ØYEBLIKK FRA 2015

  • 31.12.2015 - 00:51

Heisann. Det er den siste dagen i 2015 idag. Med dette vil jeg dele noen fine øyeblikk, eller minner med dere. 

 

kenya_marieomaIMG_7851Afrika,Kenya, Foto tur med fotoglobal klassen.

 

masaimaraAfrika,Masaimara, Foto tur med fotoglobal klassen

marieoma_kenyaAfrika,Kenya, Foto tur med fotoglobal klassen.

 

FrekhaugFine fototurer på søndager,da jeg gikk på fhs. 

brua

KinsarvikBursdagsfeiring på Gol, hvor vi feiret Bestemor til Endre. Der hele familien samlet, sov på hotell og spiste god mat, og var i et godt selskap!

OperataketBesøkte Tonje og Tom i Oslo. Reiste også til Sverige til Liseberg. Wohooo

marie_omaIMG_3828

IMG_4279Besøkte Ålesund by når det var The tall shipe race. Var også en uke i Ørstad, der "Jenny over gangen" bor. I samme anledning var vi på Rocke festival, Malakoff! Det var også når vi var her jeg fikk vite at jeg var komt inn på et studie, noe jeg ikke helt var klar over at jeg hadde søkt på ?? Haha.. Vell, jeg takket ja. 

IMG_5060Jeg begynte studiet i Haugesund, på Nautikk, og flyttet ut i leilighet. Sammen med 2 fantastiske jenter, som også går i klassen min. 

adventIMG_5504Jeg har også fått utforska kjøkkenet litt mer, sammen med de jeg bor med! og i 2016 skal jeg utforske det enda mer! 

 

IMG_9863

frekhaug

caroline

bursdagIMG_3638

bursdagIMG_3659

IMG_4244

IMG_5062

IMG_5214

adventIMG_5481

2015 Har vert et utrolig fint år. La 2016 bli like bra, med mindre bedre (?!!?). Her er noen få tilleggsting jeg også har fått gjort dette året. -Telt tur i Afrika i 3 uker. - Jeg har tatt masse bilder. - Solgt mitt første fotografi. - Blitt kjent med mange nye herlige mennesker. - Vert lykkelig. - Trent. - Sommerjobb. - Tatt lappen. - Tilbragt mye tid sammen med familien. - Opplevd og sett nye og flere steder av Norge, hvor jeg ikke har vert før. - Blitt student. - Fått nytt vennskap til flere. - Fått bedre selvtillit. - Flyttet ut i leilighet. - Kjent mye på savn, siden Endre er i militæret. - Strøket på min første eksamen. - Vert på festival. - Avsluttet skolegangen på nordhordland FHS (noe som var en av de verste dagene jeg noen gang har opplevd..) Ja, det er mye jeg har fått gjort i år.. Til neste år, har jeg tenkt å lage meg en liten eske, hvor jeg skriver ting jeg har gjort, på en lapp og legger i eskaen.Skriver ned minner... med bilde på hver lapp. Så kan jeg ta den esken opp om noen år, og bare mimre! .. Det var faktisk en god ide,DET SKAL JEG GJØRE!!!!

Har du hatt et fint år?
Hva er ditt beste minne?
Marie Oma

Are you ready to close this book?

  • 30.12.2015 - 22:31

Nå nærmer det seg slutten på det høstfulle året 2015. Det har vert et fint og minnerikt år. Kunne godt ha vert litt varmere og finere vær, men..Vi får heller krysse fingrene på at vi sparte det til 2016. Det har egentlig skjedd utrolig mye dette året, men det beste minnet jeg sitter igjen med, må være Afrika turen med fhs klassen. Både i kveld og i morgen kommer jeg til å mimre gjennom dette året, se tilbake på fine øyeblikk. Kanskje jeg deler noe med dere det neste innlegget?Egentlig er jeg ikke helt klar til å "lukke boka", for dette året har gått så utrolig fort!!!! Men men, sånn er det noe bare, årene går vell bare fortere og fortere? 

Are you ready to close this book? 

Har du hatt et fint år? 

Hva er ditt beste minne?

 

Marie Oma

 

VELKOMMEN

  • 30.12.2015 - 13:29

Heisann og velkommen til min blogg! Jeg har hatt denne bloggen i noen år nå tror jeg har hatt den siden 2008/9 elns. , men har lyst å starte på nytt.Nå er 2016 straks rundt gjørne, så hvorfor ikke starte bloggen på blanke ark også?.  Derfor har jeg slettet mange gamle innlegg, og "gjemt" de litt nyere.. Er jo litt kjekt å se tilbake på hva man gjorde. 

Hoved grunnen til at jeg startet på nytt var vell at jeg vil ha mer motivasjon, til å blogge. Det er jo hobbyen min, og jeg synes at det begynte å bli kjedelig. Så jeg kjente at nå var det på tide å begynne på nytt. Jeg ville ikke skifte bloggnavn, for jeg liker dette (?), hvorfor ? - nei si det, det er kort og enkelt.

 

m e g

Jeg håper dere som følger bloggen min fremdeles gjør det, og håper jo såklart at det er flere som vil følge meg videre. For her kan jeg garantere at du vil få inspirasjon, og glede, ved å besøke bloggen min. Det blir mye bilder, for foto og redigering er hobbyen min, så det skal jeg garantere at du får se mye av. Hverdagen min får du også lese en god  del om. Hverdagen til en student. wohoo. 

Designet er ikke helt ferdig enda, så det vil kanskje bli litt rot i starten. Men det tar vell ikke så lang til å gjøre det ferdig! 

Håper du klikker deg innom senere idag, for da kommer du mest sansynlig til å lese ett innlegg "om meg" , for å bli bedre kjent. 

Ha en fin dag videre! 
Kommer du til å følge bloggen min videre? 


Marie Oma 

FORANDRING FRYDER FØR / ETTER

  • 17.12.2015 - 22:56

HEISANN OG GOD KVELD! 

For litt over en uke siden var jeg eksamens modell for min flinke venninne, Inger Beate. Hun hadde sin siste eksamen, den dage, på den norske frisørskole i Bergen. Jeg var først litt skeptisk.. for vi var blitt enig om å klippe en god del av håret mitt...Har spart til det håret i noen år , for å si det sånn! MEN  , det var godt å få det vekk. Selv ble jeg super fornøyd!! Som dere kan se på bildet under, har hun også stripet det. 

FØR - ETTER 

EKSAMEN IB

 

Det var veldig uvant i starten, men nå har jeg vent meg til det.. 

 

Hva synes du om resultatet?

 

Marie Oma

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits