OPPSKRIFT - Amerikanske Cinnabons

  • 17.09.2017 - 11:49

IMG_4119

 

Oppskriften gir 2 stk former

Ca. 500 g hvetemel
100 g sukker
35 g fersk gjær for søte deiger, alternativt 1/2 pose tørrgjær
1 ts kardemomme
100 g romtemperert smør
1 ss rapsolje (kan sløyfes)
3,5 dl melk

Smør, sukker og kanel til fyllet

IMG_4117

Bland melet med kardemomme og sukker.

Ved bruk av tørrgjær: Tilsett tørrgjær i melet. Bland godt. Tilsett melk som er varmet opp til ca 40 grader og bland godt.
Ved bruk av fersk gjær: Smuldrer gjæren i en bolle og løs den opp i romtemperert melk.  Hell melkeblandingen over i melblandingen og bland godt.

Tilsett litt og litt mel mens kjøkkenmaskinen går, helt til deigen så vidt slipper bollen. Tilsett olje og smør i små terninger og elt i ca. 5 minutter til. Hev på et lunt sted i 60 minutter.

IMG_4120

Kjevle ut deigen til et rektangel. Bland romtemperert smør, sukker og kanel og bland godt.  Du kan gjerne benytte en kombinasjon av hvitt og brunt sukker hvis du har dette tilgjengelig. Smør utover et godt lag, ikke for tynt. Rull sammen rektanglet og skjær 2 cm tykke skiver som du plasserer i en smurt form. La det være litt plass mellom skivene så de har litt plass å vokse på.

Etterheves i ca 45 minutter. Før steking pensles kransen med sammenvispet egg. Stekes på 200 grader i ca 15/20 minutter, på nest nederste rille i ovnen. Følg med på steketiden, vi ønsker bollene lett stekte, litt lysere enn vanlige boller.

 

IMG_4132

Oppskrift kremostglasur

150 g kremost naturell
75 g romtemperert meierismør
150 g melis
1 ts vaniljesukker

Bland sammen alle ingrediensene med en mikser. Smør utover bollene mens de enda er lunkne. Server straks.

IMG_4126

 

Desse bollene er bare helt nydelige! Mamma har en så snill kollega som gidde oss oppskriften. Jeg hadde med meg noen til Fyrøya i går, da jeg var på dugnad - og det falt i smak hos alle sammen :-) 

Kos deg med bakingen og nyt smaken! 

 

Kommer du til å prøve oppskriften? 
 

OPPSKRIFT PÅ TORTILLA WRAPS

  • 31.05.2017 - 13:35

Hei og god morgen!

I går kveld lagde jeg til en god kvelds til meg og familien. Nemlig tortilla wraps ♥ Ååh, det er så utrolig godt. Jeg smakte denne oppskriften for første gang på 17.Mai,og har hatt lyst å lage det opptil flere ganger etter den tid, så igår kom dagen og det ble en vellykka rett! 

Dette trenger du
· Tortilla lefser
· Kremost
· Ruccola salat
· Spekeskinke 

IMG_0788
Jeg lagde noen lefser med denne kremosten, og andre med naturell smak. 
IMG_0786

IMG_0785

IMG_0787

 

· Det du gjør er å bare smøre kremosten på hele lefsen. 
· Deretter fordeler du spekeskinka på midten, og legger det i en strimle bortover. 
· Så strør du litt ruccola salat på.
· Tilslutt ruller du den sammen og skjærer den opp i den størrelsen du ønsker. 

 

IMG_0776

IMG_0777

IMG_0778

IMG_0779

IMG_0782

Bon appetit

IMG_0789

IMG_0790

 

Har du smakt dette før?
Komme du til å prøve deg på denne oppskriften? 
Hva liker du å ha i wrapsen?

 

Marie Oma 

Bolle i ovnen + OPPSKRIFT

  • 13.02.2017 - 16:36

Heisann og god dag! Ny uke og nye muligheter - jeg startet uken med å bake noen supergode boller! En blanding av skole og skillingsboller. Desse er så gode at jeg vil dele oppskriften med dere. 



 

Denne oppskriften gir ca. 36 boller

Du trenger:
3 dl vann
3 dl melk
100 g gjær
150 g smør
2 dl sukker
1 ts salt
ca 18 dl hvetemel

Rør gjæren ut i lunkent vann (hvis du bruker tørrgjær skal den blandes i melet, men fersk gjær gir luftigere boller), rør inn melk og tilsett smeltet smør, sukker, salt og mel. Elt godt og lenge til du har en smidig deig. La deigen heve ca 50 minutter (til dobbel størrelse).



 

Del deigen i 4 biter, og kjevl ut hver bit hver for seg. Strø sukker og kanel på og rull de sammen til en lang pølse. og del de opp. Ett tips her er å først dele "pølsen" på midten, også dele på midten igjen..og igjen...og igjen. La de etterheve i ca. 40 minutter. Dekk de til med kjøkkenhåndkle. 

Deretter tar du i bruk to skeier for å lage det litt hult i midten av bollene, slik at du kan ha vaniljekrem nedi. Pensle bollene med egg og stek på 225 grader i 13 minutter. Ha de over på rist for å kjøle de ned. 

 







 

Nammm, dette skal jeg kose meg nå! Håper oppskriften faller i smak hos dere også. 

Har du smakt desse før? 
Hvilken bollesort er en favoritt? 
Hva gjør du idag?

 

VSCO - Marieoma
Instagram - Marieoma
Snapchat - Moex

Marie Oma 

 

OPPSKRIFT PÅ EN GOD OG RASK MIDDAG!

  • 09.12.2016 - 18:07

Heisann og god dag! Det er fredag og helg igjen, så idag tenkte jeg å dele en super god middags oppskrift til dere. Denne er veldig enkel å lage, og det tar ikke så lang tid. Selv er dette en av mine favoritt retter. 

Dette trenger du: 

1pk. kjøttdeig 

1/2 pk. creme fresh 

1 pk. holiday dipp 

1 søtpotet 

1 brokkoli 

Det du gjør er at du skreller søtpoteten, og deler den opp i skiver, da tar det mindre til å koke den. Kutt opp brokkolien, og sett de på koking. Steik kjøttdeigen, hell i holidaydippen, og tilsett cremfreshen. Bland det godt inn.  Når det er gjort er det bare å vente til alt er ferdig. og wollaaaå - nyt det! 

 

IMG_9938

IMG_9941

IMG_9943

IMG_9944

 

Åh, jeg ble sulten bare av å se på bildene.. haha - vurderer sterkt å ha dette til middag idag igjen..! 

Har du smakt dette før?
Hva er din favoritt middag?

GOD HELG!

Marie Oma 

OPPSKRIFT PÅ SJOKOLADEKULER

  • 04.12.2016 - 23:18

Heisann og god kveld! Her en dag, for noen uker siden. Kom jeg på en oppskrift jeg har liggende i ene boka mi, som jeg nesten hadde helt glemt ut. Jeg lagde desse sjokoladekulene ofte før, for sånn mange år siden.. Tilbake til den tiden jeg gikk på ung. skolen. Denne oppskriften fikk jeg av en god venninne jeg hadde før, Aurora. Jeg var ofte med hun hjem - og ene dagen lagde vi desse her. De er sykt gode. Jeg tror hun fant oppskriften fra en oppskriftsbok fra TL - Klubben eller noe. Noen som husker den klubben? haha. Det gjør jeg. Må si jeg var medlem bare for å få tingene, og ikke bøkene. 

Hvertfall... Dette trenger du : 

Δ 6 ss melis

Δ 1 ts vaniljesukker 

Δ 3ts kakao pulver 

Δ 3 barneskeier margarin

Det du gjør er å blande alt det tørre i en skål eller bolle. Spelt smøret, og ha det i det tørre og bland det godt inn. Derretter lager du kuler av "deigen" og legger det på et fat. Du velger selv størrelsen. Jeg liker å ha de i den størrelsen som jeg har på bilder under. Etter det legger du det til kjøling i kjøleskapet til dem blir kalde. Ca. 20/30 minutter. 

IMG_9743

IMG_9747

IMG_9750

Håper det smaker! For det gjør det her. De blir spist opp med en gang..  For noen dager siden sendte jeg bilder til min mor og sporte " ååå mamma husker du desse?" Hun svarte så fint tilbake at " ja, desse husker jeg, men jeg tror jeg aldri fikk smake - for du og Kristine spiste de opp med en gang."  hehehe....

 

Skal du prøve deg på desse?
Har du smakt noe lignende før? 

Marie Oma 

OPPSKRIFT PÅ CHEESEBOMB

  • 08.11.2016 - 21:49

Digge ostebomber er kjappe å lage, enten du trenger litt kos til kvelds eller noen morsomme brød ved siden av maten. Ostebomber er nemlig ost innbakt i deig, f.eks. pizzadeig, og etter en tur i ovnen har du små brød fylt med smeltet ost. Osten kan varieres fra mild til kraftig og du kan legge til annet fyll som krydder, sauser, spekemat og grønnsaker.

 

IMG_9564

IMG_9567

IMG_9569

 

 

OSTEBOMBER - grunnoppskrift

Ca. 24 stk.

  • 1 stk pizzadeig (jeg brukte en ferdig deig) En ferdig pizzadeig rekker til 12 stykker.
  • 250 g ost, f.eks. Ridder, Norvegia eller Jarlsberg
  • 1 egg

Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 °C. Ha deigen ut på et melet underlag, elt godt og del i to emner. Kjevle hvert emne til ca. 1 cm tykkelse og stikk ut 12 sirkler i hvert emne med et glass eller en form på rundt 10 cm i diameter. Legg en bit ost på hvert stykke, pakk deigen godt sammen rundt osten og sett hver ball på et stekebrett dekket med bakepapir.

2. La skjøten være ned. Pensle med sammenpisket egg (eller ev smeltet smør) og strø på litt revet ost.

3. Stek ostebombene i ovnen i 15-20 minutter, avhengig av størrelsen på ostebombene og mengden fyll.

OPPSKRIFTEN ER FUNNET PÅ TINE.NO, FLERE TIPS OG TRISK FINNER DU PÅ DENNE LINKEN. (LINK)
Krydderet jeg brukte her, er vanlig pizzakrydder. 

 

 

Kommer du til å prøve deg på denne oppskriften?
Den var utrolig lett og kjapp å lage! 

 

Marie Oma

OPPSKRIFT PÅ RASK OG ENKEL SJOKOLADEKAKE!

  • 04.11.2016 - 16:35

Heisann og god dag! Nå er det lenge siden jeg har delt oppskrifter med dere kjekke lesere. Jeg tenkte at nå var det på tide. Idag vil jeg dele denne fantastiske sjokoladekaken. Den er luftig og god på smak, pluss den er rask og enkel å bake. 

 

IMG_9451

IMG_9447

 

Dette trenger du: 

2 egg
1 1/2 dl sukker
4 ms flytende margarin 
1 3/4 dl lettmelk (nesten 2 dl).
3 dl mjøl 
1 1/2 ts bakepulver 
2 ms kakaopulver
2 ts vaniljesukker 

 

IMG_9455

 

 

Formkaker:
Rundform, 20 eller 22 cm i diameter eller avlang form, 1 1/2 liter.
I stekovnen:175 grader på midterste rille i ca. 40 minutt eller:
Ca. 20 muffinsformer i steikovnen : 200 grader på midterste rille i 10 - 15 minutt. 

 

 

IMG_9454

 

Fremgangsmåte :
Pisk stiv eggedosis av egg og sukker.
Tilsett melk og smør
Sikt på alle dei tørre ingrediensene (mjøl, bakepulver,kakao og vaniljesukker. Bruk ei slikkepott og bland alt lett til en klumpfri røre.
For at kaken skal komme lett ut av formen, så er det greit å pensle formen med margarin, før du heller røren inn.
Hell røra i formen og steik den i midterste rille. 

IMG_9460

IMG_9459

 

Kommer du til å prøve deg på denne oppskriften en dag?
Hvilken kake er din favoritt? 

Marie Oma

OPPSKRIFT PÅ GROVE RUNDSTYKKER

  • 22.09.2016 - 21:23

Steik på 240 grader, midterste rille i ca. 10 min. Oppskriften gir ca. 16 rundstykker.

IMG_3151-2

IMG_3152

IMG_3153
 

@


 

 



Kommer du til å prøve deg på denne oppskriften?
Det er forresten godt om du har litt ost strødd på toppen og litt oregano krydder.

 

Oppskriften fant jeg i en gammel oppskriftsbok fra barneskolen. Så den er skrevet på nynorsk. 

Marie Oma

Smoothie time

  • 20.09.2016 - 14:50

IMG_3060

1/2 kopp m/jordbær, 1/2 banan, litt appelsinjuice.

IMG_3064

IMG_3066

 

God dag - god dag kjære lesere! Dagen idag har bare sust avgårde. Plutselig er klokken halv 3, hva skjer? Vell, jeg har fått gjort en del husarbeid, idag også. To maskiner er tatt på, oppvasken er tatt, nå mangler bare støvsugingen og gulvvask - så er alt finitå. Idag tenkte jeg å lage en liten videoblogg til dere, sammen med kjæresten min - om han blir med på det da, haha! Jeg ser for meg at dette han bli veldig morsomt!

Været ute er nydelig idag, misunner naboene med terrasse! Haha - frister nesten å sitte meg ut på taket. (neida).. jooda. 

Hvilken videoblogg vil dere se?
Hvilken smak på smoothien er din favoritt?

 

Marie Oma

 

OPPSKRIFT PÅ ISKAFFE

  • 30.08.2016 - 19:42

Er du sånn som meg og elsker iskaffe - da bør du få med deg denne oppskriften, for denne smaker virkelig godt! 

IMG_2651

Det du trenger er følgende : 

ca.1 dl melk
ca. 1 dl kald kaffe (kok opp kaffe, og ha den stående i kjøleskapet til den blir avkjølt) 
10 ss vanilje is 
Du kan også velge å ha i litt sukker, om du vil ha den søtere, men det har ikke jeg gjort i denne. 
Bland alt med en stavmikster, milkshake blender ... ja, hva som helst så lenge det blir mixet og blandet skikkelig. 

 

IMG_2638

IMG_2639

IMG_2648

IMG_2649

Har du prøvd deg på hjemmelaget iskaffe før? 
Hva pleier du isåfall å ha i? 
Kommer du til å prøve deg på denne oppskriften en gang?
 

Marie Oma

 

 

#oppskrift #foto #tips #hverdag #food

OPPSKRIFT PÅ BANANIS

  • 30.05.2016 - 15:14

Heisann! 

Idag tenkte jeg å dele en "oppskrift" med dere. Jeg ble selv inspirert fra en video jeg så på søstrenegrene sine sider (?).. og ville absolutt prøve dette her selv.

Det du trenger er : 
Banan
Ispinner 
Kokesjokolade 
Kakestrø 


 

IMG_8333

IMG_8334

Først skreller du bananen og deler den opp i to halvdeler. Så stapper du inn en ispinne, og legger dette på et fat med bakepapir på. 

 

IMG_8340

Smelt kokesjokoladen. 

 

IMG_8339

Fordel den smelta sjokoladen på bananene og dryss kakestrø på toppen. 

 

IMG_8341

 

IMG_8342

Legg de fint inn i frysen, og ha dem der i minst 3 timer. 

IMG_8347

Når tiden er gått - bon appetit. Selv synes jeg dette var kjempegodt, men ett tips er å la den "tines" litt , før du begynner å spise på den. Dette passer jo helt perfekt på varme sommerdager! 

Har du prøvd dette før? 
Kommer du til å prøve?

 

Marie Oma

 

 

ENKEL & GOD BOLLEOPPSKRIFT

  • 06.05.2016 - 00:36

Heisann! Tidligere idag ble jeg skikkelig rastløs og ville spise noe godt - så da satte jeg i gang med baking av boller. Så jeg fikk ta to fluer i en smekk. Jeg og Endre fikk også kompisene til Endre på besøk utpå kvelden, så de fikk servert nystekte boller, som falt i smak av alle sammen. Oppskriften må jeg jo såklart dele med dere - den er enkel og lett å lage. Du trenger verken melk eller egg i denne oppskriften (det er jo to typiske ingredienser man mangler i hjemmet ... ) Vell , under finner du oppskrift! 



Du trenger:
3 dl vann
50 g gjær
75 g smør
50 g sukker (som er nesten 1dl) 
1/2 ts salt
1 ts kardemomme (er valgfritt)
ca 9 dl hvetemel

Rør gjæren ut i lunkent vann (hvis du bruker tørrgjær skal den blandes i melet, men fersk gjær gir luftigere boller), tilsett smeltet smør, sukker, salt, kardemomme og mel. Elt godt og lenge til du har en smidig deig. La deigen heve ca 50 minutter (til dobbel størrelse).



Bak ut bollene og la de etterheve ca 40 minutter.Pensle bollene med egg og stek på 225 grader i 13 minutter. Putt gjerne rosiner i bollene, eller legg en rute kokesjokolade i midten av bollen . Eller det jeg pleier å gjøre, å ta sukker & kanel + vaniljekrem! 



Denne oppskriften gir 16 store boller (jeg liker store boller), eller flere små.

Hvilke bolletype er din favoritt? .. Min må være kanelsnurrer med vaniljekrem(!!!!)
Kommer du til å prøve deg på denne oppskriften? 

 

Marie Oma

 

Oppskriften fant jeg på https://hildepilde.wordpress.com

Lets bake a cake

  • 05.04.2016 - 13:38

Halloooo  og  god  dag!!! 

Idag er en bra dag. Jeg får besøk av to venninner senere idag, noe jeg gleder meg veldig mye til - har ikke vert med de på veldig lenge! SÅÅÅ i den anledning har jeg baket en kake. Haha,, satt på skolen idag og fikk skikkelig lyst å bake noe.. eller..egentlig har jeg hatt lyst til det i over en uke, men idag tok jeg tak i det og bare gjorde det. Det ble sjokoladekake denne gangen, den er super god og ikke minst enkel å bake! 

Jeg måtte jo dokumentere dette, og dele oppskriften med dere, kjære lesere! HERE YOU GO!!

SJOKOLADEKAKE - OPPSKRIFT 

Dette trenger du : 

2 egg
1 1/2 dl sukker
4 ms flytende margarin 
1 3/4 lettmelk 
3 dl mjøl 
1 1/2 ts bakepulver 
2 ms kakaopulver
2 ts vaniljesukker 



Formkaker:
Rundform, 20 eller 22 cm i diameter eller avlang form, 1 1/2 liter.
I stekovnen:175 grader på midterste rille i ca. 40 minutt eller:
Ca. 20 muffinsformer i steikovnen : 200 grader på midterste rille i 10 - 15 minutt. 

Fremgangsmåte :


Pisk stiv eggedosis av egg og sukker.
Tilsett melk og smør
Sikt på alle dei tørre ingrediensene (mjøl, bakepulver,kakao og vaniljesukker. Bruk ei slikkepott og bland alt lett til en klumpfri røre.




For at kaken skal komme lett ut av formen, så er det greit å pensle formen med margarin, før du heller røren inn.
Hell røra i formen og steik den i midterste rille. 

 

GUACAMOLE- OPPSKRIFT

  • 15.03.2016 - 18:43

Heisann og god dag, alle sammen!  

I hele dag, har jeg hatt lyst til å lage noe. Enten en kake, kjeks, eller en god middag. Det ble nachos til slutt, ikke en hvilken som helst en... for det var hjemmelaget guacamole attot. åhh,, nam. Både jeg og Endre ligger strak ut på sofaen.  Ble stappmette begge to kan du si. 

Denne oppskriften er bare så god, at jeg MÅ dele den med dere. 

Dette trenger du:

- 2 advokado 
- 2 fedd hvitløk (kan også ha 1 fedd, men vi er så glad i hvitløk at vi tok 2..)
- 1/2 rødløk 
- ca. 2 ts sitron 
-og en dose kjærlighet. 

Dette gjør du
Det første du gjør er å dele advokadoen i 2. og ta den ut i en bolle. 


Derretter hakker du løken opp i små biter, og blander det inn med advokadoen, og mos det med en gaffel, også har du oppi sitronsaften. 



 

Jeg anbefaler denne oppskriften på det sterkeste. Den er mye bedre enn den de har i butikken..Jeg lover! 

Kommer du til å prøve deg på denne? 
Marie Oma


 

OPPSKRIFT PÅ ENERGIBAR

  • 20.02.2016 - 12:06

Desse barene gir deg ekstra påfyll når du er tom for energi eller er litt småsulten. Lurt å ha i sekken, eller treningsbagen! SUPER GODE!

IMG_2381

IMG_2373

Sett ovnen på 160 grader

Du trenger 

◊ 3 dl frokostblanding 

◊ 2 egg ( 1 helt egg, og eggehviten fra det andre)

◊ 6 ts sukker 

◊ 6 ss peanøtt smør 

◊ 30g små hakka kokesjokolade 

Bland alt sammen i en bolle,. Form barene i den størrelsen du vil ha, og legg de på en plate med bakepapir på midt i ovnen. 
Stekes i 20-25 min.  

IMG_2355

IMG_2358

IMG_2357

IMG_2356

IMG_2354

 

 

Kjøl de ned på en rist.. og tadaaa! De er super gode. Anbefaler virkelig å prøve dette! Til og med de kresne, vil like dette. 

IMG_2361

 

Har du smakt desse før? 
Har du tenkt til å prøve deg på desse?

 

Marie Oma 

OPPSKRIFT TIL EN SUNN,GOD OG RASK MIDDAG

  • 17.02.2016 - 16:52

Wow..denne oppskriften jeg har tenkt å dele med dere nå, den er magisk.. Den er utrolig god!!!! 

Det dere trenger er følgende: 





 

(Dette er til ca. 2stk. sultne personer. 

♥ 2 kyllingfilet 
♥ Aioli
♥ Advokado  (2 stk.) 
♥  chili krydder - 1sk
♥  Rødløk ( litt mindre enn en halv) 
♥  Hvitløk - ( 1 båt ) 
♥  Tandori krydder
♥ Salat blad
♥ Sitron saft
♥ Pitabrød

1) Det du kan starte med er å sette ovnen på, på de gradene som det står på pitabrød pakningen.

2)  Deretter skjærer du opp kyllingfileten i terninger. og steiker den med olje. Dryss så litt tandori krydder på kyllingen. 

3) Nå skal vi lage litt guacamole. Skjær advokadoen i to. Ta utav steinen, og mos advokadoen i en bolle.  skjær så rødløken i små biter, det samme med hvitløken, og bland det sammen i skålen. Ta også pittelitt sitronsaft i. (For at guacamolen ikke skal bli ødelagt, ta steinen til advokadoen sammen i skålen.) .. Etter det drysser du ca. 1 ts med chili krydder i guacamolen.  

TADAAAA FERDIG

Dekk så på bordet, og sett frem tingene. 

 

 



Vi la det på i denne rekkefølgen : 
Pitabrød -> aioli -> salat blad -> kylling biter -> guacamole 

 

mmmm.... håper det smaker!!! Det gjorde det her i hus!!! 

Har du smakt dette før? 
Kommer du til å prøve deg på dette?
Har du tips til en god, lett middagsrett?

 

Marie Oma  

 

 

#oppskrift #mat

OPPSKRIFT PÅ "TORTILLA PIZZA"

  • 30.01.2016 - 14:16

Heisann hå, allerede lørdag, igjen? Vell, jeg skal ikke klage. Liker at ukedagene går fort. Men helgene kunne godt å ha gått litt saktere enn de gjør. Er du ikke enig? Vell.. Jeg reiste spontant hjem til Stord igår. En halvtime før bussen gikk fant jeg ut at "jeg reiser hjem". Var litt usikker på om jeg faktisk kom meg hjem, med tanke på været. Men, det gikk helt fint! Merket ikke så mye til det egentlig. 

Var på et kurs i går, og i en av pausene sier venninna mi "Mariee, det er lenge siden du har blogga nå!" .. Jeg tenkte for meg selv.. shit, ja - det er faktisk en stund siden. Har bare blitt ett innlegg i uken ca. Vell, jeg skal skjerpe meg! 

Med det deler jeg en oppskrift med dere. Det er enkelt, kjapt og godt! 

Det du trenger er : 

- Tacolefser 
- Ketchup 
- Ost 
- Peperoni 
- Oregano 

Det første du gjør er å legge taco lefsene på et stekebrett med bakepapir på. 

 

marie_oma_IMG_5079

 

Deretter smører du ketchup utover lefsene og tar så mye peperoni du vil ha på de. 

 

 

marie_oma_IMG_5084

 

 

Så skjærer du opp ost, og tar de på. Samt oregano kydder på toppen. Du kan selv velge hvilket krydder du vil ha på, men jeg anbefaler på det sterkeste oregano.

 

marie_oma_IMG_5085

marie_oma_IMG_5086

marie_oma_IMG_5087

 

Ha de i ovnen til osten har smeltet! Usikker på hvor mange grader, men 200 må vell vere greit? 

 

marie_oma_IMG_5089

 

 

Jeg ser også at det er mange som har skinke i stedenfor pepperoni. Det har jeg enda ikke prøvd, men skal teste det ut en annen gang. Har du prøvd dette før??? 

 

Marie Oma

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits