PAKKE I POSTEN

  • 24.05.2017 - 12:56

Hei! Forrige uke fikk jeg en gave i posten fra NIVEA. Denne gangen fikk jeg desse herlige nyhetene, nemlig Shower Creme Oil Pearls, i duftene Cherry Blossom og Ylang Ylang, samt et handkle♥ 

IMG_0665

NIVEA Care Shower Creme Oil Pearls gir en følelse av hverdagsluksus:
Oljeperlene gir huden din en myk massasje før de løser seg opp
Argan- og solsikkeolje tar vare på huden din,
Duften av Cherry Blossom eller Ylang Ylang vekker sansene

IMG_0668

Begge to luktet kjempe godt, men om jeg måtte velge, så blir favoritten Cherry Blossom. Det jeg likte med desse er at huden blir skikkelig myk og god!

IMG_0671
Jeg vil anbefale dere å prøve denne neste gang du skal kjøpe deg dusjsåpe. Kanskje du også får deg en favoritt?

IMG_0682
veil. pris 59 kroner

Desse kom ut i butikkene i uke 18, så de er nokså nye! Har du sett dem i butikk hyllene?

Har du prøvd nyheten?

Kommer du til å prøve den? 

Hva er din favoritt dusjsåpe? 

 

Marie Oma 

 

 

i sammarbeid med NIVEA.

PAKKE FRA NIVEA

  • 29.01.2017 - 14:56

sponset av NIVEA

Heisann og gooood dag! Helgen er plutselig straks over igjen, jeg har jo såvidt sagt at jeg er kommet hjem til Stord for helgen. Men nå reiser jeg plutselig tilbake til Kvinnherad for å jobbe. Jeg gledet meg til å komme hjem, for jeg visste at jeg hadde en pakke som ventet på meg. Nemlig en pakke fra NIVEA! Som dere kanskje har fått med dere så er jeg ambassadør for de og det er jeg stolt over! NIVEA har produkter av kvalitet, og de har lenge vert min favoritt. 


Se så fin himmelen var da jeg var på båten på vei hjem til Stord!

Og denne søte lille pakken her ventet på meg hjemme! Se så fint de har pakket den inn da!

Og se hva som befant seg oppi gave esken! Denne NYHETEN HER!!!!

NIVEA Invisible for Black & White Fresh Roll-on

Denne nyheten her har enda ikke kommet ut i butikkhyllene, men jeg har vert så heldig å få prøvde den før alle andre! Den dufter feminint og friskt. Tror det er den beste duften jeg har lukta på en deodorant før! Pluss den skal beskytte i 48 timer, så den holder lenge! Men, det beste av alt er at den ikke setter igjen flekker på klær. Om du har en hvit t skjorte på deg for eksempel, så skal den ikke legge igjen gule flekker etter seg. 

Denne kommer i butikkhyllene i uke 8! Så om du begynner å gå tom for deodorant, eller vil ha ny - så anbefaler jeg dere denne nyheten her! 

 

Hvilken deodorant er din favoritt?
Liker du NIVEA sine produkt? I såfall, hvilke er din favoritt?

 

Marie Oma 

 

 

MIN KVELDSRUTINE

  • 02.12.2016 - 09:29

I sammarbeid med NIVEA.

Heisann og god kveld! Jeg er vell ikke den eneste som liker å ha ting i rutiner? Da jeg gikk på FHS, spiste vi mat til de samme klokkeslettene og jeg la meg noe lunde til samme tid hver kveld, sto opp til samme tid hver morgen.. åh, det var deilig. Her er jeg ikke så flink lengre, men jeg og Endre har snakket om at vi har lyst å ha litt mer rutiner når det kommer til mat ihvertfall. Stå opp og ha felles frokost, spise lunch til den og den tiden, og middag til det og det klokkeslettet. Vi skal hvertfall prøve oss på det, så får vi se hvor lenge det varer. Kanskje det blir vårt nyttårsfortsett? 

IMG_9818

Men over til det jeg egentlig ville få frem i dette innlegget. Nemlig mine kveldsrutiner! For her er jeg blitt flink. skryte - skryte.

Før var jeg helt elendig på å ta p-pillene mine. Tok kanskje 2 en kveld, siden jeg glemte det dagen før osv. Ikke bra Marie .. ! Ikke bare det, men jeg glemte ofte å ta nasesprayen min, i og med at jeg har kronisk bihulebetennelse er jeg nødt til å ta nasoneks hver eneste dag/kveld.. Og det endte jo opp med rennende nese og utrolig vond hodeverk. Etter dette skjedde med meg opp til flere ganger har jeg nå tatt fatt i det og gjort noe med det. Nå har jeg nasespraien og p pillene mine liggende vedsiden av sengen. Og ikke bare det, men jeg får ofte tørr hud, spesielt nå som vinteren er her! Her og har jeg vert veldig lite flink med å ta vare på huden min. Jeg sov ofte med sminken på...pluss pluss,  Men ikke nå lengre. Nå har jeg tatt fatt i "problemet" og laget meg en liten kveldsrutine. Som jeg har vert flink å holde når jeg er her hjemme i Bergen.

Som jeg har nevnt tidligere har jeg et samarbeid med NIVEA. Dette merket har vert en favoritt hos meg i en lang periode. 

 

IMG_9784

IMG_9785

IMG_9788

NIVEA Creme, NIVEA Protect & care Anti-perspirant Roll-on, NIVEA Caring Shower Silk Mousse, NIVEA Smooth Caring Body Lotion, NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-up Remover, NIVEA Daily Essentials Sensitive Micellar Water. 

♥ Det første jeg gjør før jeg legger meg er å spise en god kveldsmat. Som for det meste består av rundstykker m/ost og syltetøy. Derretter lar jeg maten sige.

♥ Etter det drar jeg inn på badet, tar håret opp i en dult eller i en hestehale, og fjerner sminken min med  NIVEA Daily Essentials Sensitive Micellar Water.
 

IMG_9823

IMG_9826

IMG_9827

IMG_9828

Denne fjerner sminke fra ansikt og øyne, og tilfører fuktighet i ett eneste steg. Dette har lenge vert min favoritt. Det jeg liker ekstra godt med denne her er at man trenger ikke skylle ansiktet med vann etterpå, pga. micellar-teknologien. Da slipper jeg å vaske en bunke med vaskekluter (Y) .. Selv synes jeg at denne sminkefjerneren er nokså effektiv! Selv bruker jeg denne kun til å fjerne sminke fra ansiktet. 

♥ Deretter bruker jeg NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-up Remover. For å fjerne øyensminken. Den : 

  • Fjerner effektivt selv ekstremt vannfast mascara og øyemakeup uten at du trenger å gni
  • Beskytter ømfindtlige øyevipper med den pleiende to-fase formelen
  • Etterlater ingen ubehagelig fet hinne

 

IMG_9794

IMG_9798

IMG_9850

IMG_9852

♥ Når all sminke er fjernet påfører jeg NIVEA Creme i ansiktet. For å tilføre enda mer fuktighet. Som jeg nemnte tidligere i innlegget, så sliter jeg med tørr hud om vinteren. Her er jeg vell ikke den eneste? Denne kan påferes albuer, knær, hender og ansikt ? og passer for både barn og voksne. Når jeg våkner morgonen etter, blir huden alltid så utrolig myk og god! Det er sånn at jeg kan sitte å beføle meg selv i kinnene fordi de er så myke og gode. Haha.  Hvertfall, denne fuktighets kremen er en av mine favoritter! Hvertfall nå om vinteren. Jeg tar som regel litt ekstra på nesen min, for her blir jeg oftest mer tørr en andre steder i ansiktet. 

IMG_9793

IMG_9858

nivea

IMG_9872

♥ Når alt dette er gjort pusser jeg tennene, og går inn på soverommet , Tar pillene mine og nesesprayen. og kryper meg inntil Endre for å ønske han en god natt. Jeg er som oftest veldig pratesyk før jeg legger meg, men han er som oftest alt for trøtt.. Så det ender jo opp med at jeg snakker med meg selv. Han bare svarer i hyttåpine og aner ikke hva han svarer på. . . 

♥ Det hender jeg tar meg en god varm og lang dusj før jeg legger meg, det varierer veldig om jeg gjør det på kvelden eller morgonen etter. Men når vi har tatt på nytt sengetrekk, så må jeg nesten ta meg en dusj.. og smøre meg med bodylotion, bare pga. at det er noe av det beste jeg vet. Være ny dusja, ny barbert og blitt smørt inn med bodlotion og legge seg i nyvaska sengetrekk. OMG. Love it! 
Her for noen dager siden prøvde jeg for første gang  NIVEA Caring Shower Silk Mousse. Det er ikke siste gang den er i bruk for å si det sånn! Denne kommer ut som skom og ikke vanlig såpe! Selv synes jeg skomm er utrolig gøy å leke med. Haha, ja - jeg kan være barnslig jeg også.. Men den luktet godt, og huden ble myk og god etterpå.  Denne slo forventningene mine. Jeg hadde høye forventninger med tanke på at det er av nivea sitt merke. Men altså - denne skal jeg kjøpe flere ganger. Endre likte den også! (Jeg tvang han til å prøve den..) 

IMG_9806_0111

Jeg skulle jo ha fått med noen bilder av hvordan konsistensen er.. Men de fleste vet vell hvordan skom ser ut så ... Etter dusjen smører jeg meg som oftes inn i bodylotion. Som sagt, igjen - så får jeg veldig tørr hud om vinteren, så da er det viktig å ta vare på den. 

IMG_9802

 

Hvordan er din kveldsrutine? 
Liker du å ha ting i rutiner? 
Har du prøvd noen av desse produktene før? I såfall hvilke, og hva synes du om det? 

 

Marie Oma 

Marie Oma

MARIE OMA - 22 - FOTO - STORD

Kontakt meg

moex@hotmail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits