youtube eller bare redigere bilder. Det sist nemnte foretrekker jeg, for det er virkelig noe jeg ... elsker! Noe som også gjør meg avslappet er å bare pakke kameraet mitt med meg, og bare gå en tur ut for å ta bilder. Ikke av noe bestemt, men bare .. ta bilder. Det får meg til å slappe av. 

IMG_2485

 

Overskriften burde vell egentlig være " Dette får meg til å slappe av" .. men, jeg tenker at de aller fleste blir avslappet av å høre på denne spotifylisten jeg delte med dere ovenfor.  

Nå er jeg spent. Hva får deg til å slappe av? 
Marie Oma

VIDEOBLOGG - MIN HØSTFERIE

 • 19.10.2016 - 19:29

 

Hva synes du om videoen? 
Husk å følg meg på youtube for å se filmene før jeg legger de ut på bloggen, og for å se flere! 
Fortell meg gjerne hvilke videoer du vil se neste gang. 

 

 

Marie Oma

Min høstferie

 • 19.10.2016 - 10:01

Heisann og god morgen! For en fantastisk uke det har vert. Simone har vert på besøk, har ikke sett hun på ca. 1 år, mandag reiste hun hjem igjen til Glomfjord. Dagene har sust forbi, nå føles det ut som alt har vert en drøm. Vi har fått gjort mye. Vi har snakket en del og mimret tilbake til tiden vi var på fhs. Vi har besøkt fhs, vert ute på byn, gått opp Fløyen, vert en tur til Os, gått turer og bare kost oss!  

-


Jeg har filmet mange småklipp og satt sammen til en videoblogg som jeg kommer til å legge ut her på bloggen i løpet av dagen! 


minhøstferieyoutube  

Her er litt bilder fra høstferien: 

 

IMG_3589

IMG_3595

IMG_3636

IMG_3698

IMG_3837

IMG_3841

IMG_3515

IMG_3552

IMG_3557

IMG_3493

IMG_3932

IMG_3938

IMG_3936

IMG_3941

IMG_3942

 

Nå etter å ha sett desse bildene og holdt på med filmredigeringen så har jeg bare lyst å sette på repeat knappen, og gjøre alt på nytt igjen!! 

Har du hatt høstferie? Isåfall, hva kjekt har du gjort? 
Gleder du deg til videobloggen? 

 

Marie Oma

SMINKEVIDEO

 • 17.10.2016 - 12:51

Heisann og god dag! Nå er Simone reist tilbake til Glomfjord, og brått kom hverdagen tilbake. Det har vert en helt fantastisk uke, jeg kommer lenge til å leve på denne. Var så godt å endelig være samlet igjen, etter 1 år. Håper bare det ikke blir ett år til neste gang...

Tideligere i uken så filmet vi en sminkevideo, som jeg håper jeg får redigert fort, slik at jeg får lagt den ut. Så håper jeg at den faller i smak hos de fleste. Gjerne følg kanalen min på Youtube HER 

 

IMG_3919

IMG_3921

IMG_3923

IMG_3924

Jeg må hvertfall si at de var litt flinkere enn det Endre var. Om du ikke har sett sminkevideoen hvor han sminker meg, så kan du se den HER (link) 

Håper på å få lagt den ut iløpet av uken. Har flere videoer på lur. så hold dere oppdatert! 

 

 

Ser du frem til sminkevideoen? 
Hva gjør du idag?
Har du hatt høstferie?

 

Marie Oma

 

God morgen

 • 13.10.2016 - 13:04

Heisann og god morgen! Nå har vi nett prest i oss enda en god frokost med egg og greier. Stas. Minnene fra folkehøgskolen bare fosser på, mens vi sitter å nyter frokostene våre. For dette her var sånn standard søndags frokost der. 

IMG_3510

IMG_3575

 

Idag hadde vi planer om å gå opp Ulriken, men siden vi ikke er kjent der og aldri har gått opp dit, så drar vi heller på Fløyen, siden skodden var så tett. VI får ta Ulriken en annen dag. (bilde under er for noen dager siden)

 

IMG_3811

 

Ønsker dere alle en fin dag! 

Hva skal du gjør idag?

Marie Oma

 

Fine høstdager i Bergen

 • 12.10.2016 - 11:46

Heisann og god morgen! For noen nydelige dager det har vert her i Bergen. Jeg kan vell snart si uker, i stedet for dager... For det har holdt seg veldig fint i en lang periode nå. Men det setter vi bare stor pris på, er takknemlig for det. Ekstra kjekt at det er så fint nå som vi har besøk. 

Siden sist har vi fått gjort mye. Vi har tatt dagene litt som de kommer, og det liker jeg! Vi har bla. gått mye tur, både i Bergen by, her i nærområdet og i Christieparken. I Os har vi også vert. Var en tur å besøkte Tanten og Onkelen til Jenny. For noen hyggelige personer - jeg stor koste meg! 
Her er noen bilder fra Christieparken. 

 

IMG_3595

IMG_3652

IMG_3670

IMG_3698

IMG_3718

IMG_3721

IMG_3734

IMG_3798

IMG_3830

 

Som jeg har sett på yr.no, så er det meldt fint vær resten av uken. Hurra for det! Senere idag skal vi en tur til sentrum, ja - det er vel det eneste vi har planlagt så langt. Vi tar det som det kommer. 

 

Har du hatt noen fine høstdager? 
Har du høstferie? 

Marie Oma

Presset på dagens ungdom

 • 10.10.2016 - 13:53

"Det var så mye enklere før". I dag derimot er det vanskelig å være ungdom. Det er alt for høye krav og forventninger. Spesielt når det kommer til å lykkes i jobb og utdannelse. I helgen så jeg et program på tv2sumo som heter tenåringenes hemmelige liv. Her ble ungdommer i alderen 16/17 år filmet, og jeg kjenner meg godt igjen i en alder av 21. De snakket bla. om stress, at de ikke når frem og har ikke tid til alt. Skolelei og tanken om "hva vil jeg bli og hva skal jeg gjøre?".

Jeg synes det er rart at de valgene man tar i 16 års alderen kan påvirke hele livet ditt. De fleste er veldig umotivert og skolelei når en begynner på videregående. Mange dropper ut, mens andre sliter seg gjennom årene. Når man er skolelei og når presset er så høyt, og man i tillegg har forventninger og andre ting å gjøre utenom skole, er det ikke så lett å gå ut med toppkarakterer. Noen er heldige og består, andre uheldige og stryker, eller hvertfall er på nippet til det, dette får konsekvenser for senere valgmuligheter, når du skal søke deg inn på høgskole, universitet, og jobb! 

Jeg kom ikke inn på ønsket studium. Jeg har helt ok karakterer, men det er et par fag som trekker meg ned... Av og til slår tanken meg. Kunne jeg gjort det bedre? Men når jeg tenker tilbake i tid, nei - jeg kunne ikke det. Jeg gjorde virkelig alt jeg kunne. Jeg sleit meg gjennom det. Spesielt det siste året mitt, som var påbygg. Presset var høyt, og jeg ble sliten.. veldig sliten. Det ble så mye for meg, at jeg til og med måtte slutte i korpset. Men jeg besto alle fag og fullførte videregående. Det er ikke alle som klarer det, og det er forståelig! 

 

 

IMG_3564

 

Jeg vurderte å ta opp noen fag i år, på Sonans eller Metis. Jeg er enda inne på tanken, men vet du? Da begynner jeg bare å tenke igjen - må jeg virkelig presse meg gjennom dette her, nå igjen? Kommer jeg til å klare det? Det er nå 3 år siden jeg ble ferdig på vgs. Jeg vet enda ikke helt sikkert på hva jeg vil bli. Derfor blir jeg litt usikker på om det er vits.

Hva skal jeg gjøre? hva trives jeg med? hva, hva, hva? Jeg er ikke alene om dette, jeg tror det er mange andre her ute som tenker som meg og er usikker, men kanskje ikke tør å snakke om det. Er det fordi det er flaut? Er det flaut å si at man velger å finne seg en jobb enn å begynne rett på utdannelse? Er det flaut å si at man ikke vet? Er det flaut å si at man sluttet på skolen? Er det flaut å ta seg noen friår? Også er det dette å søke jobb da. Du er heldig om du får jobb med en gang. Mange får jobb gjennom kontakter, men hva med de som ikke har det? Mange arbeidsgivere krever at søkeren allerede har erfaring, men en plass må man jo begynne. 

åhnei.. Dette er tøft altså, det er ikke bare bare. For hvorfor stresser man? Jeg er 21 år og stresser, fordi jeg ikke vet. Men jeg har enda god tid på meg, hvorfor klarer jeg ikke ta det til meg, og virkelig si til meg selv at jeg har god tid? Jeg vil at du som er i samme situasjon, er klar over at du ikke er alene. Vi er mange som ikke vet, vi er mange som har gått " feil vei "eller  "valgt feil retning"... Men stå på, det order seg til slutt. 

Hva synes du om dette her? 
Synes du det er høye krav til dagens ungdom? 
Vet du hva du skal bli? 
Stresser du? 

 

 

 

Marie Oma 

 

EN PERFEKT LØRDAG

 • 09.10.2016 - 17:39

Heisann og god dag! Endelig har besøket mitt, Simone ankommet Bergen! Hun kom i går formiddag og skal bli her i hele 9 dager ♥ ÅÅåå, ord kan ikke beskrives om hvor glad jeg er akkurat nå! Du kan forestille deg hvordan hei klemmen var - vi har ikke sett hverandre på over 1 år, så det var virkelig godt å se og være med hun igjen. 

Her er litt bilder fra i går:

 

IMG_3493
Simone & Jenny 

IMG_3486
Jenny & Ida

Da vi kom hjem fra sentrum, tok vi på oss chille klær, snakka og tok på oss ansiktsmaske. En perfekt lørdagskveld!

IMG_3499

Vi lå våkne til langt på natt og bare snakket. Så det ble en sen morgen på oss idag, men en god frokost ble det! 

IMG_3509

IMG_3510

IMG_3511

 

Senere idag skal vi være turister i Bergen. Bare ta bilder og ta dagen litt som den kommer. En tur ned på bryggen må vi vell, det er jo obligatorisk. Heldig med været er vi også denne uken. 

 

Hva kjekt har du gjort i helgen? 

Marie Oma

 

 

 

 

OVERRASKELSE FROKOST

 • 07.10.2016 - 14:47

IMG_3387

Heisann og god morgen! Igår kveld sleit jeg skikkelig med å få sove. Så jeg sto opp fra sengen igjen og bare satt våken og tenkte. På alt mulig egentlig. Tidligere på kvelden bakte jeg hjemmelaget rundstykker, så til slutt ble jeg enig med meg selv at jeg skulle overraske Endre med en liten koselig felles frokost til dagen etterpå (altså, idag). Jeg var så godt i gang at jeg til og med lagde klart skole niste til han. Til niste fikk han en slags kylling salat, rundstykker m/ost og brownies, + en hemmelig liten lapp♥

Da jeg hadde gjort alt klart, som kunne bli gjort klart - som ikke var avhengig av kjøleskap osv. prøvde jeg å gå å legge meg igjen, jeg sleit enda med å få sove. Så jeg tok på litt musikk i øreproppene og prøve å slappe skikkelig av, etter noen minutters musikk klarte jeg endelig å sove. Jeg hadde jo selvsagt satt på alarm til dagen etter, slik at Endre ikke sto opp før meg - jeg fikk bare 3/4 timers søvn. Om jeg var trøtt? Ja.. Men det var absolutt vert det. Jeg tror nok Endre ble nokså overrasket og glad da han våknet til dette:

 

IMG_3474

IMG_3476

IMG_3478

 

Er det noe jeg liker, så er det å gjøre andre mennesker glad. Selv er det de små hverdags gledene jeg setter mest pris på. 

Senere idag skal jeg ut med noen gode venner. Det gleder jeg meg skikkelig til, Endre skulle egentlig reise hjem idag, men jeg fikk han til å bli til i morgen - så han blir også med ut, wihuu! Nå er det kun en dag til Simone kommer. Ååå som jeg gleder meg! 

 

Hvordan hadde du reagert om du hadde fått servert en slik frokost? 
Har du hatt en fin morgen? 
Noen kjekke planer for helgen? 

Marie Oma

p!nk

 • 06.10.2016 - 20:48

Hallo! Idag slo vi på stortromma når det kommer til middag. Vi lagde tidenes beste nachos. Jeg og Endre ble fort enige om at det skulle være dagens middag. Endre er berømt for sin gode guacamole - så han fikk ansvaret for den, mens jeg lagde selve nachosen. Det er en stund siden vi spiste det, men jeg ligger fremdeles stappmett på sofaen. 

 

IMG_3458

IMG_3460

Jeg og Endre har begynt å se en ny serie sammen, Luke Cage. Anbefaler den om du har sett Jessika Jones. Vi er allerede komt til episode 9.. Uheldigvis ligger det bare en sesong ute på Netflix. Vi nermer vell oss snart slutten, vi tørr ikke se hvor mange episoder vi har igjen. Haha! Så vi nyter hvert minutt vi får se.  Dette pleier vi å se på mans vi spiser middag, og før vi skal legge oss. Super koselig! 

For en liten time og to siden fikk jeg så mange snapper om hvor fin himmelen var. Jeg så ut, og merket ikke noe særlig til det, men etter en liten stund fikk jeg også oppleve denne nydelige himmelen! 

 

IMG_3461
Åhh.. fantastisk!

Det har vert så utrolig fint vær her i Bergen den siste uken. Jeg krysser fingrene på at det blir like fint neste uke. For da får Bergen besøk av Nordnorges vakreste  og snilleste jente, nemlig Simone. åååå, som jeg gleder meg! ♥

 

Var du noen av de heldige som fikk se dagens nydelige himmel? 
Hva kjekt har du gjort idag?

 

 

Marie Oma

 

 

 

 

Idag feirer vi deg

 • 05.10.2016 - 23:41

Heisann og god kveld! 

Idag bakte jeg brownies til meg og Endre, og serverte vaniljeis vedsiden av. For å feire de gode resultatene Endre har fått på skolen. Jeg er stolt, og synes det er viktig å fortelle og vise hvor stolt en er over hverandre. Idag gjorde jeg det ved å bake kake! Det falt i smak. Vi koste oss med det, samtidig som vi så på serie. Vi har funnet en ny favoritt. Nemlig Luke Cage. 

 

IMG_3417

IMG_3414

 

IMG_3413

IMG_3411

IMG_3410

 

Hva gjør du ikveld?
Har du sett Luke Cage?
 

 

Marie Oma

 

 

IKKE LA KJÆRESTEN STOPPE DRØMMENE DINE

 • 04.10.2016 - 23:20

Heisann og god kveld! 

Nå som kvelden kommer og det bare blir mørkere og mørkere ute, jo flere tanker sitter jeg å tenker på. Blant annet om hvor utrolig heldig jeg er som har Endre, og at vi har det forholdet som vi har. Jeg har hørt så mange forskjellige historier, om andre forhold. Hvor de ikke oppfyller drømmene sine nettopp pga. kjæresten.  De utdanner seg ikke til det de selv ønsker, fordi da blir de borte fra kjæresten, og velger noe annet fordi det er nærmere. 

Akkurat dette har jeg og Endre snakket mye om. Vi har sagt til hverandre at man skal ikke være et hinder i å gjøre det en ønsker og drømmer om. Hadde Endre truet med å gjøre det slutt, da jeg begynte på folkehøgskole, hadde nok ikke forholdet vert sterkt nok og jeg ville nok uansett ha valgt fhs, men heldigvis er Endre en skikkelig gut og lot meg begynne uten noen tvil. Uheldigvis er det ikke alle som er slik. 

 

 

 

loveu

 

Min mening er: Om det er meningen at det skal være dere to i fremtiden, så klarer dere 1 år med avstand, og mer. Ikke la forholdet stoppe deg. Det er nok flere eldre og voksne som kanskje angrer på valgene de gjorde som ung, og tenker "åh.. hvorfor gjorde jeg ikke det?". Jeg og Endre har hatt avstandsforhold i 3 år. Vi har klart det, da har jeg troen på dere andre også. Det skal bare litt forhåndsregler til og prioriteringer, så går dette helt fint. 

Jeg fikk en liten tankevekker da vi var på kino og såg på The bad moms, tro det eller ei. men, hah,ja - jeg begynte å tenke på at det er nå jeg har muligheten til å gjøre. Jeg har ikke så mange forpliktelser enda, så hvorfor ikke benytte meg av muligheten. Jeg må jo si at det har jeg jo så absolutt gjort. Jeg har gått på folkehøgskole, bodd i Haugesund og nå i Bergen. Jeg skal selvsagt flytte hjem igjen til Stord (eller kanskje til Kvinnherad) en gang i tiden, men nå som jeg har mulighet til å "bevege" meg litt, så gjør jeg det. Fordi jeg kan. 

Endre har vert et år i militæret, møtt mange forskjellige folk fra hele landet, fått nye venner og fått et "pause år"  før han begynte på utdanninga nå i høst. Han har også blitt veldig rik på minner og erfaringer. Jeg ble bare veldig glad på hans vegne, da jeg fikk vite at han kom inn i sjøforsvaret, for det hadde han lenge lyst til. Det er på sjøen han vil. Jeg har ingenting jeg skulle ha sagt - jeg er bare glad på hans vegne, at han får gjøre det han selv ønsker, og jeg er stolt over alt han klarer å oppnå. 

Er det noe du virkelig vill. Ønsker du å begynne på folkehøgskole, men takker nei pga. du har en kjæreste du ikke ønsker å reise fra? Du kommer til å angre. Du er ung og det er nå du har muligheten - benytt deg av det! 

 

Hva synes du om dette? Har du hørt om noen historier om kjærestepar som ikke gjør som de egentlig vill, for de er redd for å reise fra hverandre? 

Marie Oma

New week

 • 04.10.2016 - 08:37

Heisann og god morgen! 

Ny uke, nye muligheter. Det er mye som skal gjøres og som skjer. Bla.annet får jeg besøk fra Nord, Simone kommer!!! Hun skal være her i over en uke. Dette har  jeg gledet meg lenge til. Har ikke sett hun på 1 år! åh, dette blir så bra♥ 
 

Det er egentlig helt utrolig å tenke på at vi allerede er i oktober. Om bare to-tre måneder så er det jul, igjen. 2016 har virkelig sust avgårde. Jeg ser de allerede har begynt å selge julebrus i butikken? Haha, hadde det ikke vert for at jeg er brus fri dette året, hadde nok jeg sikkert vert en av de som hadde kjøpt, selv om det er alt for tidlig. Oi, det har jeg ikke tenkt på, om 3 mnd. kan jeg endelig drikke brus, eller hvertfall smake på. Har ikke helt bestemt meg om jeg skal fortsette med det nyttårsforsettet, eller om jeg skal finne på noe nytt. Men men, jeg har enda litt god tid til å finne ut av det.

 

Har du noen kjekke planer for denne uken?
Synes du 2016 har gått fort? 
Hva gjør du idag? 

 

Marie Oma

 

 

 


 

This weekend

 • 03.10.2016 - 23:53

Heisann og god dag! For en bra helg det har vert. I desse helgene som har vert, har jeg planlagt å dra ut med noen venner, men hver gang har det vert noe.. Enten har jeg vert syk og ikke vert i form, eller så har jeg bare ikke hatt energi til det. Men denne helgen klarte jeg det endelig! Det var utrolig kjekt. Jeg kjente antydning til hodeverk på formiddagen, men etter litt Paracet og allergitabl. ble det bedre. Jeg og Jenny stelte oss sammen, før vi dro videre til Joakim og Hannah. 

Her er litt bilder fra helgen:


GOLLE♥

Søndagsettermiddag dro vi på fridays for å spise dagen derpå mat. Planen var egentlig burgerking, men...Fridays fristet mer! Klarte ikke spise opp alt, så vi tok med oss restene for å varme det opp til senere på kvelden. Jeg er glad jeg gjorde det, for det smakte nesten enda bedre - haha! 

Jeg ble værende hos Jenny til klokken var rett over 22 på søndags kveld, heldige meg fikk også overnatte hos hun fra lørdag til Søndag! Vi så på SKAM, surfa litt på youtube og bare slappet av. En ganske digg søndag egentlig. Fin avslutning på en herlig helg! 

Hva har du gjort denne helgen? 

Marie Oma


 

Blues For One

 • 03.10.2016 - 19:29

Text by- Bjørn Berge
Bass,synth, perkusjon & produksjon - Nils Eriksen Meling

 

Jeg er så stolt & heldig av å ha en så fantastisk og flink lillesøster. Det er noen år siden denne sangen ble spilt inn, men jeg blir aldri lei av å høre den. Ikveld sitter jeg i stuen, med en god kopp kakao, hvor jeg nyter hver en sup. Stearinlysene er tent og jeg slapper godt av med denne sangen i bakgrunnen. 

Hva synes du om sangen?
Marie Oma

 

 

Kveldskos med to gode venninner

 • 01.10.2016 - 14:22

Heisann! 

Jeg klarer faktisk ikke tro det, det er helg, igjen? Føler det var lørdag bare for to dager siden? Åhh, tiden flyr virkelig fra meg! Endre reiste hjem igår for å jobbe, så jeg er home alone ♥♥♥♥♥ Neida, det er ikke like gøy å våkne/stå opp når han ikke er tilstede. Ingen som gir meg et god morgen kyss, vekker meg med å gi meg en stor og god klem... Det er tøft å være alene. Såå i går var jeg med reserve kjærestene mine, Hannah og Jenny! Vi så white chicks og koste oss med pastasalat! Utrolig nok hadde Hannah aldri smakt pastasalat - veldig kjekt at det falt i smak hos henne!

 

 

IMG_3390

IMG_3391

IMG_3392

IMG_3402

IMG_3407

 

Resten av gårsdagens kveld gikk til snakking, snakking og enda mer snakking. Veldig koselig. Jeg setter så stor pris på slike kvelder som dette her, med gode venner og god mat! Ikveld skal vi ut på byen og jeg skal overnatte hos Jenny! Gleder meg♥

Har du noen kjekke planer for helgen? 

Marie Oma

 

 

 

 

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits